N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Cleawer
    Info:
    A sulidba küldenek egy lapot ami ki kell töltani hogy milyen nyelven prog.ozol,milyen grafikai programokatismersz,milyen rendszered van (op).

Írásbelin kiadtak egy kis füzetszerűséget amiben le voltak irva a feladok.Excel,Powerpoint , honlap (nem tom hogy mind2 de a honlap az biztos)(ide jött egy "grafika"),Acces,és utána programozás az általad kiválaszott nyelven.
    Grafika: kaptam egy képet amin volt egy mobiltelefon ki kellett szinezni a leírás alapján ,amit a papíron talátunk...ezért jelöltem be a PS-t ...pff...

"Picit" kell gyakorolni ,mert érdekességek is voltak...
    Sajna a programozást teljesmértékben elronttam ,mert addig nemtanultam....(1p,fut a semmi)

Figyelem! a megcsinált feladatokat a megadott néven mentsétek el ,és pontosan a megadott könyvtárba másoljátok be! én rossz néven mentettem el 1-2 feladatot és jöttek a - pontok...

Szóbeli:
    Volt A és B tételsor rá volt irva -felsorolva- hogy melyiket lehet kijelölni tételnek a középszintre.Na emeltszinten mindent kérdezhetnek.Miden ami ott van a levelezéstől kezdve a kiskutyafüléig.Cirka 50 tétel.
    Én a virusokat huztam,abból tudtam haluskázni ,mert előttre pár hónappal elfelejtettem bekapcsolni a tűzfalat win isnstall után és elmentem a koliba,na mire hazajöttem mag se tudott moccani a rendszer.... leirotttam az egész napom,de tudtam mesélni az érettségin.
    Adnak felkészülési időt,nekem kb 1\2 óra volt

Helye:Csak állami kézben lévő intézményekben lehet emeltszintű érettségit irni ( asszem református,katolikusban-tehát 1háziban- szerintem nem)

nem az a nehéz hogy mesélj a cdről hanem az hogy 10 percen keresztül...

A tételeket Te dolgozd ki, mert más fasságokat ollóz össze