N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    háááááááát, majd félév végén tudnék érdemben mondani vmit (sőt, 2. félév végén mikor jönnek a mérnöki tárgyak), mert eddig túl sokat szorakoztunk es nem nagyon voltunk benn oran, van amibol nem is tudom mit tanulunk...

de amugy van ami tetszik (matek, marketing, bevinfo) (bar bevinfo zh nevetseges volt, kerdes pl: a vilag osszes kinyomtatott cucca mennyi helyet foglal, mi szerint lehet csoportositani a keresoket, s valami olyan nyakatekert valaszok voltak amit elo ember nem ert meg, pedig eleg regota netezem es erettsegiztem is belole), de van ami nagyon nem. pl most vallgazd jegyzettel szivok, mert az egyik tanar tenyleg segghulye, nem is voltam benn az orajan mert felesleges, na ajegyzete is olyan. dobalodzik "szakszavakkal", de nem fejti ki miert, meg mi ertelme az egesznek, csak seggeld bel. elmeletileg oran ezt megtudtad volna, de szar az eloadas ugyhogy senki se jar be... az utobbi 3 orat egy ferfi tartotta, neki jo a jegyzete, ertheto, erdekes jobb olvasni. ami nagyon nem all ram az egesz szakbol, az h nem tudok olyat tanulni amit baromsagnak tartok, s az en szememben pl a menedzsment 75% -a egy koholt faszsag.

huh, sry, kicsit megfaradtam a vallgazdtol, nem irtam vmi erthetoen ugy erzem, megyek is doglok