Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na töri egész jo volt bár sokkal nehezebb volt az elmult 2 évihez képest , azokat mind megoldottuk még nemrég . szvsz az elsö feladat is elég nyomorék volt , többi meglett (csakcsak) esszé meg ment mint a karikacsapás 😛P

+l
majd honap reggel 8-kor
Nem tudtok valahol a neten megoldást a törihez? Vagy még túl korán van?
akyyy
de mi volt a töribe?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

R0sc0
az elsõ néz itt is nehéz volt. -.-
Tavalyihoz képest nehezebb volt az ideji.

dunga
Ha a matek is ilyen lett volna, mint a töri...
Remélek törire meg magyarra ötöst-ötöst, matekra meg hármast :S

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

többé kevésbé
és igen 11ig 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Yrda
könnyû volt a töri?
11-ig lehetett írni?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

nah megjöttem

3as meglesz szvsz

megírtam a 3 esszét többi meg elment naggyából

matekom meg már tuti h 83% basszus 2 rohadt pont kéne

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

talán nekem is, a kifejtõsek nagyon kedvemre valóak voltak

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

na nekem eddig a töri sikerült a legjobban :]
szucsy89
mikortól lehet leszedni a matematika középszintû érettségi feladatokat?és honnan?mert jövõre érettségizek és érdekelnének a feladatok
5w0rdf15h
nagy kalappal mindenkinek!!! 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gnome
mindenkinek sokszerencsét!!...indulok venni vmi innivalot

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ha középszint, akkor sztem nem para 😊

gl gl

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

mindenkinek sok szerencsét mára😛

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kreeder44
Halihó remélem mindenki alszik már akinek holnap azaz ma nagy napja lesz 😊 nincs para ygerekek ha nekem sikerült 2 éve akkor elvileg nekteksem lehet nagy gond =] 1 NAGY kalappal minden érettségizõnek!!!!!Veletek vagyunk 😄

BiG G
én is magabiztosan jöttem ki, hogy ez minimum egy gyenge 5-ös lesz, vagy egy erõs négyes, erre összeszámoltam és jóindulatúan max 70 pont, de inkább 60 körül...

mindegy, alvás, sok sikert mindenkinek mára is!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
megbukni semmiképp nem fogsz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát gyerekek nekem olyan 2-es lett a matek mint a huzat...origo cikket megnézve olyan 25-30pont közötti lett kb...:S
bár nem vagyok egy zseni tegnap még örültem volna neki ha így sikerül, de ma amikor kijöttem azt hittem a 3-as lazán megvan, erre ma megnéztem a feladatokat este, és csak néztem hogy úristen bakker mennyit elrontottam:S
mind1, 2-es elvileg szinte tuti megvan, magyar 4 lett kb, töribõl meg jó lenne egy 5-ös azt szeretem, meg vágom is, de a matek után már eléggé pesszimista lettem, úgyhogy nem akarok bizakodni😞
mindenesetre SOK SIKERT MINDENKINEK HOLNAP!😉
most megyek aludni... bye

macselek
Sok sikert minden érettségizõnek!😉

Majd meglátjátok én úgy érzem baromi nagy opás lesz a tavalyi elég egyszerû volt majd a mostani 😄😄 Emeltrõl beszélek ott kéne 90% fölé írnom szal végre valami izgalmas 😄 Amúgy szerintem legalábbis nekem a csökkentértelmû matekos fejemnek ez nehéz volt középen nah mind1 go sleep😛

jaaa az nagy rizsa téma😄 meg atlaszban benne van az egész, kádár is pofon egyszerû, rákosi se nehéz bár kicsit összetettebb, batthányi nem hiszem hogy lesz de ne is legyen mert azt nem nagyon tudom😄

Blekk Síp
Szerintetek abból lehet nagy probléma, ha a matekban a 45 perces részben elfelejtettem áthúzni a piszkozat lapot (de ráírtam, hogy piszkozat a tetejére), és a feladatlap elejére is elfelejtettem ráírni a tisztázati, piszkozati lapok számát?

