N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• DeclanMatto
    Kremmel köszi a tanácsot, én is úgy gondolom hogy beszélni kell, mindegy hogy mit.
    Bár én már nagyon elkezdtem tanulni, és úgy tanulom az irodalmat, hogy már jó párszor átolvastam a tételek elejét, mondjuk 1 től 6 ig, és egyenkét kezdtem őket újra olvasgatni, és utána emlékezetből stopperrel elkezdtem leírni emlékezetből az anyagokat papírra, és a 4-es tétel kivételével mindegyiknél tudtam kb 1 vagy másfél oldalt írni, átlagban 12 és 16 perc között.
    Megállás nélkül írtam, közben ment a stopper, szimuláltam a kiképzést, a vizsgát.
    A 4 es tételről is tudtam írni majdnem 1 oldalt.
    De nem hülyeségeket írtam, hanem tényleg azt amiről a tétel szól, én meg itt görcsölök már napok óta, hogy jajj csak 10 % legyen meg, ha így haladok nemcsak hogy a 10% meglesz, hanem remélhetőleg jóval több.
    Sopper, írás, stopper-írás, szimulálom a helyzetet, óraműpontossággal, így jobban megragad ha leírom emlékezetből, mégerősebben fogok rá emlékezni.
    Biosz-angol kombóval mi a helyzet? Arra nem lesz időm tanulni...
    Basszus nekem az összes írásbelim jó lett, csak nem tolnak ki velem, szinte mind 80 % közeli.