Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Legyünk mi is politikusok!
Hülyeségeket beszélni, meg kurv@anyázni én is tudok! <és még õ mondta, hogy hagyjuk a politikát>és még õ mondta, hogy hagyjuk a politikát>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Én nekem ilyenkor megy .. és emlékszem rá tisztán nem csk homály heroldként.
1. A szivatás szó málam kicsit más értelmû!
2. A másodikat nem írom le teljesen mégegyszer! Aki hülye, haljon meg! Egy bizonyos esetig én sem újregeztem! Egyszer eresztettem el jobban magam, mert aznap eléggé összejöttek a dolgok, és rendesen felhúztak! de még ez az "eleresztés" sem volt semmi ahhoz képest ami a gumiban folyik! Ha Láma! olyan hülye vagy, hogy ezt nem érted meg, akkor grat! Azóta nem újregezek!
"Mert õ rendszeresen teszi." Mit értesz rendszeresség alatt? 2 alkalmat? Mert többet nem nagyon láthattál tõlem!
nemszoktam ujregezni, csak öt szivatom vele, mert ö rendszeresen teszi.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
lehet én is félreértettem, de ezek szerint egy véleményen vagynuk...
en kerek elnezest. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.