10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
mosley #3289 irc.extra.hu
chanel: #fifa.hu -
OPM #3287 erre már megvan a válasz :) (patch v1.1) -
OPM #3286 németet le lehet valahonnan szedni? -
OPM #3285 kicsit le vagyok maradva
kijött már valami patch amivel lehet menetni a replay-eket? -
mosley #3284 7.50-8.30 között befér a DERBY !!!!! -
fél kilectől fél órás dolgom van :-) -
mosley #3282 (8-kor) a mircen??? -
mosley #3281 A választ 2996 találod!! -
ha nem találsz valamit, amit még egy ötéves ovodás is tud ,hogy bele kell tenni egy fockaprogramba....arra kijön egy peccs -
bírom ezeket a beszólásokat :-)
mert másfél perc alatt tényleg meg lehet ismerni egy játékot
mig elindul az fél perc beállítások megint fél perc
fél perc mig betölti szval no comment
a fifa 99 meg az egyik leggyengébb fifa volt P
főleg a 98 után -
ne online szedd
be volt többször linkelve a deviance patch azt rakd fel -
Másfél percet bírta a játék nálam.
Viszont a fifa99 az jó volt. -
mosley #3276 Jön valaki a mircre, multizni? (7.30-9-óra között) -
Sziasztok!
Magyarázzátok már el, hogy hol találok 1.1-es patch-et a játékhoz.A check for update alatt mit kell csinálni pontosan?
Köszi!
-
diegoam #3274 Lehet hogy így van, de hivatalosan még sincs.
-
diegoam #3272 Valamelyik előző oldalon merült fel korábban, hogy alkalmazza-e az előnyszabályt a játék. Nos most olvastam, hogy nem. -
diegoam #3271 külön progi lesz hozzá, mint a FIFA 2003-hoz is. FIFA 2004 Creation Center, valamikor november végére ígérik a kijövetelét. -
Huhhh
Francia kommentár
Made in france? -
gondolod ha tudnám a választ direkt nem írnám meg neked? P
hülyeséget meg nem akarok irni. -
De jo,hogy nekem senki nem válaszol!!!! -
sztem nem
de ezt csak idéztem sztem -
írtál egy ilyet:
Cselek:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel és a labda továbbvitele a megfelelő irányba
Elírtál valamit? -
Köszi:-) -
Sziasztok tudjavalaki,hogy a Saitek p880 Dual Analog Game padot a játék minek veszi?Azért kérdem mert ennélkül a config fájlban nem tudom melyiket kell álítani.Elöre is kösz a választ. -

A new Adboard Exporter of FIFA 2004 has been released!
This first version of the tool additionally includs adboards of the following teams:
- Arsenal
- F.C. Barcelona
- Borussia Dortmund
- Hamburg SV
- Bayer 04 Leverkusen
- FC Bayern Munich
- Real Madrid
- Manchester United
- New York MetroStars
- AC Milan
- Monterrey C.F.
- Juventus
Már lehet volt róla szó.
-
Hi all. Nem tudjátok h a Hall of Kits menüpontot h lehet unlockkolni? -

FIFA Web Portal
FIFA Web Portal -
bocsi félreértettelek nagyon multira jár az agyam
tegnap játszottunk úgy meccset, hogy egy srác volt billentyűvel (OTB nuku) én gamepaddal (én mindig használom szinte).
Első meccsen geglepetésre lenyomtunk egy srácot.
Másodikra m,ással játszva nehezebb dolgunk volt, de nagyon érdekes volt. ő egyáltalán nem Y-ozott énmeg mindig kijelöltem. Voltak kisebb vitáink én azt kifogásoltam miért nem Y-ozok mert úgy simán kijátszhatnánk ő meg azt mondta miért rúgom el a francba OTB-vel miért nem W vel adom neki a szélen.
Jól elvoltunk.:-)
Sztem aki teheti érdemes kipróbálni.
Nemsemmi lehet pl egy 3-3-as meccs
-
mosley #3257 A mIRC egy angol program - s jelenleg más nyelven nem is érhető el -, de a használata szerencsére nem túl nehéz azok számára sem, akik más nyelvet beszélnek. A legtöbb gomb, beállítás, illetve funkció használata egyszerű - csak a mIRC installálása és első használata alkalmával lehetnek kisebb problémák. Ez az, amiért ez a file - és annak fordításai - készültek.
Az alábbi információkat ViDe0 fordította, az eredeti verziót (melyet Tjerk Vonck írt) a http://www.mirc.co.uk/english.txt címen találod. Tjerk nem beszél magyarul, ezért az esetleges kérdéseidet a [email protected] címre csak angol nyelven írhatod.
Mi az az IRC?
Az IRC (Internet Relay Chat) egy virtuális találkahely, ahol a Föld bármely pontján élő emberek összejöhetnek, beszélgethetnek - vagyis írhatnak egymásnak. A mIRC-et futtatva csatlakozhatsz egy szerverre, ami egy IRC hálózat tagja. A hálózat szerverei kölcsönösen össze vannak kapcsolva, és közvetítik az üzenetet felhasználó és felhasználó között az egész IRC hálózaton. Csatlakozhatsz egy csoporthoz IRC csatornák ezreiből vállogatva, vagy akár beszélgethetsz külön is a barátaiddal, családtagjaiddal - akárhol is legyenek a világon -, tanúja lehetsz, hogy milyen sok különbféle érdeklődésű, tudású, és ötletekkel megáldott ember él a világon.
Mi az a mIRC?
Az IRC használatához szükséged van egy kis programra, mint amilyen a mIRC is. A mIRC egy barátságos felületű shareware IRC kliens Windows alá, amit Khaled Mardam-Bey írt. A mIRC ingyen letölthető a http://www.mirc.com címről. Ebben a file-ban mi segítséget nyújtunk majd a letöltésében, installálásában és használatában.
Hogyan csatlakozz IRC-re?
Ne aggódj, mi mindenben a segítségedre leszünk. Csak olvass, és kövesd az utasításokat... Ha valahol elvesztetted a fonalat, egyszerűen csak olvasd újra a bekezdést.
Hogyan töltsd le a mIRC-et?
A mIRC-et önkicsomagoló file-ként lehet letölteni, mint ahogyan sok más Internetes programot is. Az első lépés azt eldönteni, hogy milyen mIRC kliens fusson a gépeden. A mIRC elérhető 16 és 32 bites verzióban is. A 16 bites verziót a régebbi operációs rendszereken kell használni - pl. Windows 3.1-en vagy 3.11-en, a 32 bites verzió pedig a 32 bites operációs rendszerekre való - Windows 95-re, Windows 98-ra, Windows 2000-re vagy NT-re.
Akármibe fogadok, hogy már tudod is, hogy melyikre van szükséged! A 16 bites verzió neve valami olyasmi lesz, hogy mircxxs.exe. Látod ott azt az 's'-et? Az jelenti a tizenhatos számot (a tizenhat angolul 'sixteen'). A 32 bites verzió neve valamilyen mircxxt.exe. A 't' betü az angol 'thirty-two' rövidítése, ami harminckettőt jelent.
Most már készen állsz arra, hogy letöltsd a mIRC klienst az egyik mIRC weblapról. Indítsd el a böngésződet, és menj a http://www.mirc.com címre, vagy annak egy tükrére. Látni fogsz egy linket a letöltés (download) oldalra, ahol hosszú listát találsz a címekről, ahonnan letöltheted a programot. Nem számít, hogy melyiket választod: mindegyik ugyanazt a programot tartalmazza! Természetesen minél közelebbi helyet sikerül eltalálnod, a letöltés sebessége annál gyorsabb lesz. Egyszerűen mentsd el a file-t a merevlemezre: válassz egy könyvtárat, ahol késöbb is megtalálod, majd várj. A mIRC már úton van...
Mi következik? A telepítés!
Most, hogy letöltötted a mIRC-et, készen állsz arra, hogy telepítsd a gépedre. Emlékszel a letöltött file nevére? Keresd meg a merevlemezen! Ha megtaláltad, klikkelj rá kétszer - elindul a mIRC telepítője. A program megkér, hogy olvasd el a licence-et, majd megkérdezi a célkönyvtár helyét: ez az a könyvtár, ahova a mIRC a telepítés során kerülni fog. Alapbeállításként ez a c:\mirc\ könyvtár. Klikkelj párszor az 'OK'-ra, majd végül az 'Install' gombra, s kész is vagy! A telepítő minden mást megcsinál.
A mIRC első indítása...
A mIRC mostmár használatra készen van a gépeden. Mielött elindítanád, győzödj meg róla, hogy csatlakozva vagy az Internetre! Ha nem, csak simán csatlakozz, ahogy szoktál, ok? Keress egy kicsi mIRC ikont valahol a Start menüben - erre kell kattintanod, hogy a mIRC elinduljon.
A mIRC elindul, és feltünik az 'Options' menü: meg kell adnod néhány alapvető információt. Legelőször csak a 'Connect' párbeszédablak fontos, ez van a lista legelején. Felejts el minden mást. Töltsd ki az alábbi sorokat:
Full name: Az igazi neved (pl. Tjerk Vonck)
E-mail address: Az E-MAIL címed (pl. [email protected])
Nickname: maximum kilenc karakter, amit becenévként használsz beszélgetés közben. (pl. Kreet)
Alternate: Ha valaki már használja a nick-et, amit megadtál, ez lesz a neved. (pl. Kreet2)
Kiválaszthatsz egy másik IRC szervert (érdemes beírni pl. az elte.irc.hu-t, mivel az az IRCNetre csatlakozik, és ott található meg a legtöbb magyar ember), de lehet használni az alapbeállított Random US DALnet szervert is. Ha nem akarod, nem kötelező az igazi nevedet és E-MAIL címedet használni. Oh, látod azt a kis 'Invisible mode' rublikát? Ajánlom, hogy pipáld ki - ezután keresésnél nem fognak téged látni azok, akik nincsenek veled egy csatornán.
Most, hogy minden be van állítva, klikkelj a 'Connect to IRC Server' feliratra - ezzel csatlakozol IRC-re. Gratulálok! És ami a legjobb: legközelebb nem kell mindezt végigcsinálnod! :)
Mi történt?
Nyugodj meg, és nézz körül... Sokminden történt. A mIRC (remélhetőleg) csatlakozott egy IRC szerverre. Ez a szerver küldött néhány üzenetet neked a 'Status' ablakba. Feljött továbbá a 'Channels folder' ablak. Nézd át óvatosan; a Föld legnépszerübb csatornáiból találsz itt egy válogatást. Ki akarsz próbálni néhányat közülük? Bármelyikre beléphetsz, ha kétszer rákattintasz a nevére. Ha magyar nyelvű csatornára vágysz, írd be például az alábbiak valamelyikét: #szellemivetelkedo, #csevej, #danubius.
Ha csatlakozol egy csatornára, feltűnik egy új ablak. A jobb oldali oszlopban lévő nevek azokhoz az emberekhez tartoznak, akik szintén ezen a csatornán vannak. a bal oldali rész az, ahol a beszélgetés folyik. Próbálj meg köszönni a többieknek: csak gépeld be, az alsó sorba, hogy 'Sziasztok!'... Jó szórakozást!
A csatorna elhagyásához csak klickelj a jobb felső sarokban lévő 'X'-re a csatorna ablakán!
Héé, ez tetszik!
Igen, ez jó... Ahogy látod, nem túl nehéz IRC-zni. És most, hogy már mindezt tudod, elmehetsz felfedezőútra! A csatornák hosszú listája amit láttál, koránt sem teljes. Több ezer csatorna létezik az IRCNet hálózaton is. A /list parancs segítségével megnézheted, hogy milyen csatornák vannak még - de vigyázz! A rengeteg név miatt úgy megnőhet az adatforgalmad, hogy az IRC szerver kidobhat miatta, és újra kell rá csatlakoznod.
Megjegyzés: a képernyő tetjén lévő "Commands" menüpont alatt minden alapvető mIRC utasítást megtalálsz. Ez hasznos tud lenni, ha nem tudod, hogy mit csinálj.
Könnyen csatlakozhatsz más IRC hálózatra is. Ha úgy látod jónak, a File/Options/Connect menüben kiválaszthatsz egy másik IRC szervert, és másik IRC hálózatot. Nyomd meg a nagy 'Connect to IRC Server' gombot, és máris csatlakoztál! Kipróbálod?
Ha találkozni akarsz IRC-n néhány barátoddal, fontos, hogy ugyanarra az IRC hálózatra menjetek. Ha tudod a csatorna nevét, de nem tudod, hogy melyik hálózaton van, az olyan, mintha egy utcát keresnél, anélkül, hogy tudnád melyik városban van.
Most, hogy a mIRC fel van installálva, könnyedén gyűjthetsz újabb tapasztalatokat. Eleinte a dolgok néha zavarosnak tünhetnek, de csak egy kicsit kell IRC-zned, hogy belejöjj. És ne feledd: mindig vannak barátságos emberek, akik tudnak neked segíteni. Egyszerűen csak kérdezz, ha szükséged van rá!
Az IRC szerverrel a kapcsolatot a bal felső gomb segítségével tudod bezárni - ezen egy kis villám van. Mielött lelépsz a hálózatról, nyugodtan próbálj ki néhány másik gombot! A késöbbiekben talán szükséged lesz rájuk is.
Nézz körül a mIRC HELP menüjében is! Két fontos mIRC súgót találsz ott - sajnos egyenlőre csak angol nyelven -, az egyik a mIRC-ről, a másik általánosságban az IRC-ről szól. Az első file-t - az IRC Intro-t - mindenképpen érdemes elolvasni, ha tudsz angolul. Az IRC-n használható parancsokról, a csatornákról, és egyebekről a http://irc.lap.hu címen találsz magyarul információkat, de körülnézhetsz az én homapage-emen is, a http://video.fw.hu címen.
Sok sikert, és jó szórakozást kívánok!
Irta B Anikó -
mosley #3256 MOST FIGYELJ !!! -
ezt most gépelted be? :-) -
a multiplay-t a patch megoldja, lehet félreértem, de akkor nemértem :-))))))))
a cselt meg erre írtam:
"hmmph: egy kis csel a SHIFT-tel / és nincsen több ..." -
mosley #3253 MIRC NEEVŰ PR. HASZ. KÉSZÍTETTE MOSLEY A példában a mIRC nevü IRC kliens letöltését, telepítését, konfigurálását fogom leírni kihegyezve a mi problémánkra.
Ha ezek után valakinek valamilyen kérdése támad, akkor a [email protected] cimen megpróbalok segiteni.
1. Letöltés
A következõ linkre kattintva egy nyilvános programgyûjteménybõl letölthetõ a program. (Win95/WinNT)
>>>>>>>>mIRC561 letöltése<<<<<<<<
2. Telepítés
A file önkicsomagolós, tehát az EXE-re kattintva megkezdõdik a telepítés.
A telepítés külön beállítást nem igényel, minden ablakot tovább lehet nyomni (Next).
A könyvtár elhelyezkedésén lehet változtatni, de a használat szempontjából nincs jelentõsége.
Az Install gombra kattintva a file másolása elkezdõdik, majd kis idõ után a Finish-re kattintva befejezõdik a telepítés.
Ha az utolsó lapon beixeltük az indítást, akkor a program magától elindul, ha nem, az asztalról vagy a Start menübõl elindítható.
3. Konfiguráció
Ha a telepítés után akarjuk beállítani a dolgokat, akkor automatikusan bejön a mIRC Options ablak, ha nem, akkor kiválasztható a File/Options menubol.
A Category ablakban (bal oldalso sav) a Connect-re allva latunk egy sort felul "Random US DALnet server" felirattal.
A felette levo sorban az ADD gombra kattintva kijon egy ablak, ahova a következõket kell beírni:
Description: ELTE IRC server (vagy akármi, ez a neve, magunknak, hogy tudjuk)
IRC Server: irc.elte.hu
Port(s): 6667 (ez az alapbeallitas)
Aztan az ADD gombra bökve elkészítettük a szerverbejegyzést.
Biztonság kedvéért érdemes bekonfigurálni még egy szervert.
Legyen mondjuk a Sote szervere ez.
Annyi, hogy a fenti beallításokat az elejérõl újra végigcsináljuk (Az ADD-tól) és az ELTE bejegyzések helyett mindenhol SOTE lesz.(Sote IRC server, irc.sote.hu, 6667)
Visszakerülve a beállító oldalra, a sávban megjelenik az elõbb beállított szerverek neve. Ha mégsem, akkor a kis nyíl lenyitása után megkeressük az ELTE bejegyzést.
A sáv alatt található inforációkat célszerûen kitölthetjük:
Teljes név (Full Name): Halász Tibor
E-Mail cím (E-Mail Address):[email protected]
Becenév: (Nickname): Tib
Ha foglalt a becenév: (Alternative): _Tib_
Aztan a "Connect to IRC Server"-re kattintva csatlakozunk a szerverre. (Elotte gyozodjunk meg, hogy az Elte van-e kivalasztva a szerverek közül) Késõbb a fenti adatokat a program már automatikusan tudni fogja.
4. Csatlakozás
A konfigurálás után kicsit átcsúszva a "csatlakozás a csatornához" marad már csak hátra.
A fent említett módón csatlakozva a szerverhez megjelenik egy ablak, ahol egy csomó csatornanév látható. Ezek persze szerkeszthetõk, stb., de itt most erre nem térek ki.
A legfelsõ üres sorba kell beírni a csatorna nevét, ahova csatlakozni akarunk.
Legyen mondjuk a mi csatornank neve #tea.
Tehat ezt kell oda felülre beírni.
Add-dal hozzáadhatjuk a listához, Join-nal csatlakozhatunk hozzá.
A csatorna választás ablak az ikonok közül késõbb is elérhetõ. Balról a harmadik ikon. (Channels folder)
5. Használat
Sokat nem szeretnék errõl írni, akit érdekel, elmondom, vagy a helpbõl utánanéz.
Ami az alapvetõ használathoz kell...
Amit alulra beírsz, az megjelenik felül és mindenki olvashatja.
Ha valakihez szólni akarsz, hogy más is hallja, akkor egyszerûen írd a nevét az üzenet elé.
Pl, ha nekem akarsz mondani valamit, ezt írd:
Tib: Hello...;-)
Ebbõl tudom, hogy nekem szól, DE más is olvashtaja.
Az ablak jobb oldalán látszik a résztvevõk listája.
Ha valakivel kettesben szeretnél beszélgetni úgy, hogy más ne lássa, akkor bökj kétszer ballal a nevére és a megjelenõ ablakban tudsz csak Õ látja, ami írsz.
Röviden ennyi. Akinek kérdése van, írjon! ;-)
Jó használatot!
BYE
-
Rudee #3251 Quakenet -
bang #3249 Ma végre sikerült megszereznem a full-t. meglátásom a budget-vel (edzésre használható pontokkal) kapcsolatban:
Sok észrevétel merült fel arra vonatkozóan, hogy nem kapunk pontot a győztes mecs után. Ez igaz… DE az induló 1000 pontot eloszthatjuk edzésre. Ez az elosztás nem csak egy hétre vonatkozik, azaz nem csak egy hetet finanszíroz, hanem az egész szezon alatt fennáll. Így az edzés is folyamatos végig, hiába tűnik úgy, hogy nincs pénzed. Ha közben valamelyik játékos slotját (akinél megadtál edzés programot) empty-zed, akkor az pont mennyiség visszaíródik a felhasználható kerethez. És itt a hangsúly a kereten van ui. az induló 1000 pont nem egyszer elkölthető összeg, hanem egy keret, amit eloszthatsz edzésre, ha akarod azt megváltoztatod szezon közben, de a folyamatos edzés mennyiség mindig ezen az 1000 pontos határon belül marad. Ha teljesítesz célkitűzést ez a keretösszeg nőni fog így több/intenzívebb edzés kombinációt alakíthatsz ki. Ha ez eddig is világos volt akkor bocs, de sokan panaszkodtak, hogy egy hét alatt elköltik a „pénzt” és nem kapnak többet. Nem lehet elkölteni csak arra szolgál, hogy behatárolja az edzés mennyiséget (ezen belül kombinálhatsz) Szétosztod, de újra is oszthatod bármikor.
-
donpedro #3248 szerintem inkább quakenet lesz az, azt keresd... -
Német patch itt:
German patch
Innen minden file-t le kell tölteni majd a home2.html-re katt és felmegy a patch aztán az exe-t ki kell cserélni erre:
FIFA 2004 1.1 German NO-CD/Fixed exe -
mosley #3246 gkenet servert nemtalálok a mircen, csak gh..stb -
Kicsit elgépeltem magam:) -
Baszki, kezdek aggódni. Megrendeltem a joypadomat, azt olvasom, hogy némelyiket elég nehezen lehet konfigurálni. Pedig direkt a fifáért vettem, remélem nem ba**ok rá, mert vagy 15 rugó volt. Majd ha megjön, kipróbálom!
skristof: "madridos a csaj, szal fujj... :P" - ezt komolyan gondoltad? Nekünk el kéen beszélgetnünk:)
"lehet ezt a fifat klaviaturán is jol nyomni?
még csak egy meccset nyomatm, de elég idegen...
amugy ti milyen kamerabeállításokkal jáccotok? mert nekem olyan furcsának tűnnek a kamerák... vmi tipp? franko beállítás?"
Lehet hát, én is azon nyomom, szeritnem enm is rosszul. Bár az otb nem nagyon megy, mondjuk nem a bill. miatt, hanem amiatt, hogy kicsit enhezen tok egyszerre két játékosra figyelni. Nekem a tele cam egyébként tök jól bejött, évek óta abból nyomom(kivéve a 2002wc-t, abban nem volt sajna)
Még annyi, hogy valahol olvastam valami hozzászólsát a futsról. Én csak annyit fűznék hozzá, akkor fussatok, ha van szabad tér, mert sokáig tart megállni. Szal inkább lassan és passzokkal előrejutni, gondolkodni, kinek-hova. MEg ha már lehagytad a védőt és cak a kapus van vissza a 16-oson belül, akkor már nem szabad futni, hanem szépen lassan előre, kiválasztod hova akarod rúgni, iránygomb azt lövés. Ziccer, majdnem 100% hogy gól lesz belőle.