Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Brekinek 2532-re:
-----------------
Egyáltalán nem vagyok jó játékos, mert nálam nagyon fontos a győzelem, így sokszor a program hibáira játszok. ez a szélről be OTB-zett dolog is ilyen.
>
>"2 emberem tök üresen az ellenfél 16osa előtt, közte volt 1 >ember az ellentől, hát persze, hogy annak passzolta, nem tudom, hogy a klavim ennyire szar, vagy a progi nem képes normálisan passzolni.
Elmondtam párszor OTB kijelolölöd elfutsz vele szabadra akár es passz. Amúgy egyszer az a bajotok, hogy mindig jól passzol egyszer meg az hogy nem P"
De én NEM akarok otb-zni csak simán "S"-sel passzolni, azzal miért nem lehet megvalósítani, előző fifában ez jó volt többnyire.
>
"Példáúl miért kellett kiszedni a 99-ben megtalálható >letámadás, és lesreállítás gombokat? Szerintem az nagyon >jó lenne ebbe a progiba.
Elmondtam hogy van benne taktika váltás pl pressing Wind play, long play attack stb.
Ja amúgy a 99-es Fifa tényleg xar volt :-)"
Én nem a taktikaváltásról beszélek, hanem ami volt lesreállítás, meg letámadásról(Alt+Ctrl gombokkal lehetett előhozni) írok. Támadott az ellen benyomtal a lesreállítást, és MINDENKI elkezdett kifutni, ám ezt a 2004ben hogy valósítod meg? Csak akkor van les, ha a gép lesre fut, de ÉN nem tudok lesreállítani.
donpedro 2536:
Szöglet szitu maximálisan 1et értek veled, minden meccsen 1 gólt minimum ebből kapok.
Breki 2538:
Menteni nekem is enged, visszatölteni nem, patchet meg én is felraktam 2 gépre is, ahogy leírtá(to)k, be a főkönyvtárba, origi e
exe, patch(successful), 1.1es crack, multi megy controller menü is van, csak a replay visszatöltésére vagy menüba rak vagy winbe(XP PRo+sp1).
q+w, q+s az nekem is jó.
Szabadrúgás számomra tökéletes, az benne a legjobb szerintem.
Breki 2547:
"Élőben azért én kiállnék azzal a sráccal aki World Classon négyet ver.
DE könyörgöm, ne keljem mindig ujra ugyanezeket a kifogásokat hallgatnom amik fele nemis igaz."
Nem tudom ,hogy arra célzol finoman, hogy hazudok? Számomra semmi sem ér annyit, hogya a számból segget csináljak, pláne nem egy játék. Elhiszed vagy sem így volt legközelebb fraps+sel elmentem.
Szívesen játszanék ellened neten is, meg live-ba is, de szerintem 2 perc után felmenne a pumpa nálam, idénre ígértek kábelnetet+meg adsl-t is, amint lesz még aznap játszhatunk részemről. Megígérem, addig remélem kijavítják a maradék hibákat.
Joke 2572:
Passzok: ne is legyen 100%os passz, de könyörgöm, azért bizonyos alappasszok sikerüljenek már egy sztárjátékosnak, szerintem a legtöbb profi focista 4-5 méter távolságba elég nagy %ba sikeresen passzol. Távolabbiakat elbassza az benne van, azért egy szót se szólok.
Ok, köszi a meccs előtti cserére adó választ, Igazad van, kipróbáltam működik.
Joke 2574:
Vicces de a készítök nem tudnak játszható Ini-t csinálni, bezzeg egy otthoni User játszjatóbbat tud csinálni. ha megnézzed az iniket, akkor láthatod, hogy a 70-80-90%a ugyanaz mint a tavalyi, 1 év alatt 10-20-30%-nyit tudtak hozzátenni.
Breki 2574:
Előbb is írtam, Igazatok van a csere ügybe, de én mindig menübe intézem el a kezdő 11et, multiba meg úgyis az alap adatbázist használja, alap taktikával, és a fullt 70%ba multiba nyomtam, 30at meg singlebe.
2575:
100%ban igazad van .
Donpedro 2578:
Igaza van, mert tényleg egy empoli, modena is kihozza a 16osa elől 1érintőben, hibátlanul 10ből 10xer.
Távoli lövések nekem is hiányoznak.
Emelett én is sokat küzdöttem vele, mert én is időmilliomos vagyok, napi 4-5 órát minimum, és én is amatőrön kezdtem, tehán nem egyből WC.
Demóba a milánnal voltam és a juvét rendszresen 5-6 góllal vertem, abból 4-5 mindig távoli volt, maradék szöglet, vagy szabadr., és erre több tanum is van, tehát nem HAZUDOK.
Tudom nagyon hosszú lett, de nagyon szeretnék egy normális focival játszani, és hátha tudtok vmi megoldást minden "hibára" amit én vetettem fel, és akkor újra fifázhatok; élvezettel.
Ja a játékmenettel semmi gondom nincs, mert a gép is betömörül a kapuja elé,mint pl az olasz foci valóságban(ami a kedvencem), és tényleg küzdeni, harcolni kell a labdákért.