Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Tavaly jó sok nyelv volt, tuti lesz olyan amit tudsz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ha csak tanunak akkor mi a baj? Lógsz 1 napot a suliból, kapsz hivatalos igazolást, mi kell még? 😊
no para
no para
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A sztek tanárom azt mondja hogy amire most járok az felkészít mindenre kivéve a programozás de abban meg õ tud segíteni úgyhogy remélem OK lesz!
For sale: thedronewebshop.com
sztem igen, a programozás a legnehezebb része én is azon vagyok h megtanuljam, de nem találok mûködödö fejl környezetet pascalhoz..
Érettségizett itt valaki számtechbõl emelt szinten?
Mit gondoltok nagyon nehéz lehet? Mer info pályán szeretnék tovább menni de közgáz suliba járok úgyhogy kicsit gáz. De elég jó vagyok számtechbõl, járok ilyen rendszergazdai tanfolyamra is, tanulgatok programozni is. Na mit gondoltok sikerülhet?
Mit gondoltok nagyon nehéz lehet? Mer info pályán szeretnék tovább menni de közgáz suliba járok úgyhogy kicsit gáz. De elég jó vagyok számtechbõl, járok ilyen rendszergazdai tanfolyamra is, tanulgatok programozni is. Na mit gondoltok sikerülhet?
For sale: thedronewebshop.com
FEJLEMÉNY VAN!!!
MÉG A TAVALYI érettségihez köthetõ!!!!
MOST KÜLDÖTT a rendõrségf egy papirat hogy beigéztek TANUnak mivel REGISZTRÁLTAM a matek2005.fw.hu ( avgy hasonló oldalra ) !!!
AZT A BUZISÁGOT!!!!!!
<#vigyor1>#vigyor1><#mf3>#mf3>
MÉG A TAVALYI érettségihez köthetõ!!!!
MOST KÜLDÖTT a rendõrségf egy papirat hogy beigéztek TANUnak mivel REGISZTRÁLTAM a matek2005.fw.hu ( avgy hasonló oldalra ) !!!
AZT A BUZISÁGOT!!!!!!
<#vigyor1>#vigyor1><#mf3>#mf3>
segítsetek pls:
a PAscalt feltettem és úgy döntöttem hogy megnézem a C fejlesztõkörnyezetét, mert ez hihetetlen hogy én ebben programozzak a 21.században érettségin.
Valaki segitene ezügyben?
Ja és nem ment a complizás, merthogy a 2es discet nem fogadta el...
a PAscalt feltettem és úgy döntöttem hogy megnézem a C fejlesztõkörnyezetét, mert ez hihetetlen hogy én ebben programozzak a 21.században érettségin.
Valaki segitene ezügyben?
Ja és nem ment a complizás, merthogy a 2es discet nem fogadta el...
semmi ertelmes nem volt, a bme nyiltnap jobb volt. ott igaz h mozdulni nem lehetett, de keszultek ra, kiallitasok voltak, standok, segitokesz emberkek, eloadasok. itt egy nagy eloadas, ahol a tanarok mondtak vmit a szakokrol meg az az iszonyuan irritalo diak bofogott vmit arrol h milyen jo a kozgaz, mennyire csak a legjobbak juthatnak be, es ha ra hallgat az ember akkor kapcsolatokat epit ki egyetemi evei alatt, kulonben semmit sem er a diploma. (ami mondjuk igaz). ennyi, nem erdemes elmenni sztem. (bar ha mesz egy igazolast hozhatnal😛 )
valaki segitsen ebbe a fejl környezetbe pls, mert addig nem tudok elindulni, és akkor megb@szom az érettségit
Ehh, most néztem a honlapjukat. Hát jó elõre bejeltették, kb. 1 hete néztem a lapjukat és akkor még semmi nem volt. Na mindegy, majd a januárira elmegyek.
