Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Pet talán onnan tudom, hogy én veletek ellentétben kipróbáltam single-ben és multiban és olvasom a fórumokat.

Magyarokat külföldieket egyaránt.
    És ha nem tűnt volna fel ittis lefordították mit javít.
    És direkt a fórumot is belinkeltem.

Amúgy meg azért valamit értek hozzá, hisz régen énis csináltam gameplay-eket. És én tapasztalatból beszélek nem úgy, hogy kisem próbáltam.

"ez a játék még uj és még sehol nincs semmilyen bug, de ha esetleg lenne benne akkor sem hagynák, hogy használd."

Ezen a mondaton csak mosolyogni tudok.
    1. Több hozzászóláson keresztül egy bugról volt szó amivel World Class-on béármikor gólt lehet rúgni.
    2. Nem én szoktam bugokat használni, asszem nem én vagyok erről híres, de ha használnám akkor nem tudnál mit tenni.

Annyira látszik, hogy ez más szövege :-)

"Te mindenkinek elcsavarod a fejét hoyg igy jó meg ugy jó, lehet hogy jó, de nem fogja mindenki a te kedvedért feltenni és leszedni csak mert te ugy gondolod ettől jobb"

Elcsavarom a fejét? :-))))))
    Miez Tiffany? :-)
    Amúgy senkiét sem csavartam el, csak megkértem játszunk egyet vele és egyet nélküle. Amúgy ha értenél hozzá tudnád hogy egy init felrakni kb 2 mp. És nem én gondolom így hanem mindenki még az általatok hivatkozott németek is dicsérik a fórumaikon. Sztem amúgy több jogom van véleményt mondani rólas aki egy csomo meccset játszott vele akár multiban mint pl te aki gondolom kisem próbálta.

"gameplayt nem multira találták ki szerintem és jobb lenne ha ababhagynád az ezzelkapcsolatos dolgaidat itt is"

Ez megint hülyeség, pont hogy a multi is jó lesz tőle.
    Amúgy már sejtem ki vagy és miért irkálsz anélkül, hogy regelni mernéd a neved.
    Azmeg hogy mivel foglalkozom az én dolgom.
    Én ki merek állni a régivel bárki ellen de fogadjunk te nem mersz kiállni az ujjal, mert félted a renoméd....
    Petike :-)))

A többiektől elnézést