N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    azok mondják akik azt mondják hogy a humán/közgáz/máskamu tárgyakat érteni is kell, akik általában nem értik a reál tárgyakat.(azért mert egy reálosnak alapvető dolog, hogy amit megtanul azt érti is, tehát a magolást én nem ugy értem hogy megtanulom a szavak sorrendjét de nem értem hogy miért van ugy a sorrend, hanem természetesen értem amiről szó van, de ez nem változtat azon hogy be kell magolni, mert ha a fogalmat kérdezik hiába érted, pontos defincioja van) persze ez érdekes kérdés, és nem akarok véleményt formálni rolad mert nem ismerlek, de mivel gazdinfós vagy igy azért a reál tárgyakból is kapsz ha minden igaz.

pl kapsz egy kérdést

Kicsit sarkitás ez, mert azért a közgáznak nagyságrendekkel több értelme, haszna van mint a humán tárgyaknak, és bár nem akarok megbántani senkit aki közgázos, (és az is tuti hogy erre sokan fognak válaszolni, hogy vitatkozzanak vele) de alapjában véve aki alkot az a mérnök, vagy más reálos ember, akinek szakmája van. a közgazdászok pedig ugymond összehangolják a munkafolyamatot (értsd laikus módon belepofáznak a mérnökök munkájába), és olyan modelleket és elemzéseket állitanak fel amiknek a gyakorlatban 0 értelme van, hiszen ezek mind csak elméleti dolgok, nagyon sok valós tényező figyelmen kivül hagyásával.
    Nem sok mikron voltam benn, de arra emlékszem hogy mindig mondta a tanár, hogy persze a valoságban ez nem ilyen, mert itt nem számoltunk ezzel meg azzal meg amazzal. magyarán szart ér az egész a gyakorlatban.