Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor látom mindenki kapott a jóóból :D

:)))

na hogy énse maradjak ki a jó tanárokból:
csajok tesitanárnõje full alkesz. egyszer úgy beitalozott, hogy amikor olaszban voltak a sulival eltörte a kezét..<#vigyor>

szerdánként szoktunk járni kosarazni és akkor a tanári öltözõben öltöztünk. há nem ott ficegett a jó kis Kalinka vodka?<#nyes>... persze a karton narancslé az alap. mindig elvittünk belõle egyet-egyet, de sose szólt érte senki <#mf2>

igazgató nõ meg szerette mindig megnyomi a T-betûket. 7 töbletpont<#vigyor> <= ezen állandóan visítottunk

férifak: angol tanárnak olyan korpás a haja, hogy sztem még 1 repülõ sugárhajtómûve se fújná le róla<#nyes>
irodalom tanár: tiszta retro a faszi. barna szakis kabát. nagyon lol <#vigyor>

jó volt ez a suli: tele volt hülyékkel, de jó volt <#bee1>

[HUN]PAStheLoD
oh mindig is egy alkesz csajról álmodoztam .. de arról nem volt szó, hogy nem fürdik :S:S

btw, nálunk a francia tanár alkesz. de nagyon .. a férjével egyszer nyertek a lottón, és van egy kocsmájuk :D a férje rendszeresen veri .. mikor hatalmas mokkája volt mindenkinek mást hazudott, hogy mért is van (kutyát sétáltatott, az megrántotta és elesett .. elesett a lépcsõn .. beleboxolt az unokája .. valami könyv sarka belement .. stb :]) .. de õ nem tanított :]

az ofõm férje, aki azért mókás, mert úgy néz ki, mint egy vérbeli punk <ápolatlan haj .. idióta öltözködés.. > és igazgató lesz jövõre 1 évre :D

szal jó kis suli ez :DD:D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
http://creativecommons.hu

hadd lássuk csak azokat a geometriailag csak "a tökéletesként" leírható formákat? :D

Áh az enyém mindenkit überel: alkoholista... szóval az alkoholittas dolgozatoknál meg se lepõdtem! Ha ti még éltetek olyan büdös nõõõt! Mint aki 4 éve nem fürdött! Ráadásul "eltörte a lábát" (biztos épp új májat kapott), és a 4évbõl másfél évet kihagyott! Plusz ha ti még éltetek unalmas órát...

Szóval álmaitok asszonya :DD

[HUN]PAStheLoD
ady egoista volt, felsõbbrendûségi koNplexusa volt, és tényleg okosabb volt mint a sok paraszt a korban, de egy "nemzet költõje" címnél többre õ se vitte..

jA meg a sínek közt fogant .. vagy valami fontos kapcsolat van a sínek és az élete valamelyik vége közt :)

[HUN]PAStheLoD
w~hahaha nekem is hasonló kaliberû ribanc jutott :D:D
mondjuk megmondta hogy mikor fogunk vizsgázni, csak az anyagot nem mondta el az elmúlt 8 év alatt érthetõen..

magyar konzultáció... óóó ha nekünk lenne olyan, szóbeszédbõl éretsülök mit kell tennem :D

mukika
ehh... feladat is van? :C

ma elindultam ilyen magyar konzultációra, de helyette inkább elmentünk sörözni a Városligetbe. :Dd

2XP
Elvileg egyszerre húzod a nyelvtan és az irodalmat, majd van 15 perced, amit be kell osztanod az irodalomra, nyelvtanra és a feladatra.

de legalább puszit kaptam X))))

football without ultras is nothing

jogvédett <#puszis>

na akkor nyomázz egy képet azokról a domborulatokról, amikkel elkápráztattad a tesitanárt :DDDD

Hát igen, jól álcázom magam <#nyes>

grizzly21
jé, nekem se..:)

bazz eddig nekem fel sem tûnt h te csajszi vagy :D

fogalmam sincs :D -2xp majd kiegészíti:D-

5percet kell elvileg a választott irodalom tételrõl, aztán kapsz nyelvtanból egy feladatot... én ennyit tudok

magus
hat igen, egy vicc, hogy tobb evszamot kell tudnom magyar erettsegire mint torire.

tenyleg, hogy mukodik ez az egesz? bemegyek huzok egy irodalom es egy nyelvtan tetelt, s 40 percig magyarazok?

én csak azt nem értem, hogy miért az életüket kell megtanulni, miért lesz nekem jobb ha tudom, hogy ekkor született, és õt vette feleségül, miatta lett öngyilkos, vagy épp kivel homokozott? <#nemtudom>

magus
tori info magyar ilyen sorrendben

50 pont ajjaj akkor meg nagyon leronthatom, ah, utalom az osszes rohadt koltonket:/

nincs két nagy cickód.. :DDD

I.C.ram
Velem ilyeneket miért nem beszélnek meg? :D
én meg most beszéltem meg a tesitanárommal, hogy melyik tételt fogom húzni.. -nem ér röhögni, hogy tesibõl érettségizek:DDD-

2XP
100+50 :)

2XP
Osztályfõnökünk (biológia-földrajz szakos) velünk sem foglalkozik, egyszerûen nem érdekli mi lesz. De a töritanárunk nagyon rendes :)

huh 90+60?? talán annyi <#fejvakaras>

7kor végzel? mit csinálnak veled annyi ideig? :D

magus
nekem pontosan megvan h mikor megyek be melyik erettsegire. fel 2 kor kezdek 7 kor vegzek kb

magus
hm, mennyit is er a szobeli magyarbol?

most hogy raneztem atetelre, egnem egyaltalan nem erdekel Ady vagy Jozsef Attila barom szenvedese onsajnalata, mit kell mondanom h ne huzzanak meg rajta?

nálunk meg elmondta a két kedvencének,hogy mikor megy, és amikor két haverom oda ment, leordította õket, hogy mit képzelnek... szóval ilyen szuper nõ az irodalomtanárom(ofõm), elõre várom a szóbelit!

2XP
Elvileg nálunk is úgy lett volna, de szóltunk a töritanárnak, aki felhozta a lapot.

nálunk is...

Hétfõ reggel mondják meg mindenkinek, nem?

RANDOM?? Nemá...most biztos sokan fogtok tudatlannak nézni, de tényleg van olyan hogy random sorrendbe hívják be a tanulókat? Hûû..háát....akkor tényleg abszolút felkészületlenül fog érni!
2XP
Nem olyan biztos az, nálunk teljesen random a behívás...

ÁÁ...mocsok ofõ nem hajlandó semmit se elárulni a szóbeli behívás sorrendjérõl.. :S! És mivel én vagyok a névsorba az utolsó, így elég sanszos hogy én leszek vagy az elsõ behívott, vagy pont az utolsó behívott! Nagyon jó.....
2XP
Magyarból, töribõl ha nem ülsz némán, szinte biztos, hogy megkapod a 10%-ot.
Ugyan nálunk tavaly 8-an megbuktak középszinten, de köztük volt olyan, aki angol érettségin egy pohár vizet nem tudott kérni, pedig összesen ezt kellett volna elmondania, és átment volna :S

tobias88
TANULJ!!!! ÉN IS MOST KEZDEM!! MINDEN TÉTELT 2-ESRE TANULJ!!!!
Igen...valaki tényleg megnyugtathatna, hogy a 10 %-ot el lehet érni szóbelin! Pl. nekem írásbeli irodalmam 84 % lett, de szóbelire semmit nem tudok!
tobias88
hát, nekem emelt matekon lehet nem sikerült elérnem!
shad0w
amúgy nyugtassatok meg, hogy nem lehet szóbelin nem elérni a 10%ot, csakmert én 0 tanulással megyek majd, és amik vannak eredményeim írásbelirõl jók is lennének, csak azért megbukni mégsem kéne szóbelin :)

don't give a fuck

shad0w
hát elvileg mindenhol összeállítanak egy sorrendet, és idõpont alapján is beosztják, hogy nagyjából ki mettõl meddig lesz, de idõpontban gyakran szoktak csúszások lenni, sorrenet azért tartani szokták.
pl ha érettségi idõszakod 19-20-21 akkor 19-én reggel odamész és megmondják, h majd 20-án 13 órára gyere vissza. nyilván nem kell végigülnöd esetlegesen mind a 3 napot :)

don't give a fuck

tobias88
ezt meg lehet tudni???
2XP
Na, ma megtudtam, hogy mikor kerül rám a sor. 19-én hétfõn, az elsõ körbõl én vagyok az utolsó. Jó lett volna még egy napot tanulni, de így legalább középtájban vagyok, úgyhogy csak nem lesz benn sok tanár :)

2XP
Nem adják. Egészrészt számolnak, tehát lényegében nem számít a tizedesvesszõ utáni érték. Ha ez középszint, és még van szóbelid, akkor a tanár valószínûleg úgy fog pontozni, hogy már a másik kategóriába essél. Ha ez már végeredmény, akkor sajnos nincs mit tenni.

tobias88
21-22-23
tobias88
na, ez jó kérdés
grizzly21
Infó középrõl tud valaki valamit?
Meddig tart, gép elõtt zajlik? Mindegyik tételhez van gyakorlati feladat is?

BADE
tudtommal meg,nálam ugyanez a helyzet,de ehhez 49 pontosnak kellene lennie a szóbelimnek az 50-bõl

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2