Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
akkor nem szempontok kellenének, hanem hogy mégis hogy kéne kinéznie egy egészséges elemzésnek! beztos van vmi furfangosság....
football without ultras is nothing
én rengeteget tanultam az elmult 4év során, tsak sajnos az ment ki a kis fejembõl, hogy hogy is kell megirni egy müelemzést :p
valaki adhatna egy kis infot, hogy mégis milyen szempontok stb. alapján kéne hogy megirjam holnap a dolgokat 😊
bbyez
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
spam. sry
én a holnapi irodalomra semmit nem tanultam, mivel az elmúlt 8 évben sem tanultam egy szót se, mostmeg úgysem csinálok már csodát 😊 szövegértés sztem józan paraszti ész, a szövegalkotásnál meg mázli kell...
én a matek emelttõl tartok eléggé.. bár 8 feladatra lesz 4 óránk, az talán elég lesz..
mindnekinek egy kalappal
football without ultras is nothing
1. Úgyis újra kell írni 😊
2. Ezzel értelmetlenné tenném az eddigi felkészülésemet, az egész 4 évet amit le kellett húznom, és az 1. pont 😄
spam. sry
2. Egyszavas történet
3. SilkRoad Online
4. FORMA1
5. Football Manager
6. Régi focis játékok
7. DIESEL vs BENZIN
8. Milyen zenét hallgatsz?
9. '80 as évek zenéi
10. Battlefield Vietnam
Milyen meglepõ 😄
jó, persze, az irásbelik után is nyugodtan mehet a hepaj, de a legnagyobb akkor lesz majd, ha kézhez kapjátok az érettségi bizonyítványotokat, vagy ha túl vagy a legutolsó vizsgán is, én már csak tudom, úgy berúgtam akkor, mint még soha, 2 napig tartott a másnaposságom utána 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aztán el ne felejtsetek utána berúgni, de elõre készüljetek fel a másnaposságra 😊
LESZIVHATTOK!
(csak ha mar magyar balintkat a hihetetlen magas iqjaval megtartottatok a poziciojaban)
"Az OM is böngészi a netet
A hétvégén az Oktatási Minisztérium ügyeletet tart, munkatársai folyamatosan böngészik az internetes honlapokat és fórumokat. Mint Szántó Gabriella szóvivõ az Indexnek elmondta: nem kizárt, hogy ismét megjelennek különbözõ tételsorok az interneten, amelyrõl terjesztõik azt állítják: ezek a hiteles vizsgafeladatok. Az OM minden esetben igyekszik gyorsan ellenõrizni ezeket. Elképzelhetõ - mondta Szántó Gabriella, hogy korábban nyilvánosságra került próbaérettségi feladatsorok jelennek meg, ezeknek azonban nem szabad bedõlni. "
1000%, hogy ezt a fórumot is böngészik az OM-esek, szal innen szeretnék üzenni nekik a tavalyi lépésükért, amikor is a balf*szoskodásukkal több tízezer diákot, köztük engem is megszívattak.
Szal, figyeljetek OM-esek: <#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#action>#action><#action>#action>
azér ha megvárod a 22 órát még nem leszel reggel zombi
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ezt ismeri valaki mi a tököm ez ?