Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
de itt is a muszaki mellett van a legtobb ertekesitest leszamitva:
profession.hu

de ez mindegy..egyebkent kozlekkart abbahagyod akkor, vagy parhuzamosan?😊 sok a szabadidod ezek szerint.

grizzly21
azert ez ha igaz lenne se szamitana, mert hiaba van 10 "uresedes" a mcdonaldsban, nekem az az 1 hely kell ami pl egy kreativ designer egy legkondis irodaban komoly penzert, masreszt, most csak ugy kivancsisagbol:
jobpilot
bepipaltam:
ertekesites+marketing+emberi eroforras+penzugy+tanacsadas+beszerzes -t : 1273 talalat

IT+muszaki : 1619

I.C.ram
Megnézel akármilyen álláskeresõ oldalt, 2x annyi közgazdász álláshirdetés van, mint mérnök.
grizzly21
igen, irtam nekik, azt irtak majd megirjak milyen targyakat fogadnak el..de egyenlore marad ez, meg nem allok szarul...es mar csak 1 ev (ha nem csuszok, es egyenlore nagyon nem, olyan felevet max)

grizzly21
naja, sarkitottam

David2
nem feltétlenül jobb állás mert a közgáz munkaerõpiac mér kezd telítetté válni, mûszakisból meg hiány van

habár nekem úgyis mind1, jelenkeztem mind2 helyre😛

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

I.C.ram
Neked is volt valami terved, hogy átmesz valahova, nem? ELTE-re talán?
grizzly21
igy van leszarjak, es megmondom, ha oda jarnek en is leszarnam. Ki az a f@sz aki megszenved egy diplomaert, amikor hasonloan jo allasa lehet sokkal kevesebb tanulassal, es igy meg esetleg szabadideje is marad az egyetem alatt..szannam az ilyet

I.C.ram
Bár az is lehet, hogy amitn megtudják BME-s múltam, rögtön meglincselnek 😄
I.C.ram
Ja hogy arra írtad. Azzal egyetértek 😄 Rohadtul utálom az ilyen embereket.

Tisztára olyan ez a BCE-BME ellentét, mint Magyarországon a jobb és baloldal. Egyszerûen képtelenek elviselni az emberek, hogy mésképp is gondolkodhatnak a többiek.

Lehet én leszek a BCE-BME nagykövet, és hirdetni fogom az igét 😄
Balo
Mindenhol van egy szûk kisebbség, aki nem tud mit kezdeni a szabadidejével😊 Egyedül a BME-BCE kötélhúzással értek egyet, az jó móka, bár kár hogy ott is csak az anyázás megy mindkét oldalról😊
De itt egy szösszenet még 2000-bõl: "az a Közgázos, aki a borosüveget bedobta a BME-s tömegbe a húzás végén, az bassza meg a jó kurva édesanyját"
innen

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Sadist
Nem azt mondom, hogy vidékre kell menni, de ez milyen már, hogy oldalbahugyozzák egy rivális egyetem épületét 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Meg mi a francnak menjek vidékre, ha van egy rakás egyetem itt is? Senkinek sem hiányzik a havi 60 rugó lakbérre.
I.C.ram
Ezért 125 random kommentet kell átnézned a büntitopikban. 😄
David2
én 390re saccolom, egyrészt most ebben a rendszerben könnyebben lehet pontot veszteni, egy 90% érettségire nem kapsz max pontot, s ráadásul most kevesebben is jelentkeztek tehát kisebb a verseny is.

sztem ha arányosan számolsz át, akkor nyugodszívvel szorozd még meg 0,9-0,95

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

I.C.ram
Számításaim szerint nagyot fognak zuhanni a pontok, mert 80 pontban maximalizálták az extra pontokat, ami egy emelttel és egy közép nyelvvizsgával ki is esik rögtön szinte, míg az elõzõ rendszerben ez kb az extra pontok felét tette ki.
Sadist
Butapest, Butapest de csodás 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Hát van olyan érzésem, hogy sokkal több a kisebbség komplexusos a mérnökjelöltek közt. Nálunk mást se hallani, hogy fújj közgáz, buzi GTK-sok, stb. Építõmérnökök pl rendszeresen átjárnak a Duna túloldalára levizelni a BCE épületét. Ilyet én nem nagyon láttam a BCEsektõl. Szerintem õk leszarják az egészet 😛
fery02
Az érdekelne, hogy annak ellenére, hogy bannerbe ki van írva, hogy "ne kérjünk kidolgozott tételeket", vannak-e mégis sokan, akik mégis próbálkoznak? Ha igen, kapnak büntetéspontot, vagy csak egy jó leszidást?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KillerGaller
nem mondtam h. emeltre megyek 😊

kraawz
ijj.. akk a 124 pont a mostaniban 400 alatt lesz vagy akkörül.. nekem meg v 30 többletpontom lesz.. sebaj 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Balo
De megajándékozva magad mindenféle közgázos kisebbségi komplexusos mérnöklenézõ csicskával😊 Bár ha közéjük vegyülsz nem lesz baj.😊

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Az elõzõ pontszámítós rendszerben 132.
kraawz
aki volt frajzon ma,írja már le,milyennek találta
eddig 10 emberbõl 10 azt mondja,szar lett neki. csak én találtam könnyûnek ? :S

Nekem még van két éve, de igencsak össze kell majd kapnom magam mert 323 al nem sokra megyek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kraawz
tavaly hány pontod volt?

