bang#2583
Én tudom, hogy valós dolgot állítasz a w.c veréssel kapcsolatban. Megerősítem, hogy ha valaki Q-val elmegy a szélen (én a bal hátvéddel teszem ezt) és amikor üresen van passzol neki, majd OTB + A, akkor a fogadó csatár egy az egyben (16-oson belül) szemben lesz a kapussal és akkor csak egy pöccintés a D-re és általában gól. (A lényeg, hogy a beívelő szélső legalább az ellenfél térfelének felénél, vagy előrébb legyen, de a 16-os vonalának magasságáig már nem kell eljutni.) Semmi W, semmi cselezés, semmi C, semmi jobbanalógos különirányítás az OTB alatt. Eddig hallgattam, mert én még mindig csak a demo-t nyomom, a full még nincs meg :((, de demon (2*10 perc, patcher +) w.c-on is 6-8 gólt rúgok így, de nem tudtam, hogy a fullban is így működik, vagy ez csak a demo hibája. Én is egy átlagos szintű játékosnak tartom magam és a fenti teljesítmény nem az én kiváltságom, hanem a progi "hibája". Olyan ez, mint a 2001-esnél az elfutokszélenbeívelekbeollózom eset. Mellesleg így dög unalmas is játszani. Én inkább visszamegyek pro-ra és ott nagyon jót játszok OTB nélkül. Ha valakit érdekel a módszer lépésről-lépésre történő leírása, szivesen megosztom vele (de agyonvágja a játékot).