Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából csak a számtek a lényeges a többit meg...hát...hogy is mondjam...lekakálom!
Azért annak örülök h mindenki csak pozitív dolgokat ír róla!
Mondjuk amilyen szerencsétlen vagyok tuti vmi szart húzok!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
nyelvtan kell majd feladatot is csinálni érettségin??
üdv
exo
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
töri: ott van a forrás+ atlasz. én ki sem dolgoztam a tételeket, el sem olvastam EGYSZER SEM, könyvet sem vettem a kezembe, de még csak nem is gondoltam rá és így lett 62%-os... 4-est kaptam belõle... ja, és nem vok ám jó töribõl, a honfoglalást + a mohácsi vészt tudom évszámilag oszt ennyi... 😄D
magyar: irodalom kumma könnyû szerintem, csak rizsázni kell, mert gondolom azért valamennyi irodalmi érzéke mindenkinek van... egy csomó dolgot mindenhez ellehet mondani szal 3asnál rosszabb nem is lehet ha nem is tanulsz rá SEMMIT. én olyan 1 órát tanultam rá összvissz 55%-os lett... a nyelvtan sem gond, de sztem azt hagyd másodjára, mert akkor már nem hagyod az elnökben meg a tanárodban azt a benyomást, h nem tudsz semmit... elõtte irodalomról RIZSÁZZ egy 5-6 percet, majd 2-3 perc nyelvtan rizsa oszt jóvan.. nem kell para
hát ha nyelvtanból nem tudod elérni a 10%-ot, akkor irodalomból, és nyelvtanból is új tételt kell húznod, de akkor már csak maximum 3as lehet, ha az új tételnél se tudod elérni, akkor bukó van 😊
Ezt már amúgy írtam, úgy nézik, ohgy 25 pont tartalom, 25 pont elõadásmód (ezt osztják nyelvtan és irodalom részre...) szal elvileg fele-fele arányban 😊
Tehát ha nyelvtanból nem tudok semmit, még akkor sincs akkora gáz! Nem?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
pl. nyelvemlékek, valami oklevél vagy alapító levél, halotti beszéd, ilyesmikre gondolnak? 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
...vágod?
mind1, holnapi napot túlélem, és a detoxban találkozunk. 😊
Szar ízû somlói
4 db Gösser (ez fincsi volt)
1 kis Jägermeister ( ez is)
2.5 óra gyaloglás haza: 3-kor indultam, fél hatra értem haza.
...vágod?
Nekem má mind1, csak legyek túl má az egészen, mer má a tököm ki van a sok tanulással😄 Nekem az is 8, ha rontom a százalékaimat magyarbol meg töriböl, a 144 pontom igy is meglesz(remélem)<#ravasz1>#ravasz1> Utána meg az összes tanár seggen csókolhat
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy meg bennt van 4 évnyi szöveggyûjtemény, töri + föci atlasz, magyarból amelyik tételhez kell könyv (pl. regionális), 2 fajta függvénytáblázat, stb... szóval télleg olyan, mint 1 könyvvásár <#vigyor0>#vigyor0>
olyan, mint egy óriási kirakodóvásár könyvekbõl<#vigyor0>#vigyor0>