Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula 😊
Én meg ledõltem alukálni kb 5kor. Mondtam, hogy lefekszem egy órára, mert 6kor jön a következõ meccs... felkelek hatkor, áhh baromi fáradt vagyok majd a 21 órást megnézem. Felkelek kb 21 órakor. Áhh ez még mindig korai 😄 és csak most sikerült felkelnem 😄 Azért ilyen ritkán volt velem, hogy délután 6 órát alszom 😄 De jól esett nagyon. Holnap meg mehetek a dzsuvába be útlevelet intézni, mert ellopták az elõzõt 😛
Én meg ledõltem alukálni kb 5kor. Mondtam, hogy lefekszem egy órára, mert 6kor jön a következõ meccs... felkelek hatkor, áhh baromi fáradt vagyok majd a 21 órást megnézem. Felkelek kb 21 órakor. Áhh ez még mindig korai 😄 és csak most sikerült felkelnem 😄 Azért ilyen ritkán volt velem, hogy délután 6 órát alszom 😄 De jól esett nagyon. Holnap meg mehetek a dzsuvába be útlevelet intézni, mert ellopták az elõzõt 😛
vagy <#bdead>#bdead>najó<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
na holnap ilyenkor már hawaii lesz valamelyik vendéglátó egységben<#vigyor>#vigyor>
Bánk egyedül Gertrúdiszt öli meg (II. András feleségét), Melinda a saját felesége, õ ha jól emlékszem saját magát ölni meg, mert megõrül. Biberach meg vmi német lovag, aki a bajt okozza, õ ad vmi szert Melindának, aki emiatt dugni akar Ottóval (Gertrúdisz öccse), de közben Bánk rajtakapja õket, emiatt átkozza meg Melindát meg a saját fiát, aki ebbe õrül bele. Elõször ezért akarja megölni Gertrúdiszt (nem akadájozta meg Ottót, hogy összejöjjön a feleségével), de aztán hogy a hazafias érzelem kerüljön elõérbe és ne a bosszú, Bánk végül azért szúrja le a királynõt, mert tönkreteszi az országot.
ha minden pesszimizmust félreteszek, kb ilyen eredményre számítok
töri: 30-40% (a tételeim nincsenek, de forrásból összehozom + atlasz)
magyar: 40-50%
angol 40-50%
biosz: 60%
😊 csak lenne így 😄
töri: 30-40% (a tételeim nincsenek, de forrásból összehozom + atlasz)
magyar: 40-50%
angol 40-50%
biosz: 60%
😊 csak lenne így 😄
hát bazz... már fosok... pedig 2 héttel ezelõtt még rásem basztam az egészre 😊 bezzeg most... 😄DD na de mindegy, azért megyek VB-t nézni 😊 Hajrá Spanyolok
mindneki a 10%ot célozza meg gecie? 😄
football without ultras is nothing
10%-ot nem olyan nehéz összeszedni nem?
semmit. :C
a bíróság, a rendõrség, a taxis, egyszóval mindenki összeesküdött ellenem. meghamisított jegyzõkönyv, szakszerûtlen kihallgatás, bizonyítékok elhallgatása... totál engem hoztak ki hibásnak, közben 100%-ig nekem volt elsõbbségem. a pénz hatalma taxis részrõl… helyszínen elõször még kiabálnak vele a helyszínelõk (még a mentõautóban is hallottam) aztán már a jegyzõkönyben meg sem említik, hogy nem fékezett, hogy elhagyta a helyszínt, sõt õ az ártatlan szent ember, akinek anyagi kár keletkezett az autójában. nekem meg majdnem levágják a lábam, nem számít…
pont 2-3 napja kaptam meg a bírósági papírt, most jön az utolsó fellebbezés, és aztán irány a bíróság. juhé... 😞
na de most már no off. 😊
továbbra is sok sikert a szóbelizõknek. 😊
a bíróság, a rendõrség, a taxis, egyszóval mindenki összeesküdött ellenem. meghamisított jegyzõkönyv, szakszerûtlen kihallgatás, bizonyítékok elhallgatása... totál engem hoztak ki hibásnak, közben 100%-ig nekem volt elsõbbségem. a pénz hatalma taxis részrõl… helyszínen elõször még kiabálnak vele a helyszínelõk (még a mentõautóban is hallottam) aztán már a jegyzõkönyben meg sem említik, hogy nem fékezett, hogy elhagyta a helyszínt, sõt õ az ártatlan szent ember, akinek anyagi kár keletkezett az autójában. nekem meg majdnem levágják a lábam, nem számít…
pont 2-3 napja kaptam meg a bírósági papírt, most jön az utolsó fellebbezés, és aztán irány a bíróság. juhé... 😞
na de most már no off. 😊
továbbra is sok sikert a szóbelizõknek. 😊
ha sikeresen abszolválom holnap a feladatot (szóbeli) akkor nem is tudom mit fogok csinálni <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1> hihetetlen boldog leszek... nekem az sem rossz, ha 2-es lesz, csak a biosz legyen 3-as, oszt akkor abból is megvan a 4-es z írsábeli miatt a többibõl meg a 3-as ugyancsak az írásbeli miatt... ez nekem jó 😊) VISZONT HA MEGHÚZNAK MEGÖLÖM MAGAM.
