Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvi alapon nem hiszek a 100%os érettségiben, úgyhogy sztem csak 98% lesz XD
egyébként az om weblapján fentvannak az eddigi feladatlapok, mi suliba gyakorlásként megcsináltuk mindet...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ám túlon-túl könnyû volt a középtöri :c
csak legyen meg a 32 % h megkapjam a 40 pontot
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
én csak affelõl érdeklõdnék, hogy jövõre le szeretném tenni vagy a közép vagy az emeltszintû infó érettségit! (Még korai, de...😊) miket érdemes átnézni, milyen típusú feladatok vannak? Köszi a válaszokat elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Remélem nekem meglesz az 50% kb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most nézem, Octavianus-t is eltaláltam 😄
Õ volt az actium-i csata hõse 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<#buck>#buck>
Szóval emeltet írtam. Elég gyorsan elrepült ez a 4 óra, idõm maradt mindenre, de csak azért mert volt pár dolog amit nem tudtam.
De Sulla-t eltaláltam 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ezeket választottam:
1. A jobbágyság helyzete a XVIII. században (hosszú)
2. Ellenreformáció (rövid)
3. A három-részre szakadt Magyarország (rövid)
4. A Kádári-kultúrpolitika (hosszú)
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.