Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
profession.hu
de ez mindegy..egyebkent kozlekkart abbahagyod akkor, vagy parhuzamosan?😊 sok a szabadidod ezek szerint.
jobpilot
bepipaltam:
ertekesites+marketing+emberi eroforras+penzugy+tanacsadas+beszerzes -t : 1273 talalat
IT+muszaki : 1619
habár nekem úgyis mind1, jelenkeztem mind2 helyre😛
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Tisztára olyan ez a BCE-BME ellentét, mint Magyarországon a jobb és baloldal. Egyszerûen képtelenek elviselni az emberek, hogy mésképp is gondolkodhatnak a többiek.
Lehet én leszek a BCE-BME nagykövet, és hirdetni fogom az igét 😄
De itt egy szösszenet még 2000-bõl: "az a Közgázos, aki a borosüveget bedobta a BME-s tömegbe a húzás végén, az bassza meg a jó kurva édesanyját"
innen
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sztem ha arányosan számolsz át, akkor nyugodszívvel szorozd még meg 0,9-0,95
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
eddig 10 emberbõl 10 azt mondja,szar lett neki. csak én találtam könnyûnek ? :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én jövõre megyek csak,de az elõzetes számolásaim szerint 430 körül leszek. Mert ahova megyek,oda 124 kellett csak,kiv vok,neked a 428 mit takar.
debrecenben is van gazdálkodás és menedzsment, és nagyon jó színvonalon. De valószínûleg te pesti vagy,ez kilõve neked 😊
"
😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ui: Ez a Real killer gyerek nem lehet egy könnyû eset... (az életben sem)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de amúgy, nem tudom érzed-e de most így kb az érettségi tananyagra vered magad
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
De azért vicces lenne, ha mindenki az Ómagyar Mária-Siralom szerint írna még ma is, vagy jönne a jó öreg "Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isa pur és homu vogymuk." Gondolom sokaknak beugrott ez a kettõ, fõleg itt az érettségi topicban.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn