Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• fm
    jó a progi,csak nem ISTENI(mint a 2002 volt:))
    ami tetszik:
    -rendkívül élethű játékmenet(mint az igazi foci)
    -rendkívül élethű mozgás(játékosok)
    -gyönyörű grafika
    -új játék,hiteles adatok :)

ami sajnos nem tetszik:
    -nem lehet jól célozni a lövéseket(pl a pipába góólt lőni nem is lehet szvsz)
    -iszonyat gyökér kapusok(néha csak kirohan a csatáromra,de érte se nyúl a kapuba tartó labdának,csak rohangál,+benézi a távoli lövéseket is)
    -szinte lehetetlen cselezni(billentyűvel)
    -a sprint úgy sz*r ahogy van
    a sima futás nagyon lassú(inkább séta) a sprint pedig néha túl sok. pl. ha kiugrok egy csatárral,nem akarom hogy utolérjen a védő sprintelnem kell,de így a kapus kivetődik rám. miért nem lehet közepesen sprintelni? rövidebben megtolni a lasztit.
    -a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val illetve a w-vel elkerülhető)
    -rossz sorsolás a bajnokságokban(két hét alatt kétszer játszok ugyanazzal,meg bejutottam a bl-be,és a csoportban a 4ből 3an voltunk spanyolok,onnan továbbmentem,ott is spanyollal kerültem össze stb)

Sajnálom,hogy ilyeneket kell írjak,de alaposan leteszteltem a progit és erre jutottam. persze közben "függő" lettem,még legalább 5 teljes idényt lenyomok :)
    a fifa nagyon sokat változott a 2002es rész után,és úgyérzem ezen az új játékmeneten(főleg hogy végre nem a játékos lábához ragadva vezetik a labdát) még dolgoznia kell az EA-nak. a 2005ös rész lesz a nyerő,vagy ha még az se,akkor a WORLD CUP 2006. de hol van az még..