FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baze, nekem is tetszene ha nem lennének ezek a bosszantó hibá. És pont azért írom ide, hogy esetleg tudjatok vmi megoldást, nem azért, hogy baszogassam a FIFát ami nálam 94 óta alapjáték...
én billes vagyok, de practice-->kiválasztod a csapatokat, stadiont-->betöltés, nincs controller választás... És egy szürke nylí lesz a játékosok felett és bármit nyomok, hiába, érdekes, az esc megy.
ugy hogy nem tudom kiválasztani az irányitást
Ott állnak az embereim a középkezdésnél és semmi.
A passzokat OTB-vel küld akkor pontosak lesznek
Átverekedni nemtom, a cselek kicsit lejebb le vannak írva.
Énmeg gyakorolnám a cseleket, de nemtudom
Ott állnak az embereim a középkezdésnél és semmi.
A passzokat OTB-vel küld akkor pontosak lesznek
Átverekedni nemtom, a cselek kicsit lejebb le vannak írva.
Énmeg gyakorolnám a cseleket, de nemtudom
Ha önzõ lennék te most nem játszanál a fifával....
És másokhoz sztem van türelmem, csak az ilyen követelödzö viselkedni nem tudó emberek kiakasztanak.
DE ez off ezért a témát a magam részérõl lezártam.
És másokhoz sztem van türelmem, csak az ilyen követelödzö viselkedni nem tudó emberek kiakasztanak.
DE ez off ezért a témát a magam részérõl lezártam.
Arra a doc-ra gondolsz?
"Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent........."
Ez alatt mit értessz?
"Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent........."
Ez alatt mit értessz?
Légyszives gondolkodj már el hogy beszélsz
Van Netikett a világon.
Ha csak így tudsz megnyilvánulni inkább neírj.
Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent.........
Én két-három napja használom és még mindig van, hogy meglep a gép.
Arra válaszoltam amiket legnagyobb hülyeségeknek tartottam.
Ha elolvastad volna a tippek azon részét amit Marcell fordítot tudnád, hogy lehet, de ezen nem vitatkozom.
Nekünk tetszik a játék.
Van Netikett a világon.
Ha csak így tudsz megnyilvánulni inkább neírj.
Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent.........
Én két-három napja használom és még mindig van, hogy meglep a gép.
Arra válaszoltam amiket legnagyobb hülyeségeknek tartottam.
Ha elolvastad volna a tippek azon részét amit Marcell fordítot tudnád, hogy lehet, de ezen nem vitatkozom.
Nekünk tetszik a játék.
"Öcsém te nemsemmi ember vagy."
haggyál már békén nem nekem van nulla türelmem az emberekhez, nem én vagyk kurvára önzõ és nem én néem szarba a többi embert. qs
haggyál már békén nem nekem van nulla türelmem az emberekhez, nem én vagyk kurvára önzõ és nem én néem szarba a többi embert. qs
Jah és megmondtam, hogy vegyétek fel frapsal és szívesen segítek is a kezelésében, meg a codecelésben is ...
Kurvára tudom kezelni az otb-t de bazdmeg profon elveszi tlem a gép, Ha kiválasztod az ember tés odaíveled, akkor sem elé megy alabda, hanem oda, ahova áll és megint háttal átveszi, stb. Egyébként nagyon sokszor nem arra passzol, amerre irányítod, ezzel akarják megkülönböztetni a fokozatokat... Elolvastam a fifa iskolát, nyugi tudok kezelni mindent és nagyon kíváncsi vagyok a te szép öszefüggõ támadásvezetésedre. Kár,hogy csak azokra válaszoltál, amire volt is indokod. nem lehet lyukrfutatni egyáltalán, ezt te is beismerheted.
Davids-ot nem adjuk :-)))))))
Amugy gratula, de én nem szeretek valótlan csapatokkal játszani.
Nálad megy a tréningen az írányítás?
Ha igen írd má le lépésrõl lépésre please.
Amugy gratula, de én nem szeretek valótlan csapatokkal játszani.
Nálad megy a tréningen az írányítás?
Ha igen írd má le lépésrõl lépésre please.
Öcsém te nemsemmi ember vagy.
Elõször nemis akartam irni, de nemtom megállni.
1. Ki hasonlítja a PES-el. Talán az van a fórum címében, hogy melyik játék jobb?
2. Hogy te nem tudsz szép támadást vezetni sztem nem a program hibája. Miafenének irunk a Fifa iskolába, ha még azt se vagy képes elolvasni? :-)
3. Realisztikust mondtam volna? :-)
Ha s-el passzolsz és mögé jön a labda jóhogy átveszi és megakasztja a támadást.
POnt ezért illetve errõl irtam az utolsó tippeket, amit ezek szerint else olvastál.
4. Cselekkel multiban olyan szépen meg lehet verni valakit.
Persze ügyesnek kell lenni hozzá.
