| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
dezsiszabi #18724 ááááá... f*szom.
eddig abban a tudatban éltem, hogy 80% feletti lett a matek, erre megnéztem a hivatalos megoldókulcsot és hát. ha minden igaz pont 79%-ra jön ki. most nagyon ideges vagyok :D:D
egyébként az a gráfos feladat volt a legszemetebbül megfogalmazva és ezért lett sz*r. el is mondom miért. idézem a szöveget.
A városi középiskolás egyéni teniszbajnokság egyik csoportjába hatan kerültek: András,
Béla, Csaba, Dani, Ede és Feri. A versenykiírás szerint bármely két fiúnak pontosan
egyszer kell játszania egymással. Eddig András már játszott Bélával, Danival és Ferivel.
Béla játszott már Edével is. Csaba csak Edével játszott, Dani pedig Andráson kívül csak
Ferivel. Ede és Feri egyaránt két mérkőzésen van túl.
szóval, van az a rész, hogy eddig András játszott már Bélával, Danival és Ferivel. Béla játszott már Edével is. <--- na ez az. ha már játszott Edével IS (!), akkor nekem ez azt sugallja, hogy ő nem csak Edével játszott, hanem, Ferivel és Danival is. Persze, tudom, hogy az utolsó mondatnak tisztáznia kellett volna mindent számomra, de nem tette :(:(
na mindegy, sztem akkor is köcsögség.
a másik meg sztem nagyon kevés a 45 perc az első részre. (ott se csináltam meg két feladatot időhiány miatt)
szal igazából itt nem azt mérik, hogy meg tudod-e csinálni, hanem, hogy milyen kib*szott gyors vagy.
na abbahagyom a kifakadást. így is hosszúra sikeredett.