| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Vola #23205 nah a Magyarics egy rakás sz*r... minket órán nyüstölt vele állandóan a tanár és nem egyszer volt h kiakadtam h ez hülyeség így, erre én lettem leszólva h mit háborgok már megint, fogadjam el h hülyeséget írtam...
pont aznap volt különórám (megjegyzem a különtanárom vizsgáztató ECL-en és tényleg jól tanított), ahol beszámoltam az órai dologról, és mondta h igen a Magyarics eléggé összevisszaság, bár akad benne jó is.
De ami a poén h egyből kinyitotta az adott feladatnál, melyen kiakadtam és megkérdezte h "Ez volt az, nem?" (pedig nem a tartalomra hanem a mienségére és hibáira utaltam csak)
nah mondom ok, úgytűnik mégsem én voltam a hülye, csak nagyon okosak akarnak lenni a középiskolai angoltanárok. És ha a diák megkérdőjelezi a feladat, a tanítási módszer, a tanár képzettségét akkor azonnal le kell szólni és a többieket befolyásolni, elhitetni velük hogy csak az az igaz amit ő mond.
Végeredményül: Kövesd a vezért, és ne gondolkodj! - kb ez jellemezte a dolgokat. Igen, voltak őrjöngéseim.... :D