Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
drága, olyan sosincs, hogy valami senkinek se legyen igazságtalan 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
inkább told fel a 2nyelvvizsgás arcodat msnre, mer hétvégén mászok inni, szal a melót még ma be kéne fejezni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Legyen igazad, mert igazságtalanság lenne átértékelni...bár én így értelmeztem
grizzly21
nem hát nekem is olyan van, ugyhogy megnyugodhatsz. a németemet is bme-s (ezt most nem azért hoztam fel hogy tudassam, hogy 2, azaz KETTÕ nyelvvizsgám van, csak ugy kiszaladt a számon😄).
de utolag a telc-eseket sem értékelik át, aki már megcsinálta annak közepe van.

Én voltam a tavasszal Pécsett az elõkészitõn, másnap otthagytam. MIndenki csak piált, csak a buli, a hányás, semmi jó...rengeteg lány csak a buli kedvéért ment , undoritó volt az egész, azért is nem szivesen mennék a gólyatáborba, de még a koleszt is kihagynám....nem beszélve arról a normálisabb srácok, már az elsõ nap leléptek...
Dichter
Menjetek, atól mert nincsenek (vagy csak elvétve) vannak csajok, nagyon jó szokott leni. Az elsõ két nap jön az átverés, amikor azthiszitek, hogy itt minden kurva szar, és mindenki csak azért jött, hogy titeket szopasson, aztán a második két nap beszer buli, ivás, hányás, minden jó. Szerintem kár kihagyni akármilyen gt-t.

Hát én ezt nem tudtam, hogy tavalyi a srác...<#taps>
joebacsi
"Jooebacsi, mibõl gondolod, hogy tied bent marad?"
onnan, hogy hamarabb találnák ki, hogy a rigó utcai is csak kamuból közép, mint a BME-s, és ez elõbbire sincs túlnagy esély 😊

joebacsi
buta 😛
icram tavaly végzett, így neki tavaly októberig volt jó a középsulis diák, te idén végeztél, így neked idén októberig jó még

Az a legszörnyûbb, hogy én a Pannon-nyelvvizsgára jelentkeztem, de az tutti, hogy az csak alapfokúnak fog számitani, mert valami kreativ nyelvvizsga, állitólag a legkönyebb a Veszprémi Egyetemé....de gondolom, akkor nem szervezhették volna meg a nyári nyelvvizsgákat. Jooebacsi, mibõl gondolod, hogy tied bent marad?
Most látom mit írsz, tavaly...ugye nem viccelsz? tavasszal voltunk osztálykiránduláson vonattal....
Akkor megnyugodtam, mert hétfõn utaznék. köszi.
I.C.ram
Persze. Tavaly októberig lehetett használni a régi diákot.
joebacsi
hmm, asszem a BME-s nyelvvizsgával nemkell félnem 😊
igaz csak egy mezei angol közepem van, de az legalább minõségi 😄

BADE
azt tudom,hogy a Telc-et nem fogadják majd el középnek

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hogy kell ezt érteni<#wow3>....? alszotok, míg én tanulok...
Ezt nézzétek meg, én most jelentkeztem nyelvvizsgára, ezekszerint csak alapfokom lesz? Akinek eddig középszíntû volt, az már nem középszintú marad?

" Egyes vizsgarendszerek esetében a változás alapvetõ lehet.
Több, eddig középfokúként elismert vizsgát a jövõben csak alapfokúként fogad el a Nyelvvizsga Akkreditációs Központ. "

Szerintetek a középisk. diákigazolvánnyal igénybe tudom még venni a vasuti kedvezmény?
grizzly21
mondjuk hasonlo képp vagyok vele, nincs nagy kedvem, 500 ból 3 lány érted...
de 10 ból 10 en mennek eddig akiket kérdeztem..még nem tudom

I.C.ram
te mész?
I.C.ram
Nem tudom, nem hiszem. Sok kedvem nincs hozzá, meg lehet nem is érnék rá.
grizzly21
golyatáborba mész e?

