| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Hát a középszinttől nem igazán kell félni:D Egy napot nem készültem rá és mégis meglettek, és egyik se lett szar...A magyarból az első rész szövegértés, amit ha az ember tud olvasni akkor meg tudja csinálni, aztán meg válasszad az érvelést azt nem lehet elkúrni(mondjuk nekem sikerült:D)...Töriből használhatsz atlaszt amiben minden bennevan.Első fele a tesztes.Na az ami necces, de egy alapműveltséggel meg logikával az is megoldható, mivel adnak hozzá elég segédanyagot.Az esszé meg télleg egy vicc.Megadnak 20 esszétémát és abból van 20 variáció...Namármost ebből simán lehet olyat találni ami benne van az atlaszban és még emlékeid is vannak róla valahonnan...A matek meg, hát azzal csak az a baj hogy a tesztre csak 45 perc van és nem kaphatod meg előbb a második részét, szóval ott kell ülnöd és nézned a falat.Az angol meg egy közép/felső fokú nyelvvizsga után nem kérdéses.Szóval a középszintű lrettségik minősége egyedül attól függ mennyire vagy türelmes(bennülni a teremben, és unalmas szarokról írni órákat haláli szar, főleg az esszé 2. oldalátol kezdtem nagyon unatkozni:D).Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Az emelt az ami szopó kicsit.De ha érdekelt a dolog elötte akkor sem lesz nehéz...Mondjuk nem kell túlzásba vinni a tanulást.Elég ha évközbe átnézed a könyveket amikből tanulni akarsz az érettségire és kideríteni melyik részt melyik könyvben találod meg jól és érthetően.Aztán az érettségi szünetben meg megtanulod és sikeres vizsgát teszel...Utána meg jön a partyzás és a szopás az egyetemen:D Szóval gl hf minden érettségizőnek, de ne féljetek tőle mert annál szarabb nincs mint amikor leblokkolsz a vizsgán...Meg mégegy jótanács.Sose hidd azt hogy kened-vágod a dolgokat, mert akkor tuti szopni fogsz:D