| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #19833 Hát Ady Endrét húztam irodalomból ami számomra a lehető legrosszabb választás lett, mivel olyan verset kellett elemezni, amit legfeljebb egyszer ha elolvastam irodalmi pályafutásom alatt :) -héja nász az avaron - (nekünk nem ezt kellett könyvnélkül megtanulni, helyette a góg és magóg fia vagyok én-nel is megelégedett a tanárnő, azt tudtam:)
ja meg ilyet kellett belevenni hogy Ady-Léda kapcsolatra jellemző összetartozás és diszharmóniák jelei a versekben.... tisztán látszott rajtam hogy kamuztam csomó mindent, de amikor olyan vázlatpontot érintettem amit kellett volna, olyankor tanárnő tekintete megenyhült :DD (szemmel láthatóan!!!4 :D )
a tanárnő arckifejezéséből, meghogy a fojósón megdícsért, azt veszem ki hogy jól tippeltem a dolgokat :P
nyelvtanból az összetett mondatot húztam - jólment ^^ ötös esélyes
történelemből az államalapítást - ez mondhatni tökéletes lett :P
...szóval elmondhatom hogy egyikben kevsébbé volt mázlim, míg a másikban jobban ;D
én voltam amúgy a legeslegelső, úgyhogy hamar túlestem a kivégzésen :D utána meg egy két önkéntes szülő büfét rendezett, úgyhogy volt mit enni-inni míg a többieket vártam :D