I.C.ram
Én is találtam 2 csajt KSK-n, mondjuk fiúból is max 5-6 van a fórumon.
grizzly21
ja találtam valamit
bmeportal.extra.hu
ez is érdekes😄 bár sztem nem gáz nagyjábol. van 1 csaj is! bár lehet hogy azt csak becsületbõl rakta ki valaki😄

BADE
ja,van olyan,aki cinegével fotózkodik,és még sorolhatnám😊

I.C.ram
Gondolom az elsõéves állatorvos csoporttársaira.
grizzly21
csoport? what do you mean?

BADE
érdekes egy csoport lesz a miénk<#idiota>

I.C.ram
Megyek én is mostmár. Holnap még el kell bizniszelnem egy MD-t. 😛
Punker
na húzzatok piálni én meg alszok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mivel a legközelebbi rokonaim mind szombathelyen vannak talán még több is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Ja értem. Akkor kb pót-unokatesó szint 😄
Punker
1990-ig 1 helyen laktunk, + az apja keze alatt születtem + az apja a keresztapám, 4 év van köztünk aszem.

grizzly21
egy pár napig most ittmaradok addig menjünk már el valahova ehh, rég ittam nagy mennyiségû sört.
különben is mindenkit felvettek, ünnepelni kell

I.C.ram
Honnan ismered õt amúgy? Rokon? Úgy tudom, hogy te már egy vén tatter vagy hozzá képst 😛
I.C.ram
De nem arról van szó, hogy hogy van jelenleg, meg hogy hogy volt régen. Hanem arról, hogy elvben simán lehetne az állatorvosi is a SOTE szárnyai alatt.
Punker
én tegnap ittam Bade-val 😊

Punker
azt nem rég vonták alá.

Punker
az összes többi egyetemnél igaz mert összevont tudományi egyetem de a sote mindig kivétel volt mióta az eszemet tudom, önálló egyetem, szemben pécs debrecen vagy szegeddel, az állatorvosi me gmindig gödöllõ alá tartozott a többi agrár szakkal, full család ott végzett úgyhogy ezt az egyet elmagyarázták 😊

I.C.ram
JA és kezdjük ott, hogy a Semmelweisen van testnevelõ kar is. Na annak nem sok köze az orvostudományhoz, mégis a SOTE-n belül van.
grizzly21
na jo menjünk el inni egy sört, és ott vitatkozzatok én majd röhögök,
punkert megnézném élõbe
biztos egy állat😄D

I.C.ram
Te nem érted. 😄 Azért mert valaminek Eötvös Loránd, Ybl Miklós, Semmelweis Ignác, Szent István, Moholy-Nagy a neve, még nem jelenti azt, hogy csak azzal foglalkozik, amivel a névadója foglalkozott. Az orvostudományi név is egy gyenge érv a részedrõl, mert az állatorvos is az orvostudomány alá tartozik, akármilyen meglepõ.
Punker
te tényleg nem érted? nem viccbõl vették fel az egyik leghíresebb Magyar orvos nevét, pont azért az a neve mert ember orvos képzéssel foglalkozik 😊

I.C.ram
az állatorvos végtére nem is orvos. A nevében csak poénból van benne az ORVOS szó. 😛

Kb kétszer közelebb áll az állatorvos az sima szakorvoshoz, mint egy fizikus a bölcsészhez...

Ennyi erõvel a SOTE-gygóygszerész szak is nem oda való, mégis van ott olyan.
Punker
annak nincs benne a nevében hogy orvos tudományi

I.C.ram
Majd valamit összehozunk 😊
grizzly21
nabekapod😄
kéne egyet sörözni basszameg. nem?😊

I.C.ram
Eötvös Loránd meg egyiptológus? vagy jogász?

Ezt a mondatodat elnézem neked, a késõi idõpont miatt 😛
I.C.ram
Ja engem is érdekel, hogy fiú lány arány vajon eléri-e a 95-5%ot vagy stabilan tartja a VIK-es 99-1%os átlagot 😄
Punker
ez a mocsok kifogott 1 nõi osztagot, szerintem 80% nõ lesz ott