N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    Na megvagyok kicsit elhúzodott a dolog.
    Hát, nálunk ugy volt, hogy jobbról volt balra sorba rakva a tételsor (ezt szerencsére előttem lévők mondták), és az hatványig kihuzták az elsőket jobbrol igy a következő a gyökfüggvény volt. Na most én nem akartam rizikozni, mert voltak tételek amiket jobban tudtam, de akkor ott az esély hogy kihuzom az analizist, vagy kombinatorikát és azokat nagyon nem akartam.
    A feladat elég geci volt, 3 kifejezést kellett nagyság szerint sorbaállítani, jo nem volt nehéz, de ott a melegben izzadva stresszesen nyilván hogy 1-2szer elnéztem szerencsére szoltak, hogy akkor az ott mi is, és akkor már kijavitottam, ugyhogy végülis kijött minden, de azért nem lesz a feladat maxpontos az is tuti, mert ha nem segitenek elszámolom.
    A tétellel magával nem volt gond, főleg hogy félórával előtte már tudtam, hogy azt fogom választani, igy fél oráig csak azt tanultam előtte, alkalmazás bizonyitás definico minden megvolt, igaz néha belekérdeztek, hogy akkor n lehet e negativ e vagy sem és hasonlok, de azért nagyjábol rendbe volt.
    A vizsgáztatokkal semmi gond nem volt rendesek voltak, és ha a feladatnál nem segitenek akkor nyilván több pontot vonnak le. Nem tudom megsaccolni, hogy milyen lett, a joindulatuktol is függ, 35ből 28 pont kell ahhoz hogy a következő ponthatárba érjek, és 22 elég hogy ne rontsak ponthatárt, én most ugy tippelem, hogy talán nem sokkal de a köv ponthatár nem lesz meg, viszont nem is rontok, igy ha az info szobelit nem cseszem el nagyon akkor már felvettek 129 ponttal a bme-re. Ha meg elcseszem akkor is van 127em amivel még mindig jo vagyok. 125tel már talán nem de remélem annál többem lesz azért.
    hu de hosszu lett sorry