Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• bang
    Hi
    mostanában nem írtam, mert még nincs meg a full :(, de olvasni szoktam a topicot :))
    "ha arról a "bug"-ról beszélsz amit elküldtél" igen arról van szó és OK nem terjesztem. Írtam, hogy én sem használom és még azt hozzáteszem, hogy a "bug" ismeretében elvesztette a játék azt a varázsát, amit az új kiadások általi kihívások, napról-napra történő fejlődésünk és egyáltalán az egésznek a "felfedezése" jelentenének.
    "mondjuk a demo óta változott a gameplay és az alaphoz is van javítás......."
    OK remélhetőleg a jövőhéten már én is megtapasztalom :)) Minden esetre, amit itt olvasok azok eléggé elkeserítőek, mert nekem úgy tűnik, hogy ez egy 80 %-os készültségi fokozatban lévő kiadás és toldozgatásokkal-foltozgatásokkal nem lesz az igazi soha. Én naívan valami olyasmiben reménykedem (álmodozom), hogy egy szép nap azt mondja az EA, hogy bocs, de most készültünk el a végleges (!teljes!) verzióval, aki netán megvette a már kiadott kvázi prototípust az becserélheti erre, amúgy meg mindenkitől elnézést akinek ezzel a fércmunkával bosszankodást okoztunk, ígérjük, hogy legközelebb csak olyan munkát adunk ki a kezünkből, ami méltó hozzánk (de legalább kész van), még akkor is ha egyéb érdekek (pl. meg kell előzni a PES3 kiadását, stb) mást diktálnak :)) (és felébredtem...)
    A játékra nem haragszom, elszórakozgatom vele, de azokra akik ilyen stádiumban kiadták azokra igen.