Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Baszki, kezdek aggódni. Megrendeltem a joypadomat, azt olvasom, hogy némelyiket elég nehezen lehet konfigurálni. Pedig direkt a fifáért vettem, remélem nem ba**ok rá, mert vagy 15 rugó volt. Majd ha megjön, kipróbálom!
skristof: "madridos a csaj, szal fujj... :P" - ezt komolyan gondoltad? Nekünk el kéen beszélgetnünk:)
"lehet ezt a fifat klaviaturán is jol nyomni?
még csak egy meccset nyomatm, de elég idegen...
amugy ti milyen kamerabeállításokkal jáccotok? mert nekem olyan furcsának tűnnek a kamerák... vmi tipp? franko beállítás?"
Lehet hát, én is azon nyomom, szeritnem enm is rosszul. Bár az otb nem nagyon megy, mondjuk nem a bill. miatt, hanem amiatt, hogy kicsit enhezen tok egyszerre két játékosra figyelni. Nekem a tele cam egyébként tök jól bejött, évek óta abból nyomom(kivéve a 2002wc-t, abban nem volt sajna)
Még annyi, hogy valahol olvastam valami hozzászólsát a futsról. Én csak annyit fűznék hozzá, akkor fussatok, ha van szabad tér, mert sokáig tart megállni. Szal inkább lassan és passzokkal előrejutni, gondolkodni, kinek-hova. MEg ha már lehagytad a védőt és cak a kapus van vissza a 16-oson belül, akkor már nem szabad futni, hanem szépen lassan előre, kiválasztod hova akarod rúgni, iránygomb azt lövés. Ziccer, majdnem 100% hogy gól lesz belőle.