N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Zillo
    Hát én anno a matek elsö feladatsorral megszenvedtem rendesen...Furcsa,mert a második,hosszabb es nehezebb resz sokkal jobban ment.Valoszinuleg azert,mert a tanarunk a nehez feladatokat gyakoroltatta velünk folyamat,az egesz kicsi könnyü feladatokat pedig nem.Hihetetlen,de az ember nem is gondolna rá,hogy milyen nehéz tud lenni egy egy ilyen kis nyafka feladat,ha azon tipusokat igen hosszú ideje nem gyakoroltad már.

A töri,magyar,illetve nyelvtan közepszintü irasbeli valoban csak odafigyelés kérdése.Persze,aki jo jegyet akar,annak nem árt tanulni.A nyelv szinten nagyon könnyü-de ez már izzasztobb lehet azok számára,akiknek nincs nyelvérzékük.Én angolbol emeltszinteztem,nem mondom,hogy könnyü volt,de megbirkoztam vele.
    A biosz irasbelire felkészültem magamhoz kepest rendesen,és megdöbbentett nehany feladat.

A szobelire bizonyos tantargyakbol fel kell keszülni,nincs mese.Irodalombol,aki tud regélni,az tegye,aki viszont nem,az nyesse be atételeket,és full siker.Töri nagy részét kilehet forrásbol irni,de ott sem árt némi plussz tudás.Nyelvtant meg kell tanulni,nincs mese.Nyelv beszélgetés,semmi más.Biosz...bebiflázás.Plusz nehany kiserlet.