Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem az évfordulós költõk írók nem érnek semmit, tanárok is mondják hogy ennek meg annak van az évfordulója
"Hasonlitsa ossze Petofi Sandor A puszta, telen es Ady Endre A magyar Ugaron cimu verset! Ertelmezeseben figyeljen a hasonlo es az eltero mozzanatokra, megoldasokra Terjen ki a szemlelet es megjelenes sajatossagaira, a koltoi-muveszi eszkozeire!"
a Magyar Ugaron tuti nem lesz, nem szoktak ilyen ismert verset berakni.
Petõfi meg tavaly nem volt, tavaly Sánta Ferenc novellája volt.
Petõfi meg tavaly nem volt, tavaly Sánta Ferenc novellája volt.
Sztem mindenki be van szarva és kétségbe van esve. Nem csoda.
adynak nagyon örülnék
Ne hidd el. Szerintem nem lesz.
itt most mindenki komolyan vesz mindent😞
Elmesélnéd hogy volt pontosan??? Tényleg kikerült???
A faszt.
mondjuk pm-ben ide is jöhet😄😊
huh emlékszem még anno mikor érettségiztem 2005ben, pont akkor kerültek fel a tételek ide😊 volt para ezerrel😊
Olyan jóóóóóó érzés, hogy tavaly érettségiztem, holnap felkelek 10-11 körül, és ha lesz kedvem tanulok egy picit<#beka2>#beka2>
Na jó, nem leszek gonosz, sok sikert mindenkinek!
Na jó, nem leszek gonosz, sok sikert mindenkinek!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Elõtte nem lehetne? Mondjuk reggel 6 körül???
Nálam van kettõ. Õszintén??? Szerintem ne foglalkozz vele. Ezzel az erõvel be is írhatnám hogy a holnapi érettségi témája Pitypurusz Gyongelegtõl a Pitypang virág lesz.
Egy ilyen rövid versbõl kizárd dolog hogy valaki 3 oldalt írjon,hát az irodalom tanár nem bírt róla diktálni csak egy oldalt...
Kizárt.
Pont ezt mondom én is. És az sincs feltüntetve hogy kibaszott emelt vagy közép. Szerintem nagy kamu az egész.
Az ilyen holtbiztos állítások mellé,nem ártana egy forrás is :S
Egyáltalán közép vagy emelt??? FORRÁS???
ez komoly vagy csak mese?
Szeretem az ilyen holtbiztos állításokat. Forrást linkelnél?
a magyar ugaron elemzése lesz holnap
nézzétek át
nézzétek át
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nekem úgy nyugodtabb a lelkem.
Gondoltam.
Sok sikert! Osu!
Petõfi volt tavaly vagy tavaly elõtt. Szerintem nem lesz.
Babits nem volt mostanában és miért ne? József Attilából sokat lehet kérdezni. Sokat és nehezet. A kicsiket meg (talán) nem ismered és ezért nehéz.
Nyugat elõttieket nem szeretnék, nem tudom õket megfogni, az a baj. Mondjuk Petõfi kivétel volt, az a tesztem 35/40 lett. 😊
Nyugat elõttieket nem szeretnék, nem tudom õket megfogni, az a baj. Mondjuk Petõfi kivétel volt, az a tesztem 35/40 lett. 😊
ha valakinek megvannak az idei irci anyagai, dobjon 1 pm-et pls, nagyon megköszönném!!!!😄
szerintem többet érsz az alvással, annyira nem azon múlik az érettségi h mennyit tanultál közvetlenül elõtte, sztem
nem tudom megérzés bár szóbeli tétel is ezért lehet hogy kiesik alapból..
sok sikert mindenki
sok sikert mindenki
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én még ma átnyálazom a könyveket.
sziasztok, minden érettségizõnek eredményes vizsgát kívánok!!😊
Én is hozzászoktam. Szóval nálam is szopacs.
na most nemjó, hogy hozzá szoktam a késõi lefekvéshez. nem fogok tudni korábban elaludni, holnap meg szokásosan mosottszar leszek :c
Én lassan megyek elteszem magamat holnapra, jobban szükségem lesz az agyamra mint most 😉
Sok sikert mindenkinek a magyarhoz!
Sok sikert mindenkinek a magyarhoz!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
a lényeg, hogy legyen valami olyasmi téma középszinten az érvelésben mint az utóbbi 2 volt...
Mibõl gondolod? Én reménykedek egy Aranyban, Tóthban esetleg Vörösmarty is jöhet.
szerintem babits lesz emelten a tesztben
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gondolod??? Holnap majd azokra is hagyok idõt. Bár szerintem a reflektáló szöveggel és a mûelemzéssel nem lehet probléma nálam. A mûveltségi feladatsor még kétséges.