5. Úgy látom te még az OTB-t se tudod rendesen kezelni P
Elõször nemis akartam irni, de nemtom megállni.
1. Ki hasonlítja a PES-el. Talán az van a fórum címében, hogy melyik játék jobb?
2. Hogy te nem tudsz szép támadást vezetni sztem nem a program hibája. Miafenének irunk a Fifa iskolába, ha még azt se vagy képes elolvasni? :-)
3. Realisztikust mondtam volna? :-)
Ha s-el passzolsz és mögé jön a labda jóhogy átveszi és megakasztja a támadást.
POnt ezért illetve errõl irtam az utolsó tippeket, amit ezek szerint else olvastál.
4. Cselekkel multiban olyan szépen meg lehet verni valakit.
Persze ügyesnek kell lenni hozzá.
5. Úgy látom te még az OTB-t se tudod rendesen kezelni P
Hát megvan a game. A külcsín kurva jó, megvan minden stadion külön hangulata (a Nou Camp frenetikus).
De a gameplay. Hát akárhogy is mondjátok, egyszerûen nevetséges összehasonlítani a PES3-mal. Egész egyszerûen nincsenek szép folyamatos támadások. Hiába futtatom az emberemet q-val, és aztán nyomok w-t nem megy ám elé a labda. Ti már vezettetek kapusra zivver labdát miután w-vel indítottatok? A 2003-ban remek indítás gólokat lehetett szerezni... Nincs folyamatos játék. Azt mondjátok realisztikus? Az miért realisztikus hogy minden passz után a játékosok amikor már féluton van feléjük a labda hátrafordulnak és átveszik háttal a kaounak, megfordulnak, stb... A PES3-ban folyik a játék. Ha Futok 3 emberrel egy emberre, én vagyok középen, melettem két játékos fut, és nyomok egy srég w-s paszt, akkor miért nem a mellettem futó játékos elé megy a labda ütembe? Miért megy a labda teljsen pontosan középre a védõ ölébe? Az meg egyszerûen nevetséges, hogy nem lehet semmilyen módón 1-1-ben megverni senkit. Nem mondjátok, hogy az realisztikus hogy egy Saviol meg egy Ronaldinho két tolás után belvezeti a védõ, olyan hosszan tolja mg és képtelen melette elmenni... Szóval nem tudom milyen szép gólokat rúgtok ti pro fokozaton, nekem 4 meccs alatt egyet sikerült, beadásból... Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
De a gameplay. Hát akárhogy is mondjátok, egyszerûen nevetséges összehasonlítani a PES3-mal. Egész egyszerûen nincsenek szép folyamatos támadások. Hiába futtatom az emberemet q-val, és aztán nyomok w-t nem megy ám elé a labda. Ti már vezettetek kapusra zivver labdát miután w-vel indítottatok? A 2003-ban remek indítás gólokat lehetett szerezni... Nincs folyamatos játék. Azt mondjátok realisztikus? Az miért realisztikus hogy minden passz után a játékosok amikor már féluton van feléjük a labda hátrafordulnak és átveszik háttal a kaounak, megfordulnak, stb... A PES3-ban folyik a játék. Ha Futok 3 emberrel egy emberre, én vagyok középen, melettem két játékos fut, és nyomok egy srég w-s paszt, akkor miért nem a mellettem futó játékos elé megy a labda ütembe? Miért megy a labda teljsen pontosan középre a védõ ölébe? Az meg egyszerûen nevetséges, hogy nem lehet semmilyen módón 1-1-ben megverni senkit. Nem mondjátok, hogy az realisztikus hogy egy Saviol meg egy Ronaldinho két tolás után belvezeti a védõ, olyan hosszan tolja mg és képtelen melette elmenni... Szóval nem tudom milyen szép gólokat rúgtok ti pro fokozaton, nekem 4 meccs alatt egyet sikerült, beadásból... Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
naszóval pénteken jutottam hozzá
egész hétvégén tesztelgettem....este írok róla

egész hétvégén tesztelgettem....este írok róla

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Van egy nagyon nagy gondom (amúgy má lejött 😄)! Szóval training elõtt nem leeht kiváasztani a billentyûzetet és ezért nem tudom mozgatni a játéosokat trainingbe... help.
http://home.deds.nl/~webcams/plaatjes/langfac.rar
A nyelvet lehet vele állítani!!
A nyelvet lehet vele állítani!!
Érdekelne a megoldás az állandó kilépésekre.
Nálam mindegy milyen mode-ban van,megteszi,és rohadt idegesítõ!
Senki nem látott még erre vmi gyógyírt?
Nálam mindegy milyen mode-ban van,megteszi,és rohadt idegesítõ!
Senki nem látott még erre vmi gyógyírt?
