N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    azert az hogy meg leginkabb a tori valo oda felvetelinek, nem tul jo indok arra hogy annak kene lennie:) Pl lehetne csak matek, vagy matek+kozgaz (ilyen targy is van asszem).
    Ez a tortenelem osszefuggesei ez jo duma, de ezzel speciel nem ertek egyet. A tortenelem szerintem fontos targy, mert kell hogy az ember muvelt legyen legalabb valamilyen szinten, ismerje a sajat multjat. De a tortenelem osszefuggesei legtobbszor vagy olyan egyszeru logikai kovetkeztetesek amiknek semmi koze az egyetemi kozgazhoz, vagy olyan bonyolultak hogy senki nem fogja tudni osszerakni (vagy nem is lehet mert a tortenelem is tele van homalyos foltokkal).

En nem kozgazra jarok, csak nekem is fura hogy miert kell a tori felvetilnek...mas szakoknal azert nem igy van, kicsit tullovagoljatok a temat szerintem, ami a lenyeg h sokszor tenyleg nem sokat szamit hogy mibol erettsegizel...lehet orulni hogy eltoroltek a felvetelit, szerintem ez a legnagyobb kibaszas amit a diakokkal megtehettek (meg ugye nephulyites msz(m)p modra, de ebbe bele se menjunk), ugyanis aki azt hiszi hogy felvettek pl bme-re akkor mekkora csaszar mar az sehol sincs az igazsagtol, mert az meg semmit nem jelent. Regen jelentett, akkor nem dobtak ki az emberek 50%-at nehany ev alatt