Huhh, szegény... <#sir>#sir>
És a taxis mit kapott az eset miatt, mert azt látom a képeken, hogy a lábadat elég szépen elintézte
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
má télleg erõsen offtopik
stopp? 😊))
mondjuk nekem az utazási költség még 5k legalább... Kaposvárról <#zavart1>#zavart1>
szl sztem nem valószínû.. inkább a pécsi rockmaraton
szl sztem nem valószínû.. inkább a pécsi rockmaraton
Húúúú én nagyon szeretem a bort - egri vagyok ugye - de belehet vinni piát? Mer akkor felpakolom magam papám finom vörösborával, aztán pénzt se kell vinnem 😄
Hát az már egyéntõl függ 😊) De sztem rendesen bekell pakolnod pénzzel 😊 Attól függ mennyire bírod a piát 😊 A kajára meg csak minimálisat kell költeni 😄
olcsó... hetijegy elõvételben 8990 forint (ami tartalmazza a kemping árát, a napijegy azt nem tartalmazza). plusz a költõpénz 3-4 napra, ami nálam 15-20k között lesz kb. olcsó finom borok. 😛
a jegy.. de akkor nem ettél és nem basztál be.. jólsejtem? :]
Na Vmi BÁnk Bán fan tévedjen már erre... meséljen már nekem errõl a hülye bánk bánról meg az asszonyáról, a biberachról nem is beszélve 😄D
asszem 9 ezer 1 hétre 😄 én direkt félreraktam ballagási zsébõl 😊
😄
amúgy hegyalja mennyibõl jön ki kb?
még novemberben elütött egy autó(taxis) 3.fokú nyílt bokatörés... 500 fölötti tanórát hiányoztam ebben a tanévben, csoda, hogy engedtek érettségizni, és csoda hogy elég jól sikerült idáig nulla tanulással... nézd meg a galériám, ha akarsz csúnya képeket látni…
ofkóórz, arra már félre van rakva a zseton, már a sátor meg a hálózsák is ide van készítve 😄 szl mindenképp el kell jönnöd, az elsõ kör az enyém <#pias>#pias><#pias>#pias>
Mi történt a lábaddal? 😊
Én sztem bankett hetet fogok tartani jövõhéten, minden osztály bankettjére elmegyünk, és végig bulizzok az elkövetkezendõ két hetet 😄
Na hát az szuper, nem is tudtam, hogy itt mindenki ilyen fesztivál fun 😊 A szigetre nem hiszem ,hogy lesz már zsém, max 1 napra megyek le 😊
Én sztem bankett hetet fogok tartani jövõhéten, minden osztály bankettjére elmegyünk, és végig bulizzok az elkövetkezendõ két hetet 😄
Na hát az szuper, nem is tudtam, hogy itt mindenki ilyen fesztivál fun 😊 A szigetre nem hiszem ,hogy lesz már zsém, max 1 napra megyek le 😊
magyar szigetre tartogass zsét, 1-2 sört megihatnánk végre. 😊
remélem a mûtét sem fog közbeszólni. :C
remélem a mûtét sem fog közbeszólni. :C
😊)))) És szted hol fogok fürödni? Mer Tokajra mindenképp lemegyek sztem, akár 1 hétre is 😊)
Ja, 1 kérdés, hátha vki olvasta a Bánk Bánt- én nem 😄-! Szóval, Melindát miért öli meg Bánk? És kia jóisten a Biberach? és mit csinált? 😄
Ja, 1 kérdés, hátha vki olvasta a Bánk Bánt- én nem 😄-! Szóval, Melindát miért öli meg Bánk? És kia jóisten a Biberach? és mit csinált? 😄
Nem tudtok anyagot a neten a Shakespeare - Rómeó és Júlia vs. Zeffirelli - Rómeó és Júlia mûvéhez? a filmet és a mûvet kell összehasonlítani... köszi...