Mert a megoldást úgyis a fehér négyzetbe kellett írni, bár volt ahol nem volt négyzet az igaz. Igazából már nem emlékszem, hogy áthúztam-e a lapokat, illetve feltüntettem-e azt, hogy hány darab van belõle. ://

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

földrajzi felfedezések jöhetnek😄

ezekbõl mindegyik lehet csak a batthányi ne....😛

jah meg nem elképzelhetetlen monnyuk a barokk...bár csak nemm...

BiG G
kalappal, aludjatok mint a tej 😄

sztem várhato holnap reformácio,nagy földrajzi felfedezések,kádár,rákosi,batthyány ugy hirtelen ennyi...az életem rá h ezekböl 3 tutti lesz kis/nagy esszé formájában

Ezaz nézd a jó oldalát, én is azon vagyok!! 😄
Holnap ilyenkor már nincs probléma 😉

Szépjóccakát mindenkinek! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nem pánikolok! 😊 Csak izgulni fogok szerintem!
12 óra múlva már minden happy lesz! (Asszem 180 perc van törire, nem?! )
<#circling><#circling>
ez a vigyorgás az év 365 napján jellemzõ rám is 😄
(mellette rohattul izgulok, de ez megesik😊

egyedül az vert le mikor megtudtam hogy milyen apró butaságokon csúsztam el a matekon...de azon is túltettem magam 😉
Töri valamivel izgalmasabb lesz, elvégre 3 külömbözõ korszak, fogalmazás, az is azért van hogy ne aludjnuk el!!! 😄

#18501: nekem ha a vérnyomásom nemis, de a beleim szeretnek cirkuszosdit, illetve testnevelés órát játszani ilyenkor... 😛

Ne pábikolj. Ha csak a forrást lemásolod már az hármas. Annál meg gondolom többet tudsz. Ha nem, Atlasz a barátod 😊

&#63743;

hát én nem tudom hogy vagytok vele, de én vasárnap estétõl folyamatosan vigyorogtam, még magyarra is 60Wattos vigyorral mentem, és nem izgultam.
Matek elõtt már kicsit ereszkedettebb volt a hangulat, de nem remegtem, csak figyelmetlen voltam😞
Nah de holnap a töri....ez sokkal gázabb lesz! :S:S 😞
BiG G
nem kell félni nem fog fájni 😛 forrásokat kell sokszor átrágnod, ki lehet belõle hámozni a frankót, meg van elég téma hogy tudj választani olyat ami neked fekszik

BiG G
nekem is éles szituban száll el az agyam általában... meg kéne tanulni valahogyan lenyugtatni magamat, de sehogy sem akaródzik... egyszer heccbõl megmérném a vérnyomásom érettségi közben, sztem elkezdene sípolni villogni meg füstölni a mûszer 😄

azt az égit hackernek hívják 😄

najó, tényleg elárulhatná de mégse... 😛

Hát vmi égi elárulhatná...😊😛
én általában éles helyzetekben baszom* el, jó nekem :|

*bocsi érte...

azt talán csak valami égi tudja... <#idiota>
nem tudni elõre, és találgatások sem jók... 3 nagy-esszé közül csak tudsz választani? 😊

valaki azt mondja meg, h kb. mi várható hnap törin.....egyiknél sem paráztam....hnap van az uccsó vizsgám....és most kezdek...:S
köszi ^^

BiG G
akárki akármit mond igenis van stressz a vizsgán, méghozzá rendesen... aki szerint nincs az egy hülye droid vagy még nem érettségizett -.-

Nuki, nekem is a main múlik sokminden, ígyhát el is basztam keményen 😄 Kompenzálunk a fizikával, persze -.-

Soksikert mindenkinek mindenhez XD

light00
az irásbeli 90pont a szobeli meg ugy emlékszem 60, de majd kiderül, pontosan nemtudom, még nem érettségiztem belöle^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
csaknem te is bolondozol emelt kémiával...azt ittem csak mi vagyunk ilyen nerdök...<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Hajrá neked is a kémiával 😊