N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2XP
    Hát nem vmi erős matekos gimibe jártam, sőt, az ottani matektanárom nem éppen a matek iránti elkötelezettségemet erősítette (az anyag nagy részét még könyvből olvasva sem tudta leadni, ráaádsul pont azokkal kötekedett, akiket érdekelt volna vmi órán felüli dolog is), és az első hónapok itt is rengeteg szenvedést jelentettek, mostanra sikerült vmennyire belerázódnom, úgyhogy 4.-ben ez fel sem merült bennem a matek bsc. És annak most is nagyon örülök, hogy a jelenlegi matektanáraimhoz járhatok órákra (egy 30 fős előadásnak is teljesen más a hangulata, mintha egy 200 fős tömegben kellene végigülni vmit), de a felsőbbévesektől nem hallani túl sok jó véleményt a következő évek tanárairól, ráadásul azt sem tudom, hogy msc-re hová kellene mennem, mert a jó kereseti lehetőséget biztosító pénzügyi matekon a legutáltabb tanárok vannak, a matematikai közgazdaságtanosokból pedig inkább tanárok lesznek...

Gondoltam, hogy nem könnyű a bme :) Hallani nálunk olyan történeteket, hogy közlekedésmérnökin a 300 elsősből 30 kap diplomát :)