N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Fujiryu
    Nekem úgy lett 77% a törim hogy elő se vettem a könyvet az érettségire.Sőt még a 4 év alatt az összes dogát puskából írtam.Kiv 2t a Fr forradalmat és a 48-as szabadságharcot.Az első felén szoptam az érettséginek, de a 20 esszéből sikerült kiválasztanom egy olyan kombót ami könnyű volt(fr forradalom, rákóczi szabharc, budapset a századfordulón) az atlasszal.Szóval ettől nem nagyonkell félni.Aki átolvas egy összefoglalókönyvet kétszer az a forrásokból és az atlaszból meg a saját fejéből simán megírja.A magyar meg egy vicc.Mondjuk én könnyen beszélek mert dupláztam a két emeltszintűmet, és a többiből csak átmenni akartam, de akkor sem bonyolult a középszint.A matekhoz meg annyit, hogy egy vicc.Az angol közép is az volt.Szóval sztem zéró para menni fog :) A tanáraid meg úgyse szivatnak meg ha tudják hova akarsz menni és az amiből érettségizel fontos neked.Emelet szinten is kedvesek és segítőkészek ha látják rajtad hogy tudod, és nem nagyon szivatnak ha egy kis hibát csinálsz hanem hagynak javítani.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.Szóval hajrá nektek :)