Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is jelentkeztem franciára, de szrencsére nem kredites, tehát, ha nem akarok, akkor nem járok be.
Nekem is van egy nap, mikor 3 órányi lyukásórám van egymásután... Abban reményekedem, hogy a BME-s haverjaimnak is így lesz, és akkor ellehet ugrani sörözni egyet, vagy mittomén.
Sportot még nem tudom, hogy mire. Valószínû, hogy kezdõ úszás, mert úszni nem tudok, és ennél olcsóbban úgyse fogok tudni megtanulni, szóval kapok az alkalmon 😄 Aztán második félévben valószínû megyek másra.
meg a kedd és szerda is. csüt péntek okés.
Ja, igen: milyen sportra jelentkeztek, ill
lukasora alatt ki mit csinál? van ott valami hely ahova be lehet ülni 1 sörre? az a baj hogy ez a 2-3 óra luk kevés arra hogy hazamenjek, de sok hogy egyetemen töltsem el kajálással etc
de nekem ez a neptun sem akar belépni...igazából sosem sikerült még.
most elvben mennie kellene?
szakmai angolra rajtam kivül jelentkezett valaki? egyébként arra is véletlenül jelentkteztem, azt hittem lesz valami megerosités, de ugy néz ki felvették.na mindegy😄
Fürdõlátogatás mint választható tantárgy. Elmész pár fürdõbe (Gellért pl), írsz egy fogalmazást és kapsz egy 5-st. De tizedmásodpercek alatt betelik állítólag.
Tegnap amúgy voltam Habárban, nem tudom te voltál-e, de jó a sörük😊
(Mondjuk fájt a torkom:S)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Elmondták, hogy milyen kurzusokat vegyünk fel. Ahogy nézem ezt páran nagy ívben leszarják. De Schönherzben már megy NEPTUN. Kár hogy 130 km-re vagyok már.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Sikerült nagy nehezen 3 tárgyat felvennem a kötelezõ 6-ból. (Ebbõl 1 a tesi)
Szóval 2-õt nem tudtam felvenni, mert:
"egyes tárgyakhoz tartozó kurzusokat (például villamosmérnöki Matematika A1 és villamosmérnöki Programozás alapjai) nem lehet minden esetben sikeresen regisztrálni, a problémát szintén jeleztük, és dolgoznak ennek megoldásán"
Egyikre meg betelt a tankör szerinti kurzusom. (Imádom ezeket a balf@szokat, akik miatt szívok, sajnálom hogy nem olvassák).
rohadt neptun, az E épületben láttam, hogy pár hallgató nyomja a neptunt, gondoltam gyorsan hazaértek megnézem, de megint nem megy... fasza:/
pedig annyira készültem, hogy felveszem a fürdõ tantárgyat de sztem már betelt:/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
most viszont megyek diákképet csináltatni mert az sincs.
//mindentazutolsopillanatrahagyni rulezzz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kb mikor én érettségiztünk akkor csinálták
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(Mondjuk én hajnali kettõkor próbáltam, tükörszerver kurva gyors volt, amúgy be se lehetett lépni.) Asszem van pár belõlük, éne csak egynek tudom a címét. :C
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem