N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    Most hogyha a gyakorlatban ki akarom próbálni a pascal tudásomat akkor mit tegyek? honnan szerezzek fejlesztőkörnyezetet? Érettgéiig már nincs értelme C-zni szerintem, és sokan pascaloznak. De igaz: ugy érzem magam amikor olvasom ezt a könyvet (amiben 200 oldalbol a 70.nél járok és kb 0 uj dolgot mondtak ugy általánosságban a programozásrol, max a pascalos parancsokat ismertetik), hogy az őskorba süllyedek. Szánalom. És a magyar oktatás is.
    Mindegy, aki informatikus lesz itt az nem a suliban fogja megtanulni a dolgait hanem magánúton, szánalmas..
    A suli hogy jön ide? Emeltet nem központi helyen csinál az ember?
    //Ha már a magyar oktatásnál tartunk: egy végzős körüli számtech tanárnak tanuló ürge felvette a flash-t mint tárgyat, és velem-hirdetés utján pénzért-csináltatta meg a feladatát. Én akkor nagyon kezdő voltam flashben- most is az vagyok még, de kapott rá valami 90%-ot..Nem ezzel van a baj, hanem hogy szobeli is volt és ki se derült ott hogy nem ért hozzá..
    DE papir az mégis kell hiába tud az ember ezt-azt.
    Designolasban tényleg csak a tudás számit, de prog-hoz kell egyetemi végzettség..