Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egyszer lehet, hogy lesz de még nem tartok ott.
Amúgy sem hiszek ilyen neten fellelhetõ érettségi tételeknek.
Megjegyzés: egy tétel nem lehet túlságosan már mint az elõzõ éviek mert egy pl. írórol nem igazán lehet mást írni max más a kérdés megfogalmazása ennyi.
Hajár vizsgázó, érettségizõ egyszer eljutok oda ha egyáltalán lesz kedvem görnyedni még a tanulással
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://eretsegi-2007.uw.hu/
<#idiota>#idiota>
Majd iszunk rátok! XD Erdei Tábor... 😄 (sok fijatal h*lyegyerek inni fog

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Azzal pedig, hogy néhányan "0 iq-s, semmirekellõ embereknek" nézik azokat akiknek nincs diplomájuk, csakis saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
Magyarországon az utóbbi 20 évben nagy divat lett mindenkit egyetemre és fõiskolára járatni, akkor is ha nem oda való. Mert tudomásul kell venni, hogy nem mindenki való a felsõoktatásba. Gyakorlatilag futószalagon gyártja a magyar felsõoktatás a funkcionális analfabétákat, akik ráadásul a diplomától megrészegülve néznek le mindenki mást akinek nincs diplomája, és ha mégis kiderül hogy nem idióta akkor is haljon meg a g*cibe mert miért ne.
Akinek nincsen érzéke a tanuláshoz, és a magoláshoz annak nem kell törvényszerûen megdöglenie, mert attól még lehet jó a kézügyessége, vagy bármilyen más képessége amivel el tud helyezkedni, és hasznos tagja lehet a társadalomnak, gondolok itt minden olyan munkát végzõre amihez nem kell diploma (zB: autószerelõ, asztalos, gáz- és vízvezetékszerelõ, stb stb).
Persze ezeket a munkákat is becsülettel kell végezni, ez nem vitás.
bye!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
hát, szerintem te másra gondoltál, de látok azért arcokat a bme-n néha-.-
"én kizárolag a FOR ciklust ismertem"
No comment...
"Van egy húgom. Két diplomája van. Ugyanennyi nyelvvizsgája, az egyik felsõ. Keményen megdolgozott érte. Ösztöndíjjal nyomta Hollandiában egy évig. Most dolgozik. A fizetése arra elég, hogy épp megéljen."
Na de milyen? Angragógia-latin pl.? Érdekes, hogy egy orvosnak/mérnöknek nincsenek szociális problémái.
Az egyetlen dolog, amiben van némi igazság, az az utolsó elõtti bekezdés, de míg Mo-on 0 iq-s, semmirekellõ embereknek fogják nézni a szakmunkásokat, addig akinek akár csak egy minimális esze is van, el fog menni egyetemre/fõiskolára, és a hulladékból lesz autószerelõ/asztalos, pedig tehetség és ész nélkül ezek a szakmák sem végezhetõk.
Ha még vki fenn van, akkor sok szerencsét neki holnapra 😊
Jok leszünk 😛
Remélem.... 😄
tuti ... 😊
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Mindenkinek sok szerencsét holnapra, és ne másnaposan menjetek érettségizni, meg hasonlók😛
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nagy kalappal kívánok minden most érettségizõnek, tudom, hogy menni fog nektek!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Remélem igazuk lesz😄
Na sok sikert mindenkinek!
Az a jó hogy ez csak egyszer van egy életben😊 mondjuk lesz helyette más...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Meg ugye szépségérzet miatt kell másfél-két centis margót húzni😉
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Pl: jo arra hivatkozni hogy az életében ilyenkor háboru dult ezért irta ilyen szarul ezt a verset... 😊
kalappal mindenkinek egyébként!
jó tanács: csak akkor válasszátok a múelemzést/összehasonlítást ha _biztosak_ vagytok a dolgotokban és ismeritek is kellõképp a mûve(ke)t, mivel azt megadott szempontok alapján javítják, és így általában azt fogadják el, ami elõ van irányozva, tehát neked hiába jelent mást a vers, ha azt a fõokosok nem így gondolják..
az érvelés pedig jó menekülõút, mivel ott tényleg csak a te véleményedet kell jó hosszadalmasan elrizsázni.. figyeljtetek a helyesírásra meg a külalakra, tagoltságra.
szerintem érdemes elolvasni vmi rövidebb leírást, az érvelés mûfajáról
football without ultras is nothing
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szöveggyûjtemény lesz benn a termekben.
Meg 1 kérdés pl ha Érvelést választjátok,akkor ti lefogtok tudni irni 4 oldalt?:S
Én ebben kételkedem hogy 4 oldal csak ugy kifog szaladni belöllem 😄
De ha vértizzadok akkor csak csak....
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers