| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Easy Rider #16571 nem tudom hogy fognak alakulni a keretszámok, de nekem az jön le az 500pontból, h még jobban ki lesz élezve a középiskolai tanulmányokra a felvételi pontszám, na most sztem ebből következően télleg csak a legjobbak kerülhetnek egyetemre, legalábbis sztem a mostaninál a kiválasztás célzottab lesz, ebből következően már sokan középsulinál abbahagyják tanulmányaikat, és mennek szakközépbe, jobb esetben. na most, amit BADE-nek is mondtál, nem lesz különbség 90 és 92 százalékos érettségi vizsga között, tehát télleg csak a jobbak tanulnak majd tovább, aki meg kevésbé jó, az meg lemarad?! igazságtalan, sztem a legjobb rendszer a régi volt, ha a diákoknak kétszer is kellett szenvedni, meggondolták, h nem adják be olyan egyetemre a jelentkezést, amiről kibuknak mondjuk fél év után... a tandíjról meg ne beszéljünk, mert felhúzom magamat, ennyi erővel kifizettethetnék nagymamámmal visszamenőleg a diplomáját