hat, ez a kozgaz nyiltnap... nc
szal oke, hogy a kozgaz errol szol, de az, hogy a nyiltnapon nagybetukkel kiirjak, hogy KAPCSOLATOK EPITESE, az durva. nyilinyali ide oda amoda, a gerinced elvesztese, es eroltetett affektalo humor. meg sok irritalo ember. viszont amit tanitanak az nagyon erdekes, csak ez a sok ujgazdag elkenyeztetett kis kocsog, az ami nem kene oda:/
szal oke, hogy a kozgaz errol szol, de az, hogy a nyiltnapon nagybetukkel kiirjak, hogy KAPCSOLATOK EPITESE, az durva. nyilinyali ide oda amoda, a gerinced elvesztese, es eroltetett affektalo humor. meg sok irritalo ember. viszont amit tanitanak az nagyon erdekes, csak ez a sok ujgazdag elkenyeztetett kis kocsog, az ami nem kene oda:/
A mostani(õszi) érettségi feladatsorokat honnan tudom leszedni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ehhh, attól hogy te egy magyar cégnél vagy, de vannak angol nyelvû üzleti partnereid, attól még nem fogsz a kollégáiddal angolul beszélni.
de az hibát jelez valszeg a winfos miatt😊 plz egy linket ami XP alá jol fordit és turbo pascalos. ami szerinted a legjobb😊
na de ha nem derül ki hogy tudsz e angolul, akkor nincs rá szükséged akkor meg miért kérnék h legyen??
Valószínûleg Svédországban svédül, Németországban németül beszélnek, így nem tudom, hogy derül ki az angoltudásod. Külföldön is kérhetnek kézzel írott önéletrajzot, ahhoz azért több tudás kell, mint a mostanában divatos amerikaiakhoz. A nyelvvizsga pedig szükséges, de nem elégséges dolog egy állásajánlathoz. Ha nincs feltüntetve - hogy beszéled az adott országon kívüli nyelvet -, akkor nincs okuk a képesség meglétét feltételezni.
Tök mindegy melyik pascalt szeded le. Általában csak a fordítóban különbözik (némelyik jobban optimalizál, speciálisan egy architektúrára fordít, stb.) Ha Free Pascalban megtanulsz programozni, azt a tudást ugyanúgy használhatod a turbo vagy virtual pascalban is. Mindössze azt kell megtudnod, hogy melyik menüpont alatt van a compile/build parancs, az meg nem lesz nehéz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
pedig az angolt használnod kell mind szóban mind irásban. de mivel a beszéd a gyakoribb mindenhol igy az a fontosabb. és étterem: pontosan! jo példa ha nemakarsz éhenhalni😊
miben lenne mas? megint ahhoz hasonlitod amit beszelnek. igen, a beszelt amerikai angol tenyleg bugyuta, de attol az irott nyelvtanja semmiben sem kulonbozik, es ha normalis helyen akarsz dolgozni akkor ne azzal szamolj, hogy megerteted magad e az etteremben.
egyetemmel kapcsolatban lehet igazad van, en meg nem tartok ott, nekem csak egy tovabbkepzo tanar mondta.
egyetemmel kapcsolatban lehet igazad van, en meg nem tartok ott, nekem csak egy tovabbkepzo tanar mondta.
félre értés ne essék: én nem veszekedni akarok. csak érvelni.
valoban nem mindenki teheti meg. örülök h én megtehettem.
Svédország: ott sem kell papir ha nem használod a nyelvet akkor minek, ha használod akkor meg kiderül letesztelnek. Ezeket nem én találom ki 18 évesen, hanem mondják olyanok akik voltak kinn több helyen ez a tapasztalat: önéletrajz semmit nem mond el: a NAME-et csak le tudod irni helyesen. Meg az akárki irhatja a beszéd a rögtönzés ott helyben na az már valami
valoban nem mindenki teheti meg. örülök h én megtehettem.
Svédország: ott sem kell papir ha nem használod a nyelvet akkor minek, ha használod akkor meg kiderül letesztelnek. Ezeket nem én találom ki 18 évesen, hanem mondják olyanok akik voltak kinn több helyen ez a tapasztalat: önéletrajz semmit nem mond el: a NAME-et csak le tudod irni helyesen. Meg az akárki irhatja a beszéd a rögtönzés ott helyben na az már valami
Fejlesztõkörnyezetre visszatérve nézd meg ezt az oldalt:
http://www.bloodshed.net/compilers/index.html
http://www.bloodshed.net/compilers/index.html
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az elõbb még nem ezt írtad a #10328-ban, de mindegy. Örülök neki, h ennyire meg tudod állapítani az értelmi képességeinket, biztos igazad van... Mellesleg nem midnenki engedheti meg magának, h külföldön töltsön akár csak egy hetet is.
