N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2XP
    Csak azért mondtam, mert nemsokára majd jönnek a "nem tanultam semmit, de 90%+ lett", amit imádok :) Vmiért nálunk szégyen a tanulás, jónéhány osztálytársam van, aki azt állítja, hogy 5 percet tanult, aztán szinte szó szerint elmondja a könyvet.
    Így utólag visszanézve írásbeli előtt túl sokat tanultam törit, talán inkább abból kellett volna emeltre menni, de a matekot mindig jobban szerettem. Így matekra már nem maradt sok időm -- 4-5 próbafeladatsort csináltam meg --, de hiába is tanultam volna többet, azt a feladatot, amit nem tudtam megcsinálni, akkor sem tudtam volna, ha az egész fakultációs anyag a fejemben van. Magyarra külön nem készültem, de a hülye tanárunk óráról órára feladott 40-50 oldalakat, még utolsó héten is, és azokat szinte szó szerint kérte (kijelentette, hogy ő emeltre fog minket felkészíteni). Csak tudnám mit ért el ezzel, mert írásbelire nem igazán kellett elmélet, ami meg szóbelire kell, azokat kihagyta, mert majd úgy is rákényszerülünk megtanulni, ehh :/
    Így most szóbeli előtt már muszáj volt magyart tanulnom :( Törire szerencsére elég jól emlékszem, azt már csak át kellett nézni. A matek sok időt elvett, de főleg azért, mert jó ideig nem tudtam mit kell tanulni :)