10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• fm
    hogy lesz az embernek 5 csillaga? több év alatt,vagy csak 1? nekem első év végén 3és felet adott,pedig nyertem a ligát,meg a kupát is. real-madrid(PRO) ..
  • Bercy #3141
    Hi all. A Hall of Kits menüpont alatt a mezek le vannak "lakatolva". Hogy lehet azt feloldani(végigvitttem a careert 5 csillagosra, nyertem tournamentet de semmi)? A 2003 ban nem volt lezárva ha jól emlékszem.
  • Joke
    Na ezt bírom. Valaki olvs valamit, hülyén értelmezi, azt hiszi, hogy ő a király, a többit meg lefikázza:) Pedig ezzel csak magát minősíti.
  • Breki33
    sztem jó hisz a config.dat-ot irta át
  • Nasheem
    Szasztok!
    A Logitech RumblePad-ra íródott RXT_install.exe progi jó a teljes játéknál is, vagy csak a demónál volt használható? Esetleg jött ki belőle újabb verzió?
  • Breki33
    e-mail: [email protected]

icq egy ugynevezett chatprogram
  • Breki33
    nem kaptam meg
    email icq?
    ezek nem jok?
  • Breki33
    igen ez pont így van egyszerűen jobb vele játszani.
    De ezeknek az a mániájuk, hogy nem tudok nélküle :-)
  • Breki33
    nemjó sajna az str-es volt ez meg asf-es
  • manuszka
    Hogy lehet a game-be zenéket rakni?? Jó hozzá az a progi ami volt a 2003-hoz??
  • Breki33
    oks
    ha nekem szólt :-)

amúgy nem azt mondtam hogy nála de állok elébe :-)
  • Breki33
    köszi ez jólesik, de nem igaz mert még nemis játszottam vele

Viszont az igaz, hogy eredetivel ugynevezett patch nélkül jobb lennék
  • Breki33
    sajnos nem tudok válaszolni azért nem írtam, mert gondolom ezzel nem sokra mész
  • Breki33
    nemmondtam, hogy nem tudok passzolni :-)
    Amúgy úgy látszik hogy kisem próbáltad csak próbálsz belekötni

Amúgy ez nem az én szövegem de lássuk a többit.
    Gondolom arra vonatkozik, hogy ne fuladjanak ki egy spint után mint te felfelé az emeletre P
    dobbing? :-)))))

Minakét oldal ugyanugy farad természetesen, ezzel a gameplay-el nem könyebb a játék hanem nehezebb. Nekem is.

És nem ezek a bugok mint mondtam ez a készitő leírásának fordítása.

A bugok amiket itt többször kitárgyaltunk és amiket ha betanulnék hasonitanék valakire
    Ugye tudod kire?

Amúgy tudok passzolni és gólt lőni is az alappal, de látom te sohasem próbáltad amiről én beszélek

Ez a különbség köztünk én értek ahhoz amiről beszélek te meg csak vagdalkozol kise próbáltad.

Én jobban játszok az eredetivel de jobb a játék az ujjal, és ezt mindenki belátja aki több meccsen át kipróbálta.
    Mondanám hogy olvasd el a külföldi fórumokat de sztem az nem menne :-)

Amúgy a stilusod elárul hiába írsz álnéven.....
    The Style is the Man
  • RemX
    Most komolyan nem akartok nekem válaszolni vagy nem tudtok? Nem is az a baj hogy nem kapok plusz presztizst, hanem az hogy ha elhasználok mondjuk egy héten egy Induvidial trainingre és egy heavy fitness-re akkor következő héten nem lesz megint 1000 pontom, hanem marad minden úgyanúgy... lehet nem véglegesítem? Mit csinálhatok rosszul? segítsetek, mert baromi idegesítő így...

Még egy észrevétel... rendben vam hogy amcsik csinálják főleg a progit, de hogyan képzelik hogy 2 héten belül kétszer játsszak mondjuk a Schalkéval bajnoki meccset???? szal ez azért elég durva hiba!

