Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Sztem így úgysem tudjuk egymást meggyőzni csak parrtalan vita ezért inkább csak reagálnék pár dologra.

TCM és Fifa sosem lesz egyben.
    Akkor nem lehetne ké pénzt elkérni érte.
    Igazából nekem a Fifából nemis hiányzik.
    Én inkább olyat igényelnék hogy pl Roster Update mint pl a NAV 2003-ban. Rákattintanék és mindig frissitené pillanatok alatt. Mert a Roster a magyar vállogatottnál tényleg kritikán aluli elismerem.

Amúgy ezért irtam annó, hogy kéne europai fejlesztőcsapat is aztán választanánk melyik tetszik.

Az ai-ról.
    MIvel régen Hedge ai mágusnak nevezett és sokat buheráltam talán kicsit értek hozzá.

Már amennyit a Fuzzy logikás MI-hez érteni lehet :-))))
    Na mindegy az a lényeg hogy az, hogy távolról lőjön a gép könnyen megoldható, biztos lesz ilyen patch, a 2003-hoz is volt hasonló ott kissé átisesett a ló úgymond túloldalára.

JA a grafikáról.
    Nekem fontos a grafika is (Gondolom ezt a PES topicban elkövetett írásaimbó leszűrted) imádom felspécizni a Fifa-t.
    PL a 2002-esből olyat csináltam, hogy az egyik barátomnak anno beadtam, hogy kijött a 2003 :-)

Na mindegy ez nem érdekes annyi a lényeg, hogy számit a grafika, de aláírom, hogy nem az a leglényegesebb.

A többire nem azért irok mert nem tudnék csak azokról úgy érzem itt a neten úgysem tudjuk meggyőzni egymást csak ismételnénk magunkat.

Azért én örülök, hogy azok közé tartozom akiknek tetszik a játék az EA nagy baklövései ellenére.

Amúgy érdekes, hogyha a FIfa 99-2002-es részeiről beszélnénk az ellenkező oldalon állnék. P