Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Nem akarlak én meggyőzni, szeresd nyugodtan, eszem ágában sincs téged lebeszélni erről. (nem is sikerülne, de mondom, nem is ez a célom.) Én csak véleményt nyilvánítok, mondhatni kidumálom magamból a bosszúságomat.

Korábban írtam: "Ha a 2005 olyan játék lesz, mint amilyen potenciál a 2004-ben rejlik, akkor elismerően fogok bólogatni, és gratulálok a csapatnak."

Az idézetből kiderül, hogy mi a konkrét véleményem: a Fifa 2004 egy lehetőség, amelyből megfelelő AI módosítással remek programot lehetne csinálni. Ha ezt egy új gameplay valósítja meg, akkor a készítőinek fogok hálálkodni, bár ez nem igazán a felhasználok dolga, én speciel nem is értek hozzá. Továbbra is maradnának persze hibák. A roster siralmas, és nincs Creation Center. AdaKiller írta, hogy a gameplay jó, mert az olasz meccsen a védők betömörülnek a saját 16-osukra, igen ám, csakhogy ezt nemcsak az olaszok csinálják, ha lenne benne albán csapat, az is ugyanazzal a taktikával futballozna, mint a Milan, ugyanolyan pontosan passzolná fel a labdát a középpályára, az egyetlen látható különbség az lenne, hogy a játékosok lassabban futnak, ami egy marhaság, elvégre fizikálisan lehet jó akár egy izlandi, vagy feröer-szigeteki csapat is.