hegyaljára tuti megyek 😊
jövõ hét hétfõn leérettségizem(legalábbis remélem, egy szót nem tanultam még 😛), aztán csütörtökön bankett. következõ hét hétvége elvileg oszt. kir, aztán tizenkettedikétõl hegyalja. 😊 majd szigetre is megyek egy-két napra valszeg, de az így már drága. és még nyáron jön az újabb lábmûtétem is, amikor kiveszik a vasakat a lábamból…
jajj annyi mindent fogok én csinálni, csal lennék már túl sikeresen ezen a szaron. 😊
jövõ hét hétfõn leérettségizem(legalábbis remélem, egy szót nem tanultam még 😛), aztán csütörtökön bankett. következõ hét hétvége elvileg oszt. kir, aztán tizenkettedikétõl hegyalja. 😊 majd szigetre is megyek egy-két napra valszeg, de az így már drága. és még nyáron jön az újabb lábmûtétem is, amikor kiveszik a vasakat a lábamból…
jajj annyi mindent fogok én csinálni, csal lennék már túl sikeresen ezen a szaron. 😊
efott, volt, rockmaraton.. lesz egy csomó minden, nemtom mennyi fér bele a büdzsémbe 😊
higiénia miatt ne aggódj, azzal nem szokott gond lenni szerencsére.. ez nem románia, ahol a bérlakás sarkába szarnak
higiénia miatt ne aggódj, azzal nem szokott gond lenni szerencsére.. ez nem románia, ahol a bérlakás sarkába szarnak
Ja, sajna nem 😊 De ti könnyen beszéltek, itt majdnem mindenkinek 90%+os lett 😊) A party az szerencsére még megy 😊
Tényleg Hegyaljára vagy ilyesmiféle fesztiválra megy vki? Engem most a barátok elakarnak rángatni,hogy de jó buli... csak a higénia, meg úgy ez az egész, erõsen gondolkodok rajta 😄
Tényleg Hegyaljára vagy ilyesmiféle fesztiválra megy vki? Engem most a barátok elakarnak rángatni,hogy de jó buli... csak a higénia, meg úgy ez az egész, erõsen gondolkodok rajta 😄
ne keseredj el, ami megtörtént úgyse tudsz rajta változtatni..
inkább irány a partyy
inkább irány a partyy
*volna
köszi 😊
inkább a töri sikerült van így, annak tudtam volna örülni :/
inkább a töri sikerült van így, annak tudtam volna örülni :/
Áh hát a tesivel sose volt gondom: 4 évig fociztam, 8évig atletizáltam, 4 évig kosaraztam, 12 évig kézilabdáztam 😊 A 4 pontot a gerendán és a szekrényen buktam el- a labdajátékokat szeretem😄í- Amúgy az egész tanári kar minket nézett, nagyon vicces volt 😊 Olyanokat röhögtem olykor, távolugrás is volt, az osztálytársam 40 cm-vel belépett (nem túlzok), és az igazgató csak helyeselt, hogy jajj de jót ugrottál fiam, adjuk meg neki a 10pontot 😄D Szóval olyanokat röhögtem néha 😄
Ha nem vesznek fel fizetõsre, belehalok 😄 A családi helyzet, meg ami itthon van, az már kibírhatatlan... de tényleg, és ha 1 évig még ezt kell hallgatnom! huh! Mindegy, most nyáron lerakom a jogsit 😊 Már tökre várom 😄
Holnap meg elõbankettet tartok 😄
Ha nem vesznek fel fizetõsre, belehalok 😄 A családi helyzet, meg ami itthon van, az már kibírhatatlan... de tényleg, és ha 1 évig még ezt kell hallgatnom! huh! Mindegy, most nyáron lerakom a jogsit 😊 Már tökre várom 😄
Holnap meg elõbankettet tartok 😄
lehet jobban focizik, mint te 😊
Jajj, a tesi érettségi nem semmi 😄 Nálunk a gyerek fog vizilabdázni, meg úszni. Ha nem lettem volna ilyen fáradt elmentem volna megnézni, ahogy öltönyös emberek nézik, ahogy egyedül úszik a medencében 😄
fizetõsre úgyis felvesznek, a ponthatár azoknál vicc
ha mégsem vennének fel, akkor van egy valag okj-s képzés, vagy elmész melózni, esetleg pestre melózni a tesódhoz lakni.
jövõre meg már úgyis minden suli fizetõs lesz :]
ha mégsem vennének fel, akkor van egy valag okj-s képzés, vagy elmész melózni, esetleg pestre melózni a tesódhoz lakni.
jövõre meg már úgyis minden suli fizetõs lesz :]
Tökre elvagyok kenõdve amúgy a töri szóbeli miatt! Meg ha nem vesznek fel fizetõsre, én nem tudom mit kezdek itthon magammal :/
96/100 😊 a szóbeli tesibõl!! csak holnap lesz, meg még a magyar szóbeli 😊
na most jöttem haza tesirõl 😄D 96 pontos lett 😊 én sztem majd csak magyar után kérdezem meg, hogy milyen lett az elba**ott töri szóbeli emeltem :/