Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ 4 az tuti jó, kivéve h nekem csak +gyök3-am volt, de nem tom már miért.
a 6-os az jó,
a 7-es a) nekem 800-ra jött ki, meg mindenki másnak is, de mondjuk nekem mind1, mert kigyhtam
a 8.b azt 3 részre lehetett osztani, egy 13, egy -végtelen, meg egy -33 talán
a 9-re neekm a végén az jött ki, hogy 14 cm az oldal (gyök 196egész valamennyi)
8a: a monotonitás stimmel, viszont remélem tudod, hogy az volt a kérdés, hogy korlátos-e a fv., és mivel csak alsó korlátja van (ami a 0), így nem korlátos
8b: 3 intervallumon volt jó értelmezni, ha x kisebb volt akármennyinél, akkor volt csak annyi, amennyit írsz, ha 2 bizonyos szám között volt, akkor szig. min. csökkent és ha a másik számnál nagyobb volt, akkor konstans -13 volt nekem.
8c: stimmel
amit biztos errontottam, az iwiwes feladat "a" része, elértettem h. akkor h. is érti ezt a kölcsönös ismeretséget 😄
(9est hagytam ki, faszom süt holdacskákat xD )
1. a, 58 hiba van összesen b, 36%
2. plusz minusz gyök 3
3. a, 127 autóbusz 128 repülõs út b, 0,38
4. 15 kék és 12 zöld golyó
5. a, y=(128-16x)/12 b, y=14,48-2x
6. k=-6
7. a, 780 b, 0,95 c, 0,0012
8. az elsõ nem monoton, korlátja van; alsó 0
8. a második konstans 13.. (ilyenkor monotonitás nincs és alsõ felsõ korlát=13???)
8. a harmadik is konstans 1..
9.-est meg nem csináltam meg
Az eredmények nem 100% h jók, mert nem írtam fel õket, csak az 5. feladatét, a többire így emléxem!
amúgy is leszarnám, az eredmény érdekel csak, az is csak egy rápillantásra.
5-ös a-jának a végét elszámoltam, a b vége valami
y=-2x+14,** jött ki (nem egész szám), másnak is hasonló jött ki osztálytársak közül. és aki a 9-est megcsinálta, mondta, hogy ott sem jöttek ki szép számok, emelten elõfordul az ilyen.
az y=1 sorozat pedig korlátos volt, felsõ korlát: 1, alsó korlát: 1, monotonitás: sztem nincsen (bár monoton csökkenõ és monoton növekvõ definíciója is igaz rá most belegondolva)
de ez már nem sokat számít, ha eljutottál oda, hogy y=1, akkor a legtöbb pontot már megkapod érte, az volt a lényeges része annak sztem.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én az utolsót hagytam ki.
a #216666-os kép forrása az origo.hu (ez lemaradt)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sztem meg 5db 20-al osztható van és a valószínüség így 1/5 ami 20%
én kiflit vagdostam körökbõl.
Haljon meg mind aki kitalálta.
Na szerencsémre mindenre kijött valami, csak hát nem nagyon voltak egész számok. Szal aki még emeltet írjon, mondja már, hogy az 5ös vagy a 9es valami értelmes szám lett-e, mert nekem nem. Meg hogy ha egy sorozat minden tagja 1, akkor az korlátos?
Na ezek a kérdéseim, amúgy holnapra gl hf a törihez. 1700-tól fölfelé 1x elolvastam mindent, abból ki lehet sakkozni az esszéket nem, hogy csak abból írjak?
Na befejeztem, válaszoljatok...
25^gyökx=5*5^(3*gyök3)
ha jól emlékszem, de nem biztos
http://oktatas.origo.hu/20080506/nyomtatasi_hibara_panaszkodtak_a_diakok
Nézzétek meg a 3-mas feladat megoldást!!😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
x=1 (feltétel miatt a -1 nem jó)
Az ellenõrzésnél 25^1-tel nem jó. Tiszta sor.
DE!
gyök 1 nem csak 1 lehet, hanem mínusz 1 is!
És ha -1-el ellenõrzöd le, úgy jó. Nem hinném, hogy véletlenül pont ráhibáztam és így lett jó az ellenõrzés...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Nádasdy Ádám tartott elõadást a Mindentudás Egyetemén.
Elhangzott: Magyar Rádió/Szonda, 2003. 11. 16. – szerkesztõ: Sipos Júlia, riporter: Elek László.
😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
engem ilyen basz fel ,hogy kitudtam gyüjteni az idegen szavakat, le is írtam hogy Botanika , dresszúra, de csak úgy yo h botanikailag, dresszúrával... felbasz mert értem hogy mirõl van szó, csak nem ragozva írtam le ezért már 0 pont.. hát basszák meg