| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Suxen #22751 Nekem fogalmam sem volt róla, hogy ekkora ellentétek húzódnak a BME és BCE között, így mindkét helyen GTK gazdasági és menedzsmentre jelentkeztem, plusz a BCE-n turizmus-vendéglátásra, a BME-n meg építészetre, ahol az alkalmasságin tuti elhasaltam, erről az értesítést a napokban kéne kézhez kapnom. :)
Igazából fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legjobb, de ha a BCE gazdaságija tényleg jobb, ha csak egy hajszálnyival is, mint a BME-é, akkor azt hiszem még lesz változtatás a listámon. :)
Nyílt napon összesen egyen voltam, az IBS-nél, attól felfordult a gyomrom, plusz az is hozzásegített, hogy 260 km-re lakom Pesttől, szóval nem mentem több nyílt napra, így csak nagyjából tudtam tájékozódni. Na, hova ne menjek semmiképp? (az építészetet csak családi nyomás miatt jelöltem, de amúgy sem vagyok nagy reálos ember, szóval nagy valószínűséggel kifejezetten élvezet lesz az egyetem - hogy mért nem szedtem össze magam a pszichológiához...)
Nekem igazából nincs gondom a nyelvvizsga + érettségi rendszerrel, de azért az angolon megengedtem magamnak egy "és a mai érettségit köszönjük Magyar Bálintnak" kijelentést. :) Aki úgyis beszéli a nyelvet, annak nem jelent problémát az érettségi, az érettségi ingyenes is (vagyis többnyire), szóval nincs miért reklamálni, csak annyiért, hogy feleslegesen kell a nyelv érettségi napján felkelni.
A biosz közép ismerőseim megnyilvánulásai alapján nagyon nehéz volt.