| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
katalány #15752 Persze, hogy jogosan háborodtok fel, mint ahogy én is. Nekem másra kellett a pénz. Olyan középiskolába jártam, hogy jegyünk nem volt informatikából és a tanár mindenkit lezárt közepesre, holott többre voltam képes, de még a nevem se tudta. "Gyerekek mehettek internetezni", ennyi volt az óra Ő meg eltűnt. Nekem tanárt kellett fogadni, hogy egyáltalán bevezessen az alapfogalmakba. Persze, hogy kell seggelni. Angolból végig ötösöm volt, aztán az érettségit megszenvedtem. Kiderült, amit mi tanultunk az semmire nem volt elég. Én meg azt hittem, hogy milyen jó tanuló vagyok. Az igaz , hogy tudtam, amit a tanár elvárt tőlünk, angolból is érettségi előtt tanárt kellett fogadnunk, nem az én hibámból. A jobb érettségihez valóban tudás kell, a tanárok hiányosságait, sajnos nekün k kell megfizetni. Senkit nem akartam megbántani, csak kicsit berezeltem, mikor megláttam, hogy mennyi plussz pontokat szereztetek.