Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem tudom, de számomra ami a 20. században született irodalmi alkotás, az szemét (na jó, persze régen is volt elég sok értéktelen "alkotás", amit túlmagyaráztak, de a jelen korból nem tudnék olyan mûvet említeni, ami megfogott volna). Úgy tûnik, ha baromságokat írunk, abba mindent bele lehet magyarázni és nagy mûvészek lehetünk :/
A Bûn és Bûnhõdést meg szerettem volna anno 1 hónapja megvenni pesten (asszem libri könyvesboltban), és nem volt 😊 Na mind1, úgyis ott töltöm már pesten a fél nyaramat, szóval lesz alkalmam megvenni 😊
Ember Tragédiáját olvastam, az sem olyan rossz. Az sem happy-end 😊 Van benne sok igazság.
Bûn és bûnhõdést nem olvastam, valahogy kimaradt, pedig kellett volna 😄
Most akarom elolvasni a bûn és bûnhõdést, meg az ember tragédiáját... vki olvasta? vélemények?
Töri: reformáció
Irodalom: Balassi
Nyelvtan: képszerûség elemei
infó: könyvtár
Sztem a 2est simán össze lehet szedni! Irodalomból egy szót nem tudtam és mégse kellett póttételt húznom! <#vigyor3>#vigyor3> Az infóból meg nagy meglepetésre kurva szépen feleltem! Meg is dicsért utána a tanár! <#bee1>#bee1> Az elnök meg tök rendes volt mondjuk ha jól tudom nincs joga kérdezgetni õ meg persze mindenbe beleszólt de nem kötekedõen!
Összeségében jól alakult!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
irodalom : a 3 nagy orosz realista csehov, gogol , tolsztoj
nyelvtan : a hivatalos level
tori : az europai integracio, az unio tortenete
angol : house or flat , meg szituaciosba kuld el a havert aki faradtnak latszik sportolni
info : az internetes bongeszok felepitese , fajtai
majd szerdan aztis megmondom milyen lett de szerintem egesz jora feleltem 😊
amugy nalunk a tanarok ugy maszkaltak mintha atjarohaz lenne ki be ki be , a felugyelotanar rosszul lett kb ha fel orat volt bent a 3bol , a fika tanarom meg ugy sugott toribol , hogy azthittem leesik a szekrol szal akinek meg van valami hatra no para
Bioszból esetleg, nekem is négyes lett tanulás nélkül de magyarból vagy tanulsz vagy megbuksz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Sajna azért szóbelire kell tanulni. Az írásbeli az tényleg vicc
Aki ma megy egy kalappal! <#kacsint>#kacsint>
Eddig bioszt tanultam! Az elmult 3 napban már 4-edszer megyek át az összes tételen
vitorlázás..na igen, akinek van rá pénze😊 nekünk mondjuk 2 nyaralonk is van, északi parton, és most mindkettõ üres, le kéne majd menjek...csak hideg a viz még sztem:S meg itthon is van még dolgom
Nekem 132 pontom lett, infóm szóbelim nekem is maxos lett, illetve 29 pontos, de a lényeg, hogy pont becsúsztam a következõ felvételipont szintbe, azaz 85% megvan 😊
hány pontod van maestro?😊 nekem 133 info szobelim maxos lett😊
Hol voltál balatonon? én is azt hallottam hogy már lehet fürdeni, pedig ilyenkor még hideg szokott lenni a viz. nem égtél meg?😊
Grizzly: Tõled is bocsánat, hogy leléptem hírtelen MSNrõl, de akkor szólt a haverom, hogy fél óra múlva legyek menetkészen, mert leugrunk Balatonra 😄
[mázlista😛
jó, akkor mikor azt írtam, picit részeg vótam még, repülõvel a felszállás nem is esett jól :\ 😄
football without ultras is nothing
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
szoval akinek ezek mellett pottetelt kell huznia az nonszensz....
Egyébként meg nagyon parázok!
Ha meg tanárfüggõ akkor nem gáz mert évfolyamtársak akik már túl vannak rajta mondták h tök rendesek a tanárok kivétel a töri de szerencsére engem szeret!:-)
Egyébként holnap én is a 2. leszek!
Jó neked!
Csak nekem lett vmi tökéletes (enyhén kifejezve) az írásbelim szóval nem tom mi lesz!
...vágod?