én jövõre megyek csak,de az elõzetes számolásaim szerint 430 körül leszek. Mert ahova megyek,oda 124 kellett csak,kiv vok,neked a 428 mit takar.

I.C.ram
Bejelöltem mindkét egyetemet, max a sorrenden variálok még. Érettségi bizonyítvány másolata meg ilyesmiket meddig kell beküldeni? Gondolom leghamarabb júliusban, mikor már lezajlottak az érettségik.
I.C.ram
Ja mindenképpen Bp. BME-re járok jelenleg is, szóval lehet, hogy az ideális választás az a BME-GTK lesz, és akkor maradok házon belûl. Megkímélve magam a mindenféle extra regisztrációtól.
kraawz
a corvinus jobb nevû,de nem sokkal.
debrecenben is van gazdálkodás és menedzsment, és nagyon jó színvonalon. De valószínûleg te pesti vagy,ez kilõve neked 😊

"Ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) elõtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idõ után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hõdisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hõszigetelõk? Pistike fasza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idõvel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja!
"

😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

I.C.ram
De végülis jó lenne a BME-GTK is. Nagy különbség szerintem nincs a kettõ közt. Vagy mégis?
I.C.ram
Gondolod? Ezt örömmel hallom, mert szeretném felvenni párhuzamos képzésben a BCE-GTK gazdálkodási menedzsmentet is. Remélem tényleg így lesz.
HA BÁRMIKOR ERRE TÉVED OLYAN IDÉN FELVÉTELIZÕ EGYÉN AKI AZ ORVOSIRA MEGY ÉS SZIVESEN ELMONDANÁ A VÁRHATÓ PONTJAIT AZT SZIVESEN VENNÉM MERT ÉRDEKELNE HOGY HOGYAN ALAKULNAK IDÉN A PONTHATÁROK ÉS ITT UGYSEM SZÁMIT HISZ ARCNÉLKÜL MEGY. SOK SIKERT MINDENKINEK
5c0rp330n
látatlanul is az szinte akárhova elég, oda talán nem, ahova a régi rendszerben 144 pont kellett.

és a fogtechnikusihoz emelt biga kell?
nos senki több orvosis?
KillerGaller
😊 Egyenlõre sehova... Csak kellett valamit választani 😄
Amúgy fogtechnikusnak megyek :p

igen én megyek bioszra de én már voltam összel is te melyik egyetemre felvételizel
I.C.ram
Találtam egy jó kis pontszámító progit:

Pontszámító kalkulátor 2008
I.C.ram
428 pontom van, ha most érettségiztem volna. Kiváncsi vagyok, hogy ez idén mire lenne elég.
KillerGaller
Holnap valaki jön bioszból???

ui: Ez a Real killer gyerek nem lehet egy könnyû eset... (az életben sem)

BADE
jön itt vki az állatorvosira?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

sziasztok kinek hogy sikerült a kémiája ill milyen szinten? kik mennek orvosira ki milyen pontszámra számit végezhetnénk némi kis elõpontszám felmérést igy arcnélkül a neten nekem kb 430
magus
már bocs de ez így hülyeség. olvass jó írótól jó könyvet, és meglátod, hogy nem tud írni.

magus
real killer te pont olyan vagy mint a társadalmi kommunikáció jegyzetem. kurva hosszú, nem szól semmirõl, és nincs kedved kibogozni. ja és feleslegesen dobálózik a szavakkal.

de amúgy, nem tudom érzed-e de most így kb az érettségi tananyagra vered magad

Sadist
Azért nehogy úgy érezd, hogy nyelvtanilag te nagyon a csúcson vagy, mert nem. 😊

ReaL KiLLeR
Szomorú, hogy ha ezért megjegyzést tettem volna rájuk vagy helysbítettem volna egy - egy mondatukat - amennyiben a tekintetük és a testbeszédük elárulta a mondandójuk lényegét -, szinte osztálylázadás tört volna ki ellenem. Velük már csak MSN-ezni élvezetesebb, mint beszélgetni, mivel a szókincsük írásban megegyezik a beszédükben megnyilvánulóval, csak néhány betût és egy - egy szórészletet animált csicsák takarnak. <#lookaround> <#szomoru1> Ezeket az írásokat épp olyan idõigényes megérteni, mint az Ómagyar Mária-Siralmat. 😊

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Az a stílus elrettentõ és a használói szerint általában a ban - ben, ba - be ragpáros azért létezik, hogy lehessen választani. Az ilyen tudatlan "jófej" kis parasztkópékat nagyon szívesen megtanítanám arra egy pokol - célú túra keretein belül, hogy nem mindegy, hogy hová vagy hol. Ilyenek százai mennek át és érettségiznek le minden évben, szégyen. Néhány osztálytársam ezt a stílust sem volt hajlandó használni, egyszerûen csak vihogással kommunikált minden szünetben és az órákon éveken át, azaz átmentek nem egyszer nyelvtanból, pedig nekik az alany fogalma egyenlõ még most is a xarral.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

szucsy89
még kivülrõl is meg kellett tanulni:SSS

(egy részét^^)
gameplusz
Persze, ez már egy egészen más kérdés... Szerintem hétköznapi nyelven is ki lehet fejezni okosságokat, ha van mögötte valós háttértartalom.

De azért vicces lenne, ha mindenki az Ómagyar Mária-Siralom szerint írna még ma is, vagy jönne a jó öreg "Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isa pur és homu vogymuk." Gondolom sokaknak beugrott ez a kettõ, fõleg itt az érettségi topicban.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn