Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hát a beiratkozásnál lehetett visszavonni.

Én is jelentkeztem franciára, de szrencsére nem kredites, tehát, ha nem akarok, akkor nem járok be.

Nekem is van egy nap, mikor 3 órányi lyukásórám van egymásután... Abban reményekedem, hogy a BME-s haverjaimnak is így lesz, és akkor ellehet ugrani sörözni egyet, vagy mittomén.

Sportot még nem tudom, hogy mire. Valószínû, hogy kezdõ úszás, mert úszni nem tudok, és ennél olcsóbban úgyse fogok tudni megtanulni, szóval kapok az alkalmon 😄 Aztán második félévben valószínû megyek másra.
grizzly21
köszi, visszavonnni lehet?😊 egyébként nem gond, szerencsére jo az angolom szoval nem fogok belerokkani az tuti..csak most hogy látom az orarendet a hétfõ amugyis szopás nap.
meg a kedd és szerda is. csüt péntek okés.
Ja, igen: milyen sportra jelentkeztek, ill
lukasora alatt ki mit csinál? van ott valami hely ahova be lehet ülni 1 sörre? az a baj hogy ez a 2-3 óra luk kevés arra hogy hazamenjek, de sok hogy egyetemen töltsem el kajálással etc

I.C.ram
Neptun holnap este 8ig még nem fog menni. Illetve menni fog csak bent a neptun-szobában.
justin
Neptun nem megy, viszont meghosszabították a tárgyfelvételt szept. 14-ig.

I.C.ram
Nekem mindenki azt mondta, hogy nem érdemes elsõ félévben nyelvet felvenni, fõleg nem krediteset. 😛
grizzly21
sajna nem tudom,
de nekem ez a neptun sem akar belépni...igazából sosem sikerült még.
most elvben mennie kellene?
szakmai angolra rajtam kivül jelentkezett valaki? egyébként arra is véletlenül jelentkteztem, azt hittem lesz valami megerosités, de ugy néz ki felvették.na mindegy😄

I.C.ram
Meg lehet valahogy nézni, hogy melyik névhez milyen neptun-kód tartozik?
I.C.ram
Szerintem elsõfélévben nem nagyon. Max második félévben variálhatsz, legalábbis haverom ezt mondta. Amúgy asszem idén születis dátum alapján sorosolták az embereket.
I.C.ram
nekünk kedden. de gondolom szakonként változik. De amúgy igen a tesiteremen kell kiválasztani, hogy mit akarsz csinálni.
grizzly21
azt nem tudjátok hogy a tankörökön lehet-e változtatni? mert pl nekem 3 lyukas orám van, és van olyan tankör ahol egy sincs...mi alapján sorsolták ezt ki? /basszameg

grizzly21
tesit nem szerdán kell felvenni személyesen a tornateremben?

grizzly21
nekem kell vagy nem? bme info

I.C.ram
Pff 😄 Vannak még ilyen hasonló alibi tárgyak, amiért ingyen adnak kreditet? 😄
I.C.ram
Még nem voltam, de majd a közeljövõben biztos elnézek oda, elvégre Kozlekkaros törzshely 😄
magus
Nálunk is úgy volt, de végül nekünk kell, nem tudom miért.

Fürdõlátogatás mint választható tantárgy. Elmész pár fürdõbe (Gellért pl), írsz egy fogalmazást és kapsz egy 5-st. De tizedmásodpercek alatt betelik állítólag.

Balo
Nálatok igen, nálunk nem. Nem azzal van bajom, felveszem én, csak tudjam megcsinálni, és ne kelljen fél órán át refresselnem.
Tegnap amúgy voltam Habárban, nem tudom te voltál-e, de jó a sörük😊
(Mondjuk fájt a torkom:S)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Úgy tudtam, hogy elsõsöknek a BME veszi fel a tárgyait.
Balo
De. Úgy lett volna hogy közösen a "BME-futás" alatt vesszük fel, de meglepõ módon nem mûködött.
Elmondták, hogy milyen kurzusokat vegyünk fel. Ahogy nézem ezt páran nagy ívben leszarják. De Schönherzben már megy NEPTUN. Kár hogy 130 km-re vagyok már.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
te nem elsõéves vagy?
Balo
Hát én beszarok ezen a szaron. Nem értem hogy lehet egy új rendszert bevezetni tesztelés nélkül, élesben leterhelve.
Sikerült nagy nehezen 3 tárgyat felvennem a kötelezõ 6-ból. (Ebbõl 1 a tesi)
Szóval 2-õt nem tudtam felvenni, mert:
"egyes tárgyakhoz tartozó kurzusokat (például villamosmérnöki Matematika A1 és villamosmérnöki Programozás alapjai) nem lehet minden esetben sikeresen regisztrálni, a problémát szintén jeleztük, és dolgoznak ennek megoldásán"
Egyikre meg betelt a tankör szerinti kurzusom. (Imádom ezeket a balf@szokat, akik miatt szívok, sajnálom hogy nem olvassák).

