N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• martoncz
    Szóbelin angol sima ügy volt, nem volt vele semmi gond, töriből viszont kihúztam a 3 tétel egyikét, amit nem tanultam meg (erdélyi fejedelemség), ráadásul lassan is dolgoztam ki, kb atlaszból meg forrásokból mondtam mindent, a kérdésekre nemnagyon tudtam válaszolni, elég szedett-vetett volt. Infó maxpont (keresés az interneten, helo), irodalomból meg "mutasd be a szentimentalista regények jellemzőjét Goethe: Az ifj. Werther szenvedései c. regény segítségével".

Azt se tudtam miről szól, csak elkezdtem olvasni és írtam ilyen dolgokat, mint a természet képek (ősz->elmúlás blabla), halál gondolat (annyit tudtam kb hogy a végén öngyilkos lesz), meg hogy már a címből kiderül (szenvedés) és beszéltem ilyenekről 5 percig kb, aztán elkezdett kérdezgetni és akkor elég hamar világossá vált hogy azt se tudom miről szól, vagy hogy mi történik benne :) Nyelvtanból meg valami nyelvjárások erről is beszéltem, de nem tudtam konkrétan milyenek vannak :) Végülis beszéltem annyit hogy meglegyen a 4-es ebből is.

405 pontom lett SZIE-GTK-ra, bizakodom.