Köszi a Segítséget PPÁÁPÁÁÁPÁÁÁÁÁÁÁÁ! :))
  • Breki33
    hát igen van aki megköszöni ha segítesz
  • GmorpH
    Wow. Hát tényleg nem tegnap kérdezted. Egyébként szívesen. Remélem működni is fog amit írtam .
  • LSG
    Ha esetleg már nem emlékeznél. ez volt a hangprobléma. :D
  • LSG
    Köszi a választ. Csak most láttam hogy válaszoltál rá. Otthon majd kipróbálom. Mégegyszer köszi.
  • Breki33
    tessék amit priviben kértél, gondolom másnak sem árt:

Irányítás billentyűzetről:

Támadásban:
    Nyílbillentyűk – játékos irányítása
    Shift + nyílbillentyűk - cselezés/szabadrúgás csavarás/lökés/passz fogadójának irányítása
    A – emelés/ívelés
    S - passz (rövid passz),(nyomva tartva ívelés fejre)
    D - lövés (nyomva tartva ívelés fejre)
    D + C – lapos lövés
    W - indítás
    Q – játékos futtatása
    E - sprint (NYOMVA TARTVA)
    Y – passzfogadó irányításának aktiválása/váltás a fogadók között
    C – lassú futás

Védekezésben:
    Nyílbillentyűk – játékos irányítása
    A – agresszív szerelés
    S - játékosváltás
    D – normál szerelés
    W – kifutás a kapussal
    E - sprint (NYOMVA TARTVA)
    C – újabb védő hívása
    Y + X+ C – gyors taktikaváltás

Hogyan működik az OTB?

Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.

Hogyan kell szögletet rúgni?

Szögletrúgás előtt megjelenik egy menü, melyből kiválasztható, hogy a labda hová érkezzen, de a demó esetében ez nem működik. Ehelyett a menü egy idő után eltűnik és ki kell választani egy játékost:

Billentyűzetről:
    D = 1. játékos
    A = 2. játékos
    W = 3. játékos

Így megadható, hová szálljon a labda. Az 1. játékos kiválasztása esetén a rövid sarokhoz, a 2. játékos esetén középre, a 3. játékos esetén pedig a hosszú sarok felé.

Szabadrúgás:

Először nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyő alján lévő sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyűt, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.

Csavarás szabadrúgásnál:

Csavart szabadrúgáshoz le kell nyomni és nyomva is kell tartani a Shiftet, majd a nyílgombokkal megjelölni, hol akarjuk megrúgni a labdát. Ezután engedjük el a Shiftet és a többi ugyanúgy megy, mint egyébként.

Csavart lövés:

Ha ellőttük a labdát a kívánt irányba, kameraállástól függően nyomjuk le a LEFELÉ nyilat (belső rüszt) vagy a FELFELÉ nyilat (külső rüszt). Ez minden oldalsó kameraállásra érvényes. Ha a kameraállás hosszában mutatja a pályát, akkor a BALRA és a JOBBRA nyilíkkal érhetjük el ugyanezt.

Cselek:

Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel
    Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel és a labda továbbvitele a megfelelő irányba

Gyors taktikaváltás:

Billentyűzet:
    Y,X és C nyomva tartása (ha nem nálunk van a labda), majd beállítás a nyílbillentyűkkel. A Z + C kombinációval is beállítható a taktika.

IGM-taktikák:

V-védekezés:
    1- semleged
    2- hátravont
    3- letámadás (pressing)

S-középpálya:
    1- támadó
    2- semleges
    3- ívelések

A-támadás:
    1- hosszú indítások
    2- ívelések
    3- labdatartás

• Breki33
    ha delutanig ráér akkor megmondom
    de szvsz 2003-ban a legjobb a Spanyol volt
  • Breki33
    hát mivel kb 73kbyte sztem ez nem kérdés
    és mivel én állítólag nem értek hozzá így csak idéznék:

- a kapus több távoli lövést véd
    - a passzrendszer mégegyszer átdolgozva
    - a bíró több foult fúj le
    -lövés és passzsegítség mégegyszer átdolgozva
    - a kapus képességei most már a valós értékeken alapulnak (korábban a játék önakaratúlag számolta).
    Még a következőket szeretné javítani a következőkben:
    -dinamikusabb CPU játék
    - CPU nagyobb távolságból lőjön
    -a saját játékos ha megjátsszák ne álljon meg
    -pontosabb passzok
    -további kapusjavítások
    - a játékosok elfáradása ne legyen olyan gyors
  • tiszmok
    Vki meg tudja eredetiről írni a fifá-t?
    Sürgőd lenne.
    ??????????????
    köszi (Bp.)
  • bang
    "amit meg kérek a lentiek fényében gondolom érted"
    mi?, hogy?... :))) persze, hogy értem, kaptam már én is emiatt hideget-meleget:)
    mél ment !
  • LezLee
    Próbálta már valaki a spanyol kommentárt??? Megéri lecibálni? Engem is lehet, hogy érdekel, igaz egy kukkot se tudok spanyolul, de hangulata más az biztos.
  • LezLee
    Bocs, ha már kérdezték, de ez az 1.2-es Kenny's gameplay miben lett más, mint az 1.1-es????
    Csak hogy kipróbáljam-e.
  • Breki33
    hát sztem jók a kommentárok, a gameplay, van pár mez nagyón jók a reklámtáblák, az uj labda fantasztikus

és van még a háló
  • jugen
    2004-hez milyen jó patchek vannak már?
  • Breki33
    azt tulképp csak azért mondta, mert hivatkoztam rá :-)

amit meg kérek a lentiek fényében gondolom érted
  • bang
    upsz.. bocs már nézem is.:))

igen ismerem donpedro álláspontját, csak mivel javasolta, hogy azért vessem bel magam a full-ba, arra reagáltam, hogy minden képpen megteszem.
  • Breki33
    miért neki mondod? :-)))

ő ugyanezzt mondja P

az emilem vetted?
    a tuti módszerről.......
  • bang
    ki fogom próbálni, csak az olvasottak alapján egyértelmű, hogy van benne egy 2001-eshez hasonló "tuti módszer", ami még a W.c-on is működik, másrészt a karrier mód számomra nagyon vonzó öttlet volt, de mint látom messze nem működik megfelelően (évközbeni teljesítményt nem honorál).
    Persze ne tarts fafejűnek, tudom, hogy létezik patch is a világon, de egy kiadott game - ha nem is tökéletes - de leglább legyen kész, ne 70 %-osan. Kiadást követő egy-két héten belül már jön a patch, akkor miért nem vártak a kiadással ?? Az üzlet elnyomja az egészet :(((
  • RemX
    Kérlek válaszoljatok a kérdésemre! a Kérdés a következő... az én verziómmal van a baj vagy tényleg nem kell évad közben presztizst kapni? De ha nem kapok akkor mi értelme az edzésnek, mert egyszer tudok az évben csinálni.. Vagy én csinálok valamit rosszul? Kérlek segítsetek, mert idegesít :) Köszike!
  • Breki33
    énis angolul tudok legjobban de olasszal teljesen más a hangulata.

