| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
műszaki menedzser
levlistánkon épp arról van szó, hogy milyen felesleges az infonk. arról tanulunk, hogy mi a youtube, a google, miként működik a youtube, ilyesmi. régen programoztunk, kb mint minden mérnök szak, most meg ez a szar. netezem x éve, fejből írtam egy 5-st (35. az 500 akárhányból), és nem azért mert átlagnál inteligensebb vagyok (najó de:D) hanem mert kurva egyszerű. és így is csomóan vinnyognak, hogy megvágták őket és nem tudják mit kell megtanulni. És jogos is, ezt nem lehet megtanulni, tök általános dolgokat kérdeznek... Felsőbbévesek mondták, hogy nem örülnénk, ha úgy kéne programozni, de könyörgöm azért írtam be a műszaki menedzsert és nem a gazdálkodás menedzsmentet, hogy tanuljak keményebb infot, erre semmi. szal így tényleg elfogadható ha ecdl-ed van (hozzáteszem nekünk nincs egy szoftverismereti óránk sem, fél éve nem láttam egy excelt, vagy wordot sem). könnyebb olyat tanulni aminek látod értelmét, még ha nehezebb is, s programozással többre mennék, talán akkor nem okozna problémát összerakni egy rohadt php oldalt vagy akármi