Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ne már..... 2 új reg....hahhh...

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

10.30ig benn ülnek a diákok a teremben, megy a para ezerrel, és olyan 3/4óra után bemegy hozzájuk egy kistanár, hogy bocsi, de nincsenek tételek😄DD Iskolánk jó híre tovább nõ!😄

Csumma! polikala küld el lécci nekem is kiv. vagyok!kössz
Hello!!!

Most jöttem érettségirõl!!!! Az volt amit mondtál!!!!!!!!!!!!!! Honnan??? Emelt angolt is tudod???ha igen: [email protected] v. számom: 06705658369
bigfoot
ok
az viszont tény hogy a fidesz újra akarja irattatni a matekot!
én viszont nem akarom újra írni!de sztem nem vagyok egyedül

lamase
akkor neked most könnyû lesz

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Úgy néz ki😄D Elég ideg volt ma az összes tanár,még szerencse hogy csak jövõre fogok én érettségizni😄

akkor ti hogy lestek most????
egy harmadik feladatsor?????
:-DDD
oneal1
hát te olyan hülye vagy hogy nagyon!!!
ezt nem gondolhatod komolyan......

!Forza Ferrari!

bigfoot
mivan?
nézzd a tényeket!
sztem nagy a valószínûsége hogy a fidesz nyomta ki a lapokat!hogy megbuktassa a rendszert.és nem törõdtek az érettségizõkkel
most meg a matekot akarják újra iratni!én pl nem tudtam a matekot és nincs kedvem újra írni

Suliban ma nálunk elmaradt a történelem érettségi, mert az új feladatlapok nem érkeztek meg Kecskemétrõl Bajára😄DD Pedig a diri már hajnali fél 4kor elment értük😄

oneal1
hát te nagyon sík vagy

!Forza Ferrari!

bigfoot
bakker a hülye **** fidesz miatt nem akarom újra írni a matekok!!!
kapják be!

Mert PTF rakta be az érettségi kérdéseket?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Sir Quno Jedi
Mind1 kicsoda, újregekkel nem kell szóbaállni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Senki sem tudja megvédeni az itteniek közül, mivel névtelen, arctalan, óvodás stílusú, internetes "védelemre" vajmi keveset adnak a hatóságok !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HAGGYUK MÁR!!! Két napja regisztrál, ez a második üzenete és a semmi adatot nem adott meg magáról. Barom újságíró....<#mf3><#mf1>

Scape
Én nem tudom honnan van az a link, de most azok a feladtaok nem voltak.

Az sg.hu már átadott mindent. Csak a hitelesség kedvéért. The Party Face most lesz begyüjtve, legalábbis erre lehet számítani. A Blikk is szánalmas meg a többi média is...én csak TPF-et sajnálom, hiába ô is akart valami nem hétköznapit ( extrémet ) felmutatni és ez lesz a veszte. Fiatalság, bolondság. Amúgy minden olyan ember, akiben van fantázia és tehetség az ki akar törni abból a bizonyos kis üvegburából. Szerintem minden sztár és egyéniség megbotlik élete kezdetén, ezért The Party Face-t meg kell védeni!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a dolgotok nektek is s minden valamire való forumozónak. Miért van az, hogy itt még senki sem állt ki igazából mellette? Miért várjátok meg, hogy a központilag irányított nyilatkozatok jelenjenek meg róla? Én úgy vélem itt sokan cserben hagyták TPF-et! Ôt megvédeni senki sem fogja rajtatok kivül! Vegyétek már észre.
Loogan
Bocs, most látom, hogy csak kamu az egész. Mekkora láma vagyok. :-DDDDDDDDDD

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Most kaptam egy linket. Ha ez igaz, akkor eléggé durva. 2x belelépni ugyanaba a xarba...
link

Vége lehetne már ennek az egésznek!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

ZsZso
Én is azt hallottam hogy baszott nehéz volt

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hellotok!
nem fogja nekem senki elhinni, amit most fogok írni, de az történt hogy az egyik haverom azzal jött hozzám ma reggel 9:07-kor, hogy kapott ma 9:05-kor egy sms-t, hogy azt mondja:" csõ Zsiga! Tanuld meg a német egységet, athéni demokráciát, a dualizmust, meg a trianont, mert ezek lesznek!! Csá! Pisti"
de a szám nem volt neki ismerõs, egy 70es volt, de a szövege tuti fura volt!
Ezután gyorsan átnéztük 9:45-ig az említett témákat, majd rohantunk, és 9:55-kor már a teremben ültünk...és a dolgozatot néztük 10:02-kor, az esszéket!
BESZARÁÁÁÁÁSSSSS!!!!
azok voltak!!!!!!!!!!!44
aki akarja, elhiszi nekem, aki nem, az nem, de az tény, az idei érettségi el lett szúrva de rendesen, na és ezek után már az idén csinálhatnak akármit, az érettségi dolgozatok részben vagy egészben úgyis ki fognak tudódni, ez fix!!!
ennyit az OM-rõl:-((
nekem egy érettségizõ haverom azt mondta, hogy sokkal könnyebb volt, mint az eredeti :o
megirta már valaki a törit?
bigfoot
bakker most jöttem haza
sokkal nehezebb volt mint az eredeti!!!

lamase
jaja.. <#wilting>

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KM
Szánalmas ez a Blikk...

amugy ha mindent magadra veszel elöbb utóbb bajba kerülsz

ez van megyek is...

lamase
..ugyse

Joey_The_Man
A Blikk.. arra lehet alapozni..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

lamase
ezálltal hogy bejöttél még szánalmasabb lett

Gabesz amd64
gyenge nagyon<#nyes>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ez a topik már szánalmas

Ugyanmár, a hírek szerint nem kérték ki az adatait az sg-tõl!!

Semmi sem történik véletlenül.

az aláírásra értettem...
Érettségi ide vagy oda. Egy biztos. Szerencsétlen the Party Face-t fogják meg...vatni és ô rajta verik el a balhét. Ez tutto mobili. Ez Magyarország. C'est la vie. Amugy a Blikk meg már töb mint egy hete megirta: botrány lesz!
lamase
és oda nem rakták be?szégyen

Dietrich
az sg-n én cod topicon kívûl nem nagyon járok más topicba.
Kösz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én azt hallottam, hogy igen, már 8-kor volt, aki olvasta. de nem tudom, hogy hol...

Serpa
suliban voltam, csak kérdezem felkerültek az ÚJ töri tételek még az érettségi megkezdése elõtt bárhova is? 😊
lamase
ja

az nem..merthogy nem nyílik! <#zavart1>

Serpa
nem tom ez volt e már.

naná, majd a viccek rovatban!<#nyes>

lamase
tudsz több érettségi topicról?

Dietrich
egyébként ez az ominózus link ebben a topicban volt vagy egy másikban?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

grizzly21
csak azt nem találják mert balfaszok kell egy bûnbak