És sztem a spanyol még jobb lesz (leszedtem, de még nem próbáltam ki)
  • precision
    Ok, thx az info-t. Olaszt lehet, hogy kipróbálom, bár nekem az lenne a legjobb, hogyha az angol javulna meg. De mind1, az olasz is biztos jó :)
  • Breki33
    sztem próbáld ki a spanyolt

az Angol kommentár nálam is lassan reagált.
    Az Olasz viszont nagyon jó, bár lehet hogy ezért is beszólnak mondván engem segít :-)))))
  • precision
    Breki látom te tisztában vagy, hogy milyen patchek, meg updatek jöttek már ki. Nem tudsz vmit a kommentár-csúszás javításáról?
  • Breki33
    amúgy érdekes amikor a német verzióban kellett segíteni akkor nem kérdezte senki honnan értek hozzá.....
  • Breki33
    Pet talán onnan tudom, hogy én veletek ellentétben kipróbáltam single-ben és multiban és olvasom a fórumokat.

Magyarokat külföldieket egyaránt.
    És ha nem tűnt volna fel ittis lefordították mit javít.
    És direkt a fórumot is belinkeltem.

Amúgy meg azért valamit értek hozzá, hisz régen énis csináltam gameplay-eket. És én tapasztalatból beszélek nem úgy, hogy kisem próbáltam.

"ez a játék még uj és még sehol nincs semmilyen bug, de ha esetleg lenne benne akkor sem hagynák, hogy használd."

Ezen a mondaton csak mosolyogni tudok.
    1. Több hozzászóláson keresztül egy bugról volt szó amivel World Class-on béármikor gólt lehet rúgni.
    2. Nem én szoktam bugokat használni, asszem nem én vagyok erről híres, de ha használnám akkor nem tudnál mit tenni.

Annyira látszik, hogy ez más szövege :-)

"Te mindenkinek elcsavarod a fejét hoyg igy jó meg ugy jó, lehet hogy jó, de nem fogja mindenki a te kedvedért feltenni és leszedni csak mert te ugy gondolod ettől jobb"

Elcsavarom a fejét? :-))))))
    Miez Tiffany? :-)
    Amúgy senkiét sem csavartam el, csak megkértem játszunk egyet vele és egyet nélküle. Amúgy ha értenél hozzá tudnád hogy egy init felrakni kb 2 mp. És nem én gondolom így hanem mindenki még az általatok hivatkozott németek is dicsérik a fórumaikon. Sztem amúgy több jogom van véleményt mondani rólas aki egy csomo meccset játszott vele akár multiban mint pl te aki gondolom kisem próbálta.

"gameplayt nem multira találták ki szerintem és jobb lenne ha ababhagynád az ezzelkapcsolatos dolgaidat itt is"

Ez megint hülyeség, pont hogy a multi is jó lesz tőle.
    Amúgy már sejtem ki vagy és miért irkálsz anélkül, hogy regelni mernéd a neved.
    Azmeg hogy mivel foglalkozom az én dolgom.
    Én ki merek állni a régivel bárki ellen de fogadjunk te nem mersz kiállni az ujjal, mert félted a renoméd....
    Petike :-)))

A többiektől elnézést

• Breki33
    meg de vannak aki féltik kis helyeiket

Érted akkora baromság ha betalulom a bugot akkor én vagyok a király, de ha jobbá akarom tenni a játékot akkor meg jóhogynem majdnem lecsalóznak.

Baszki mintha én írtam volna az a r. gameplay-t.

Meghát aki elhiszi, hogyha felrakja és nem működik akkor ujra kell telepíteni a rendszert, fifa-t stb. Nem ám egy 73 kbytos file-t visszamásolni. És van aki elhiszi....

Az dühit legjobban, hogy nem próbálja ki de azért xar.
    Hiába mondom hogy ok játszunk egyet vele egyet nélküle nem mert xar. grrrrrrrrrrrrrr

Tegnap ne tud meg milyen dühös lettem.

Aztán nemis tudtam a bajnokságban rendesen játszani úgy felhúztam magam.

Ma meg biztos megkapom hogy na ennyit tudsz gameplay nélkül.
    Lehet, nemis kellett volna a vita után játszanom :(
    Na nembaj mára kértem visszavágót a csoportellenfeleimtől

Elnézért most kicsit ismét felhúztam magam