N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    14.hét ? az még jo messze van.
    egyébként ha tényleg bevállalod azt nagyon megköszönném majd, és meghálálnám.
    Most második félévre 41 kreditet vettem fel, ugyhogy nem sok esélyt látok arra hogy a mikrora is szenteljek időt. első félévben kb 2-3 orát azért tanultam rá, olvasgattam egy jegyzetet neten de még a kettesre sem volt elég.
    legrosszabb esetben egyébként nyáron megtanulom (hogy én milyen naiv vagyok hogy ezt mondom, amikor tudom hogy ez ugysem fog megtörténni).

Viszont a legnagyobb para, hogy ezután még nincs vége! én most vállgazd és menedzsmentet tanulok, eddig még nem volt számolás, és az előadok korrektek voltak (nem ugy mint bánoczy-akinél kétszer voltam), igy ezt meg fogom tudni tanulni, viszont lesz olyan is hogy üzleti jog! ez már a több a soknál. 3 -szerintem- tökértelmetlen tárgyat tanulok, ami ilyen gazdasági. alig érnek többet kreditben a programozások.
    na mindegy minek siránkozok itt, ebben a félévben eldől hogy ittmaradok e vagy sem, ha a másodikat elkezdem akkor már végigszenvedem mert csak 3 év az egész.