N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Vola
    erre én is kíváncsi lennék h még a "nehezítés" elött vagy után. Én is hallottam h korábban mennyire nevetséges volt ezért is változtattak rajta, bár lehet h annyira nagyon nem nehezedett a TELC és még mindig easy. Annyi biztos h ECL azért nem olyan eccerű. Én azon voltam és bár 3hónap felkészülés és az előzetes tudásom alapján elsőre meglett de az egy csoda volt :D és nagyon neccesen. Nagyon a szerencse kérdése mer általában 2. 3. sőt akár 6. esetre sikerült csak letennie egy két ismnek (persze a hatodjára eset az már tényleg a csaj nemtudása lehetett :D), szal ECl-en azért már elég jó a szűrő és sok esetben hatalmas mázli kell. Én nálam pl amire aszittem h tuti megvan az lett 60% és 64%, amire meg mondtam h szar és bukta az lett 84%... nem mondom h hűdetudok angolul de épphogy megvan :D és egy ECL B2-est lerakni tudás nélkül azt nem fogsz, ebben biztos vok. A mostani TELC-en annyit tudok h a listening a bukó mer csak 1x hallgathatod meg, de viszont eccerűbb. Egy kis szerencsével elvileg viszonylag könnyebben meglehet csinálni, de ha egy modul bukik akkor az egészet újra, ECL-nél ha 2megvan akkor már no para és csak 8000Ft asszem a fizetendő per újabb vizsga.