Na jó... Én inkább ezt nem töltöm mer kur... lassú. ÉS amint olvasom német nyelvû...
Igazad volt az tény, de nagyon nem akarja tölteni... Miért? Nagyon lassú...
Há menjen már a picsába az aki kitalálta!!! CSak úgy lazán 250 óra van még hátra...
Hmmm... Mégsem jó... Nem indul... Azt írja hogy: connecting to peers
Érdekes...
Érdekes...
Cselek:
sign the pt of holding r2 is positioning yourself on the right direction so you can do basic skill moves. Maybe different gamepad have different configuration.
i typed it our before so i think i will share this again.
i just only know the controls for two analog game pad. (the PS 2 like one).
the main tip is press R2 to place your self in the right direction, then move R2 analog stick.
I would tell you how to make the dribbles but i am an as*s to write the description
now assume you are in the middle of the field. Position setted R2
move the right stick for one of the follwing dribble.
1) move the right stick 180 anticlock wise starting from 3 o'clock
2) move the right stick 180 clock wise starting from 3 o'clock.
3) up
4) down
5) up x 2 (quick)
6) down x 2 (quick)
7) up and down (quick)
8)dwon and up
9) 90 clock wise statring at 9
10) vice versa at 9
these are pretty much the standard move.
for chip shot and pass, during g .keeper come out tap the buttton which gives blue power. tap twice will lower the chip shot tap three times will lower a bit more.
(edit: false overhead flip trick, request someone to find it.)
maybe some special moves requires holding r2 button but stilll couldnt find it after a night of dribling)
Also does anyone know how to make a feint shot ? or make a move cancel immediately. Like during shot, you can cancel the shooting.
i think dribbling in fifa is useless becuase they are too hard to excute
sign the pt of holding r2 is positioning yourself on the right direction so you can do basic skill moves. Maybe different gamepad have different configuration.
i typed it our before so i think i will share this again.
i just only know the controls for two analog game pad. (the PS 2 like one).
the main tip is press R2 to place your self in the right direction, then move R2 analog stick.
I would tell you how to make the dribbles but i am an as*s to write the description
now assume you are in the middle of the field. Position setted R2
move the right stick for one of the follwing dribble.
1) move the right stick 180 anticlock wise starting from 3 o'clock
2) move the right stick 180 clock wise starting from 3 o'clock.
3) up
4) down
5) up x 2 (quick)
6) down x 2 (quick)
7) up and down (quick)
8)dwon and up
9) 90 clock wise statring at 9
10) vice versa at 9
these are pretty much the standard move.
for chip shot and pass, during g .keeper come out tap the buttton which gives blue power. tap twice will lower the chip shot tap three times will lower a bit more.
(edit: false overhead flip trick, request someone to find it.)
maybe some special moves requires holding r2 button but stilll couldnt find it after a night of dribling)
Also does anyone know how to make a feint shot ? or make a move cancel immediately. Like during shot, you can cancel the shooting.
i think dribbling in fifa is useless becuase they are too hard to excute
Na jól van nem ugatok többet... Megtaláltam... : - ) #891-es hozzászólás...
"most töltöm a klienset amivel le lehet szedni..."
Milyen kliens?
Milyen kliens?
Hát én kurvára (hopp!!! bocsika a csúnya beszédért... :-) nem találtam erre hozzászólást... :-(
http://www.bittorrentmovies.de/newphp/bits/fifa2004fixedcrack.rar.torrent
Mi ez a .torrent végzõdés??? Hogy kell ezt használni??? Ráklikkelek az oldalon a CD 1 -re és kb fél másodperc alatt le is szedi azt a 642 MB-ot??? Hogy van ez??
Mi ez a .torrent végzõdés??? Hogy kell ezt használni??? Ráklikkelek az oldalon a CD 1 -re és kb fél másodperc alatt le is szedi azt a 642 MB-ot??? Hogy van ez??
télleg, akko a torrenteset fogom majd felnyomni, talán 10-re lent lesz a gamma.
Mi lenne különbség? Annyi, hogy a gamecopyworldosben van egy infó fájl is. Bytera ugyanaz a mérete.
én is rájöttem mert a gamecopyword ösel nem mente ezzel meg megy 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De, ugyanaz.
x:\FIFA 2004\data\cmn\fe\ger.db ezt valaki magyarítsa már le mert úgy ász lenne de inkább majd az angol ban
térdezed vagy mondod mert aszem nem mindegyik de aszem van egy kb 5-6 camera nyomogsd végig a 0-9 ig ott vannak valahol aszem
Beaszrás lenne ha végre letudnám szednia némete, de aztán azonal jönne az angol 😄
Az angol feliratokat honnan lehet letölteni (hogy csak a kommentár maradjon német)?
Az angol feliratokat honnan lehet letölteni (hogy csak a kommentár maradjon német)?
az elsõ cd-t