| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nem vagyok itt 3 napig és 400 új üzenet :D Elég sok idő volt végigolvasni, nem is volt sok az off 
Végre sirült vmi jó bulit is összehozni, bár most névnapokat meg születésnapokat ünnepeltünk, nem az érettségit, de hát nem az indok a lényeg :D Egy holtág mellett voltunk az egyik haver nyaralójában, csak azt nem 12 emberre méretezték, úgyhogy kénytelen voltam az autóban aludni, ami érdekes élmény volt :) Kár hogy olyan rohadt meleg volt (az első este minket is pont elkapott a vihar, a túloldalon nagyon sok fát tönkretett, de másnapra megint 50 fok volt), a vízben csak egyszer fürödtem, elég is volt, mert meglehetősen büdös lett utána mindenki, csapvízről meg ugye álmodni sem lehet egy ilyen helyen :) Jajj, meg a szúnyogok... Ennyi krémet, meg szúnygriasztót még nem kentem/fújtam magamra, 2 órán át kellett itthon fürüdnöm, hogy nagyjából eltűnjön a szag rólam, de nem sokat ért, így is viszketek most mindenhol :( De legalább a leégést sikerült elkerülni, sajnos a többiek közül sokan nem figyeltek erre...