N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Vola
    én tökéletesen egyetértek Veled, csak vannak akik nem képesek elfogadni mások igazát, szal akár könyvet is írhatnál, akkor sem tudnád meggyőzni xD

viszont arra kiváncsi lennék hogy akkor közgázra mit tenne be Magus felvételi tárgynak a töri helyére... lehetőségei:

- matek az alap, sztem egyértelmű miért.
    - fizika, biosz, kémia kilőve
    - magyarhoz sincs sok köze, max fogalmazáskézség kell de az alap mindenhol szal hülyeség lenne, mer akkor bármely szakon kérhetnék
    - informatika? van benne valami, de max középszinten, mivel emelt szinten senki nem nyomná mer pascal lenne az uccsó amit közép suilban egy közgázos tanulna, vagy ha igen akkor is 1/100, ergo hátránnyal indulnának a többletpontokért.
    - közgáz/ügyvitel mint szakmai tantárgy? ideális lenne, DE nem lehetséges mivel gimiseknek lenne hátránya emiatt a szakközépisolába járokkal szemben.
    - művészettörténelem, tesi? :DDD sztem nem kell részleteznem...

hmmm.... asszem felsoroltam minden tárgyat... vagy várjunkcsak!!! áhhhá! mi is maradt ki??? Csak nem a TÖRTÉNELEM ??? hmmm.... ez senkinem sem hátrányos + van egy kis értelme is az összefüggések avagy a logika miatt! Nah asszem elmagyaráztam Kedves Mágus barátunk h miért ezt kérik gazdasági szakon... ;) ebbbe kössél bele baszki :DDDDDDDDD