Azt, hogy a szóbeli vizsga lenne a legfontosabb, még senkitõl sem hallottam. Ha beadod egy helyre az önéletrajzodat angolul, tele helyesírással hibákkal, hiába fogják megérteni, megy a kukába. Egy üzelti levél esetén is garantált a bukás. Ráadásul a kollégáid sem fognak semmibe nézni, csak egy újabb bevándorlónak, aki még a nyelvet sem képes megtanulni.
Ha külföldre megyek nem számít a papír? Egy angol nyelvvizsgánál Angliában biztos nem, de fenntartod ezt az állítsát mondjuk Svédország vagy Németország esetében is? Rendben, az elbeszélgetésen biztos letesztelik a tudásod, de addig el is kell jutni, egy önéletrajza ránézve pedig senki sem fogja megmondani mire vagy képes.
Azt, hogy a szóbeli vizsga lenne a legfontosabb, még senkitõl sem hallottam. Ha beadod egy helyre az önéletrajzodat angolul, tele helyesírással hibákkal, hiába fogják megérteni, megy a kukába. Egy üzelti levél esetén is garantált a bukás. Ráadásul a kollégáid sem fognak semmibe nézni, csak egy újabb bevándorlónak, aki még a nyelvet sem képes megtanulni.
Ha külföldre megyek nem számít a papír? Egy angol nyelvvizsgánál Angliában biztos nem, de fenntartod ezt az állítsát mondjuk Svédország vagy Németország esetében is? Rendben, az elbeszélgetésen biztos letesztelik a tudásod, de addig el is kell jutni, egy önéletrajza ránézve pedig senki sem fogja megmondani mire vagy képes.
hát USA...az amerikai angol tökre más ne azt hasonlitsd nyelvvizsgán mást kérnek.
egyébként butaságot beszélsz: ha egyetemen vagy és pályázni akarsz akkor nem nyelvvizsga kell hanem más: TOEFL. Test of English as a Foreign Language
...
egyébként butaságot beszélsz: ha egyetemen vagy és pályázni akarsz akkor nem nyelvvizsga kell hanem más: TOEFL. Test of English as a Foreign Language
...
voltam kinn, van is amerikai osztalytarsam, tesom meg ott is el.
nem ugyanaz a konyhanyelv es a tanult nyelvtan. Anyam munkatarsa is azzal sziv, hogy megerteti magat, beszeli is a nyelvet, de nem tudja h miert javitjuk ki folyamatosan, mert nem tudja alaposan a nyelvtant. csak biztos alapokra lehet epitkezni sztem.
nem ugyanaz a konyhanyelv es a tanult nyelvtan. Anyam munkatarsa is azzal sziv, hogy megerteti magat, beszeli is a nyelvet, de nem tudja h miert javitjuk ki folyamatosan, mert nem tudja alaposan a nyelvtant. csak biztos alapokra lehet epitkezni sztem.
mellesleg megjegyzem, a rigo sem akkreditalt, s ha szeretnel egyetem alatt megpalyazni valamit, hogy kijuss tanulni, akkor ott nem beirod h milyen nyelvvizsgad van, hanem bekarikazod a meglevok kozott. es ott nincs se a bme se a rigo (rigo ha jol tudom nem is fog angolbol vizsgaztatni jovore). szal erdemes egyetem alatt szvsz lerakni egy nemzetkozit.
tökmindegy német nyelvvizsgám is van, és attol h könnyebb az angol még nem rosszabb sõt annál többet ér.
Látszik hogy nem jól látod a dolgokat nem voltál még idegeneknél külföldön, ugyanis csak a szóbeli számit: az angolok nem is tanulnak nyelvtant!! A szóbeliben benne van a szókincs (ott nics szótár), a kiejtés, a találékonyság, a nyelvtan, minden ami kell..
TElc abban rosszabb h alapfoku tudásra megadják a nyelvvizsgát és 3X annyiba kerül
Látszik hogy nem jól látod a dolgokat nem voltál még idegeneknél külföldön, ugyanis csak a szóbeli számit: az angolok nem is tanulnak nyelvtant!! A szóbeliben benne van a szókincs (ott nics szótár), a kiejtés, a találékonyság, a nyelvtan, minden ami kell..