I.C.ram
fürdõtantárgy?
I.C.ram
Már 5 napja nem megy. elvégre ez egy mûszaki egyetem... senkinek nem kell értenie a progrmaozáshoz...
magus
GTK

rohadt neptun, az E épületben láttam, hogy pár hallgató nyomja a neptunt, gondoltam gyorsan hazaértek megnézem, de megint nem megy... fasza:/

pedig annyira készültem, hogy felveszem a fürdõ tantárgyat de sztem már betelt:/

[HUN]PAStheLoD
én is .. ASP .. pff .. MS SQL .. pfff 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ahh, ezt kerestemmár, gólyatáborban (ELTE-IK) lement párszor, erõsen feküdt az egész kemp tõle 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

grizzly21
õõ na én most fogok beiratkozni, de akkor mi a helyzet a neptunnal? mit kell felvenni és hogy?

grizzly21
az jo, na mindegy felhivtam õket és utolag is be lehet adni ugyhogy nincs para
most viszont megyek diákképet csináltatni mert az sincs.
//mindentazutolsopillanatrahagyni rulezzz!

Punker
nekem mikor ilyenek kellettek a lakáshitelhez kb 10 perc alatt kiadták (sorban állás tovább tartott)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grizzly21
fogalmam nincs, és nem is hiszem hogy valaha láttam volna. csak az a baj hogy mára kell, és okmányirodában meg sztem legalább 1 hét mig megvan, vagy tudja a franc. ma már nem lenne meg az tuti.

Punker
bemész és kérsz egyet az okmányirodában, amúgy az minek nekik? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grizzly21
vazze nincs meg az anyakönyvi kivonatom, nehogymár ezért ne tudja beiratkozni...gázos a helyzet..

grizzly21
😄D ez hatalmas!!

circa
Ez nagyon nagy, mlg nem is hallottam<#vigyor>

Punker
jaja 😊

kb mikor én érettségiztünk akkor csinálták

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
úgy értem, hogy holnapi nyelvóra jelentkezés 😄
grizzly21
holnapi nyelvóra? nyelvekre mikor lehet jelentkezni, mibõl gondolod hogy holnap már lesz? ne ijessz meg😊

ivjoe
Halkanmondom, h a tükörszerverekrõl gyors, szal ott nincs semmi fennakadás.
(Mondjuk én hajnali kettõkor próbáltam, tükörszerver kurva gyors volt, amúgy be se lehetett lépni.) Asszem van pár belõlük, éne csak egynek tudom a címét. :C
Sadist
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy izmos szerver PHP-val és MySQL-el mire lenne képes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
én láttam6használtam mindkettõt. 1:0 az ETRnek.
ivjoe
Neptunt még nem láttam, csak hallottam innen-onnan róla. 😊
I.C.ram
A leterheltség más. De sokkal használhatóbb. Hidd el.
ivjoe
Aha, nálunk az SZTE-n ETR van, és tantárgyfelvétel megnyitásakor szted be lehetett lépni?
justin
Newm lenne rossz rendszer ez a neptun, ha tudnák is használni az oktatók, illetve az illetékesek, és lennének szívesek felrakni rendesen a tantárgy adatait, órarendet, stb.

I.C.ram
ja akkor csak azt akartam volna megnézni, hogy van-e már órarend, mert jólenne tudni a holnapi nyelvóra miatt.
grizzly21
naja, azt elhiszem én, a neptunra kérdeztem rá igazából, csak rossz hszre ment😊

I.C.ram
ETR az az ELTE "neptunja" volt. Sokkal kiforrotabb rendszer, sokkal szebb, és még fórum is volt benne tantárgyanként, ahol lehetet üzenni az oktatóknak is stb. Sokkal értelmesebb rendszer volt, mint ez a fapados neptun.
grizzly21
hm, ez az ami csak ie alatt megy? mit akarsz rajta megnézni? van már orarend v ilyesmi?

I.C.ram
bezzeg az ETR...
justin
Valóban nem megy a neptun. Lehet kicsit sokan akaják most nézegetni 😊 Amúgy ehhez jobb ha mindenki hozzászokik.