TElc abban rosszabb h alapfoku tudásra megadják a nyelvvizsgát és 3X annyiba kerül
pont nem a szobeli szamit szvsz, szobelit barmikor felfejlesztheted 1 honap alatt ha angolul beszelsz, a nyelvtanodat viszont nem, es ugyebar ha nem tudod h mit kell mondani akkor lehet a verbalis kepesseged jo.
jah, 2 nyelvvizsgat szamitanak be.
a kutyat nem erdekli? igen, de akkor miben rosszabb egy telc egy bme-nel?
mellesleg angol sokkal sokkal egyszerubb nyelv mint a nemet.
jah, 2 nyelvvizsgat szamitanak be.
a kutyat nem erdekli? igen, de akkor miben rosszabb egy telc egy bme-nel?
mellesleg angol sokkal sokkal egyszerubb nyelv mint a nemet.
//csak ugy offtopik szinten megjegyzem: már most látom hogy nem sokat fogok itt élni, halálra fosod magad hogy felvegyenek majd megfingatnak az egyetemen, majd küzdened kell, hogy továbbtanulhass 5.félév után, majd munkanélküli leszel, és ha sikerül munkát találnod akkor ha tisztességes vagy épp hogy megélsz belõle.
Bizony logikus: azt bizonyítja hogy nem a mennyiség hanem a minõség számít: a németet mindig is utáltam, immel ámmal tanulgattam, azért csináltam meg hogy legyen 2 nyelvbõl nyelvvizsgám. Az angolt 1 évig tanultam iskolában heti 3 órával elhiszed vagy sem. Más kérdés, hogy csomo filmet néztem, játékokbol nagyon sokat tanultam, és voltam 2 szer 1 hetet Angliában 1-1 családnál<- na ez számitott a legtöbbet. És BME-n 80%os lett (beszélgetés ami a legfontosabb szvsz:92), 60 a határ...nem önajnározást akartam rendezni de ha már igy rákérdeztél..
Hogy ti mekkora IQ fighterek vagytok...kész
csak Magyarországon elismert?!?!?!?! gondolkozzál már légyszives: ha külföldre mész akkor a kutyát nem érdekli a papirod, ott gyakorlatban kell használnod a nyelvet! Csak az számit hogy mit tudsz...
Asszem rábeszéltetek a Telces bulira: leszarom, ha +3 pont akkor annyi. Ugye most ugy van h 2 nyelvvizsgát számitanak be igy max 20 pontot?
További kérdésem még mindig, hogy info hoz a fejlesztõkörnyezet nem üzemképes nálam mi a gond? //free pascal
Hogy ti mekkora IQ fighterek vagytok...kész
csak Magyarországon elismert?!?!?!?! gondolkozzál már légyszives: ha külföldre mész akkor a kutyát nem érdekli a papirod, ott gyakorlatban kell használnod a nyelvet! Csak az számit hogy mit tudsz...
Asszem rábeszéltetek a Telces bulira: leszarom, ha +3 pont akkor annyi. Ugye most ugy van h 2 nyelvvizsgát számitanak be igy max 20 pontot?
További kérdésem még mindig, hogy info hoz a fejlesztõkörnyezet nem üzemképes nálam mi a gond? //free pascal
Hát ez így elég logikus, egy év iskolai - fõleg - német nyelvtanulás után nem hinném, h még egy telc vizsga is sikerülne.
Ki mondta neked, hogy én nem tudok angolul? Az más dolog, h nem fogok elmenni egy csak M.o.-on elismert középfokú vizsgára, amivel semmivel sem fogok többet érni, mint egy telc vizsgával (mert ha azt hiszed, h bámelyik munkahelyen hasraesnek egy rigó utcaitól, akkor nagyon tévedsz). Vagy te már most annyira vágod az angolt, h egy szakmai nyelvvel bõvített, külföldön is elismert, jó hírû felsõfokút letegyél? Nem hinném...
Ha pedig szerinted 3 pont semmi, akkor azt hiszem lesz egy év szüneted.
Ha pedig szerinted 3 pont semmi, akkor azt hiszem lesz egy év szüneted.
Emlékszem én mekkorát sikítottam, amikor 2 ponttal csúsztam le az idén. Vissza lehet keresni, biztos itt is jelét adtam 😊